Martka 23.04.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wiecie, ze po zamknięciu stropu to wszystko nei wydaje siętakie malutkie Wywietrzały mi z głowy pomysły z burzeniem ścian, za to zrezygnowałam z garderoby u góry powiększając tym samym sypialnię i łazienkę. Czy podnosiliście ścianki kolankowe? Mój majster bardzo zaleca mówiąc, ze będzie zbyt niziutko. Poniekąd ma racje bo dwa maksy to zaledwie pół metra, jak podłogę sie ciut podniesie, to ogromna strana przestrzeni. Ja isęgodze najwyżej na podniesienie o jeszcze dwa i nic wiecej. Co radzicie? Czy dom nie straci proporcji? Brakuje mi takiej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.04.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ach, już kilka razy miałam poprosić o wizualizację, o której tak się rozpisujecie Może ktoś mi podesłać? Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietrek 25.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Martko! Moja wizualizacja jest na mojej stronce o Krzemyku. Pewnie już ja widziałaś, ale niewiele na niej. Jak tylko będę miał czas , To wrzucę jakieś inne zdjęcia. Ściana kolankowa jest na cztery suporeksy (podniesiona o jeden 24cm). Aktualnie przygotowuję zbrojenie do wieńca na garaż (G 15 z Archetonu). Będę miał trochę przerwy w budowaniu (przyjęcie córeczki), ale do sierpnia i tak się wprowadzę. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 31.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam KRZEMYKOWCÓW proszę wyslijcie jakieś nowe fotki z wiosennych prac w ogrodzie czekam KRABOWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arti35 21.10.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzień dobry proszę o radę chcę wybudować Krzemyka z Porothermu 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts