giga 20.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mam zamiar kupić sypialnię Romeo i Julia tylko nie wiem nic o wykonawcy tych mebli i czy to nie jakieś "bubelki". Wypowiedzcie się proszę bo bardzo liczę się z waszym zdaniem (odwiedliście mnie od zakupu łóżka z metalu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Prawie 9 lat temu kupiliśmy tapczanik firmy VOX dla dziecka, ale długość 190 cm, z dwiema dużymi szufladami. Mebel jest niezniszczony, jest mocny, nic się z nim nie stało, chociaż dzieci walczyły ostro. Skakały, wchodziły do szuflad. I jest bardzo wygodne Na pewno trzeba trochę więcej zapłacić, ale chyba warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 21.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Moi znajomi mają taką sypialnię, są bardzo zadowoloni, ja natomiast mam meble dziecinne które szczerze wszystkim polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts