aries 21.06.2005 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu....nie mam zwyczaju ani żartować z dopisków czy tytułów, czy też jak to nazwałeś - określeń, ani kpić...ten przymiotnik użyty został przeze mnie z zupełnie innych powodów. Jeśli jednak poczułeś się urażony...TO BARDZO PRZEPRASZAM CIEBIE i WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE OSOBY.pozdrawiam-ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ehh chyba wakacje by Wam sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 [...] aby wyszukiwarka nie wyświetlała kilometrowych, wieloletnich wątków klubowych.... W pierwszym polu wpisujesz slowo: prywatn* w 'Opcje wyszukiwania' rozwijasz menu 'Forum', zaznaczasz: 'Uwagi o Forum Muratora' i masz 61 wyników. Żadnych Klubów, zdrad, RW, WR... A jeśli w pierwszym polu wpiszesz: prywatn* AND wiadomo*, masz już tylko 37 wyników. a full service ? prywatn* AND wiadomo* AND wysł* 12 wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maksiu....nie mam zwyczaju ani żartować z dopisków czy tytułów, czy też jak to nazwałeś - określeń, ani kpić... ten przymiotnik użyty został przeze mnie z zupełnie innych powodów. Jeśli jednak poczułeś się urażony...TO BARDZO PRZEPRASZAM CIEBIE i WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE OSOBY. pozdrawiam-ania ja sie nie poczułem urażony, bo przestałem juz na coś takiego zwracać uwagę, ale inne osoby mogły się tak poczuć i tylko o nie mi chodzilo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 22.06.2005 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ok Ponury....tylko ja wpisałam prywat * AND wiadom* i otrzymałam 373 wyniki....próbowałam też innych opcji z podobnym wynikiem....taki drobiazg -jedna literka więcej, jedna mniej..... Maksiu to dla Ciebie: http://www.liq.friko.pl/prezentacja_03/index.htm pozdrawiam-ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maksiu to dla Ciebie: http://www.liq.friko.pl/prezentacja_03/index.htm pozdrawiam-ania Fajny link Aniu, milego dnia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 [....] taki drobiazg -jedna literka więcej, jedna mniej..... Nie chodzi o jedną literkę, tylko o wykorzystanie narzędzi tkwiących w wyszukiwarce. Zamiast szukać we wszystkich działach Forum, robisz w ten sposób: w 'Opcje wyszukiwania' rozwijasz menu 'Forum', zaznaczasz: 'Uwagi o Forum Muratora' i masz zawężenie wyników do dającej się przejrzeć ilości wątków. Wyszukiwarce daleko do doskonałości, ale nie jest taka zła jak sporo osób sądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts