Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podali wyniki jakiegoś sondażu telefonicznego zrobionego przez Pentor.

Wygrywa Cimoszewicz :o.

Oglądałem "Linię specjalną" z Donaldem Tuskiem, potwierdził moje zdanie, że to jeden z niewielu ludzi z szansami na mój głos.

Acha, red. B. Czajkowska uwielbia muchy do tego stopnia, że na gołej szyi pozwala im siadywać :o

A, pani prof. Senyszyn poza konkurencją :lol:

no tak, czyli nalezy ustalić jakieś priorytety, np:

[...] inna kolejność? czy inne priorytety?

dawajcie :D

WIEK. Mój kandydat bliski ideału to Władysław Bartoszewski, no niestety..

ktos kiedys powiedzial: popelnic blad mozna raz, za drugim razem swiadczy to juz o glupocie ...

[...] Mysle, ze warto powalczyc o wieksza moralnosc w naszym spoleczenstwie, o jego wyksztalcenie, kulture osobista. Rzad jest naszym lustrzanym odbiciem, wiec przemiany nalezy zaczac od siebie.

To jeden z powodów, dla których nie cierpię prawicy. Za ciągłe próby wmawiania mi, co jest ważne, uczciwe i jak powinienem postępować w życiu. Zwykle z nieznośnym [bo nieustannym] powoływaniem się na imponderabilia, zwykle też z wkurzającą tezą, że 'ci inni' to jakiś gorszy, głupszy, niemyślący, niedowidzący gatunek obywateli.

Przeczytałem wszystkie wypowiedzi z tego wątku i... proszę mnie dopisać do listy wyborczej :D

Tomku.... w trosce o pewność ubłocenia się zastanów się jeszcze nad swą wycieczką na bagna :wink:

Senser, jestem pewien, że teczka jest! Służby interesowały się mną wielokrotnie od 1971 roku. Jednak zawsze byłem asertywny na ich propozycje mimo obietnic mieszkania, przedszkola dla dzieci, wysokich zarobków, baaaardzo interesującej pracy itp trudnodostępnych w peerelu dóbr doczesnych. Podejrzewam, że ostatni wpis był na początku 1984 r. i brzmiał: "Przekazać teczkę do archiwum. Facet robi sobie z nas jaja. Nie ma szans na zwerbowanie go" :D

Jak coś znajdziesz to daj znać :D

Jak to możliwe, że Lepper wygrywa w forumowym rankingu ? :o

Że się tak nieśmiało zapytam !

Normalnie przyp.... się.

Gościu ma rewelacyjną prezencję (ach ta opalenizna, krawaty od Armaniego, garnitury od Hugo Bossa, laski lecą na niego, zwłaszcza taka jedna Renata)

Teczki na niego nikt nie znajdzie. Nic nie podpisał bo w tamtym czasie jeszcze pisać nie umiał. Gość czysty jak łza.

IQ mu wzrosło od czasu napisania książeczki przewodniczącego.

A tak na koniec całkiem serio - TACY JESTEŚMY

Leppera wybierają tak dla " jaj" Większość dla zgrywu podaje Jego kandydatuę...I potem takie wyniki utwierdzają w przekonaniu....

Dla mnie , osobiście... na ten czas to...MY forumowicze powinniśmy być Prezydentem...Nie chodzi tylko o ludzi piszących na Forum..ale ogólnie ludzi budujących!!! :p :p :p To My podejmujemy się wyzwania( często przekraczającą Nasze fizyczne możliwości, wręcz karkołomne)) walczymy z armią urzędników, bazsensownych ustaw i ich ogólną ignorancją!! Tworzymy, staramy się pozostawić po sobie jakiś ślad. Ciężko zarobione pieniążki ..inwestujemy..Tutaj na ziemi POLSKIEJ... Przez jakiś czas dajemy pracę.. Opłacamy wykonawców , kupujemy, bardzo często- przeważnie produkty polskie...Ogólnie napędzamy biznes budowlany :D :D :D

Coś chcemy po sobie trwałego, wymiernego ( kapitał) pozostawić, staramysię aby Nasze projekty, wykonanie było jak najlepsze..Taka " Górna półka" :) :) :) Po prostu zależy nam!!! Naszych ciężko zarobionych pieniędzy nie wywozimy nażadne zagraniczne wycieczki, bezsensowne modne, drogie cichy ( przeważnie pochodzenia zach>) My inwestujemy TU I TERAZ ...Czyli Nam zależy...A takich w tych czasach ,poprostu coraz mniej......

Hmmmm jaby to powiedziec właściwie to napędzamy biznes budowlany ale ten "szary"...choć z drugiej strony patrząc niewielu chce płacić podatek na nową furę czy chawirę tego czy owego "ministra". Co do produktów polskich....to szczerze mówiąc ciekawe ile jest "polskich" fabryk czegoś tam z zachodnim(ukrytym) kapitałem...prędzej czy później w tym tempie Polska już nie będzie polska (coś takiego za moich szczeniackich lat śpiewał Młynarski...a może kto inny...).

:o Lepper, o rany, ratunku nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

ten to tylko forumowy zart , ale lepiej gazety poczytaj , to dopiero tragedia :evil: :evil:

jak dla mnie tragedia oczywiscie

a moze bedzie Leper vs Cimoszewicz

i co wtedy :o :o :o

na szczescie to raczej niemozliwe

:o Lepper, o rany, ratunku nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

ten to tylko forumowy zart , ale lepiej gazety poczytaj , to dopiero tragedia :evil: :evil:

jak dla mnie tragedia oczywiscie

a moze bedzie Leper vs Cimoszewicz

i co wtedy :o :o :o

na szczescie to raczej niemozliwe

a co będzie, jeżeli to nie żart.................................. :roll:

ja jestem bardzo wymagająca :wink: i chciałabym takiego, żeby nie trzeba było nerwowo zmieniać progamu w radio ( ew tv jak kto ma ) jak tylko go 'puszczają'-ostatni raz wysłuchałam do końca wypowiedzi naszego obecnego jeszcze zanim pierwszy raz go wybrano

z kandydatów póki co jestem w stanie ścierpieć tylko DT, mam wątłą nadzieję, że utrzyma się ten stan do wyborów :lol: - byłby to wyraźny postęp, gdyby wygrał ktoś kogo nie zdążyłam znienawidzić jeszcze za czasów "kandydowania", ale na pewno nie wygra

Cimo dziś rano zachwalał w Trójce Kwaśniewską :o...czyli chłopak chyba jednak nie chce wygrać... :lol: /niezły dream-team, jak z koszmaru jakiegoś/

a w ogóle to kpina, zeby żona urzędującego prezydenta była szefową sztabu kandydata...

aha, Cimo chwalił Kwaśnewską głównie za to jak wypadła przed komisją śledczą... czy ktos to widział??? jestem beztelewizyjna, więc nic nie wiem

jakoś nie moge sobie wyobrazić, że ona może w ogóle dobrze wypaść w jakiejkolwiek sytuacji, ale może jestem niesprawiedliwa ew. uprzedzona* i kogoś jeszcze zachwyciła...

*uprzedzona jestem na pewno :lol: ale może przynajmniej sprawiedliwa