loniu 06.11.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Zazwyczaj podają cenę od wymurowania cegły. Jakie macie doświadczenia ile to kosztuje przy małych robotach (końcówki kominów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 1 zł za cegłe Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 27.11.2002 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 0,8-1 zl za cegle okolice Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.11.2002 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Ja szukałem do większych robót (elewacja). Polecany super fachowiec bierze 1zł bez faktury, ale jak zobaczyłem dom robiony przez niego, to mi się włos zjeżył. Facet sam kręcił zaprawę i w fugach są wszystkie barwy tęczy. Firma, która kładzie naprawdę dobrze - 2zł. Moi "fachowcy od kominów" byli starej daty i biorą "za godzinę" (tfu!!!) 15zł. Robili więcej rzeczy, więc nie wiem, ile wyszły kominy i filarki. Muszę jednak przyznać, że położyli prawie idealnie, aż szef tej dobrej firmy zapytał kto kładł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts