Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mysle, ze warto powalczyc o wieksza moralnosc w naszym spoleczenstwie, o jego wyksztalcenie, kulture osobista. Rzad jest naszym lustrzanym odbiciem, wiec przemiany nalezy zaczac od siebie.

wiesz, jak ktoś zaczyna walczyć o większą moralność w społeczeństwie,

to się zaczynam bać

a swoją drogą przekonanie, jakże popularne, że ryba zaczyna się psuć od głowy, jest bardzo wygodne

Przeczytałem wszystkie wypowiedzi z tego wątku i... proszę mnie dopisać do listy wyborczej :D

Spełniam wiele wymienionych przez PT Forumowiczów warunków:

1. Konusem raczej nie jestem - 180 cm wzrostu,

2. O mojej moralności może zaświadczyć nawet moja żona :D :wink:

3. IQ 134

4. Czerwony nie byłem

5. Na liscie Wilsteina mnie nie ma i naprawdę niczego nie podpisywałem poza listami obecności i płacy

6. Prezencja podobno niezła, odchudzać się nie muszę.

7. "Gadane" mam, przed kamerą lub mikrofonem nie panikuję

8. Nikomu nie obiecam 100.000 bo nie mam

9. U żlobu nie byłem, więc nie nakradłem

10. Umiem zachować się przy stole. (Nie wiem tylko jakim widelcem jada się ślimaki). Czy ktoś mi wyjaśni?

Moje minusy, do których przyznaję się bez bicia to

1. Tytuł KOMTUR MAZURSKI, ale jak spojrzeć na to z szerszej perspektywy, to jesteśmy w zjednoczonej Europie. :D :D :D

2. Krawat niezbędny na tym stanowisku przyprawia mnie o ból głowy po 15 minutach noszenia, ale potrafię się poświęcić dla sprawy.

Wiesz lewi już w trosce o twoje dobro(wszak wybory bliziutko..) oprotestowali akcyzę na olej opałowy( w trosce o dobro rodziny) który w końcu sami zaproponowali teraz zaproponują np 22% vat na leki aby go w sierpniu zmiejszyć do 7%( w trosce o emerytów i chorych) zatrudnią swoich bliskich na stanowiskach w spółkach skarbu państwa( walka z bezrobociem) i już połowę swojego programu wyborczego z poprzednich wyborach mają wykonaną i mamy lewicę w drugiej turze....brrrr

Hahahahaha....nie wiem czy wiesz...ale to właśnie za twój punkt 9. możesz stracić wielu wyborców...wiesz co ludzie mówią...o tych "starych" politykach ?? :-) taki to się nakradł co mógł to już więcej nie nakradnie...śmieje się z nich ale tak jest....

:D "Wracaj Edziu do koryta, lepszy złodziej niż bandyta"

PS To nie tyczy się naszej forumowej EDZI.

no dobra Tomek1950

ja bym na Ciebie glos oddala , tylko widze juz pewne nieprawidlowosci w Twojej wypowiedzi ,

mowisz o moralnosci pkt. 2 i te rzeczy , a od jakiegos czasu w pewnym watku w psychologu mozna Cie spotkac :lol: :lol: :lol:

nie wiem czego tam szukasz (agniesia)??? :o

nie chce wiedziec :roll:

ale innym wyborcom to sie wyjasnienie chyba nalezy, tak?

aby tylko o tych wypiekach nikt sie nie doczytal, omatko

teraz to niech Cie senser dopisuje :lol:

tomek_lodz prawda jest naga :lol: :lol: :lol: :lol:

bardzo naga :lol:

Przeczytałem wszystkie wypowiedzi z tego wątku i... proszę mnie dopisać do listy wyborczej :D

Spełniam wiele wymienionych przez PT Forumowiczów warunków:

1. Konusem raczej nie jestem - 180 cm wzrostu,

2. O mojej moralności może zaświadczyć nawet moja żona :D :wink:

3. IQ 134

4. Czerwony nie byłem

5. Na liscie Wilsteina mnie nie ma i naprawdę niczego nie podpisywałem poza listami obecności i płacy

6. Prezencja podobno niezła, odchudzać się nie muszę.

7. "Gadane" mam, przed kamerą lub mikrofonem nie panikuję

8. Nikomu nie obiecam 100.000 bo nie mam

9. U żlobu nie byłem, więc nie nakradłem

10. Umiem zachować się przy stole. (Nie wiem tylko jakim widelcem jada się ślimaki). Czy ktoś mi wyjaśni?

Moje minusy, do których przyznaję się bez bicia to

1. Tytuł KOMTUR MAZURSKI, ale jak spojrzeć na to z szerszej perspektywy, to jesteśmy w zjednoczonej Europie. :D :D :D

2. Krawat niezbędny na tym stanowisku przyprawia mnie o ból głowy po 15 minutach noszenia, ale potrafię się poświęcić dla sprawy.

No, no. Czyżbyśmy już mieli na kogo głosować :roll: 8) :D

Rrmi, a nie znasz powiedzenia, że krowa która dużo ryczy to mało mleka daje? :wink: