pawelurb 20.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 mam w projekcie belki rozstawione co 60 cm , strop Teriva , no właśnie, ale jaki ? w projekcie napisali że Teriva II , ale szukam pustaków i widzę że pustaki o szerokości 60 cm są przy stropie Teriva I i Teriva NOWA.a Teriva II są o wymiarze 45.....juz sam nie wiem jaki mam strop...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.06.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 nikt nie wie ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinelli 20.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Prawdopodobnie masz belki stropu Terriva II z wypelnieniem pustakami SZ-ITB. Podaj ile komór ma ten pustak - to potwierdze czy o taki pustak chodzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.06.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Prawdopodobnie masz belki stropu Terriva II z wypelnieniem pustakami SZ-ITB. Podaj ile komór ma ten pustak - to potwierdze czy o taki pustak chodzi. Pozdrawiam Nie ma informacji w projekcie jaki to pustak, tylko rozstaw, ilość belek, i wysokość stropu , chyba 25 cm, a co to te pustaki SZ-ITB ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinelli 20.06.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Wysokosc stropu nie ma znaczenia - moze byc rozna w zaleznosci od grubosci wartwy nadbetonu Pustak SZ-ITB - to pustak betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.06.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a czym się różni Teriva , od Teriva II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ta Terriva to wersja oryginalna stropu czy po adaptacji? Jeśli oryginalna to napisz lub zadzwoń do Projektanta, oni bardzo szybko i chętnie odpowiadają na pytania. Jeśli to efekt adaptacji to pytaj tego co ją wykonywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 21.06.2005 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ta Terriva to wersja oryginalna stropu czy po adaptacji? Jeśli oryginalna to napisz lub zadzwoń do Projektanta, oni bardzo szybko i chętnie odpowiadają na pytania. Jeśli to efekt adaptacji to pytaj tego co ją wykonywał. To efekt adaptacji , napewno go zapytam, tylko najpierw chciałem sie troche sam zorientować w temacie , po to zeby wiedzieć o co pytac i po to aby gość mnie nie próbował zagiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz M 21.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Wysokosc stropu nie ma znaczenia - moze byc rozna w zaleznosci od grubosci wartwy nadbetonu Pustak SZ-ITB - to pustak betonowy To nie tak Im wyższe pustaki stropowe - wyższy strop tym mogą być większe rozpiętości a grubość nadbetonu ma mniejsze znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts