alexiel 22.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jestem ciekaw, czy Ty sobie żarty robisz, czy naprawde takie proste rzeczy sprawiają Ci tyle kłopoty, bo jeśli to drugie to Ty tego domu nigdy nie postawisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 I pomyśleć, że Leon to inżynier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jestem ciekaw, czy Ty sobie żarty robisz, czy naprawde takie proste rzeczy sprawiają Ci tyle kłopoty, bo jeśli to drugie to Ty tego domu nigdy nie postawisz..... sluchaj kolego jakbys budowal dom z odleglosci 1000 km a w dodatku majac budzet 200 000 i chcial za to zbudowac na gotowo dworek o powierzchni okolo 250 m2 to bys tez mial klopot uwierz mi a ze ja sie nie poddaje tylko pcham to jakos naprzod..... to tak to wyglada mialem juz rozne perypetie z "ludzmi budowy" i dlatego wole dmuchac na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaganek 22.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 To cok wszystkim dziekuje ze udzial watku sprawa dla mnei zamknieta byliscie bardzo pomocni w poniedzialem postaram sie opublikowac zdjecia z wykopow i z tyczenia No nie a co z moimi problemami ??? !!! Inni już się nie liczą ? Leonkowi to Leonkowi tamto a inni spadówa !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fateofangel 31.08.2024 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia mozna cos betonowego zamiast drewnianych palików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.08.2024 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 57 minut temu, fateofangel napisał: mozna cos betonowego zamiast drewnianych palików? I sądzisz że geodeta będzie chodził z młotem udarowym i kołkami aby przykręcić do tych betonowych palików poprzeczki? Przecież drewno jest o wiele tańsze i dostępniejsze aniżeli betonowe słupki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.08.2024 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia Godzinę temu, fateofangel napisał: mozna cos betonowego zamiast drewnianych palików? po co ? Drewno jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LionLaw 31.08.2024 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2 godziny temu, jajmar napisał: po co ? Drewno jest ok Przecież drewno w takiej sytuacji prac geodety to podstawa, po co kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts