Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prywatne wiadomości w skrzynce do wysłania

aries

Recommended Posts

Maksiu....nie mam zwyczaju ani żartować z dopisków czy tytułów, czy też jak to nazwałeś - określeń, ani kpić...

ten przymiotnik użyty został przeze mnie z zupełnie innych powodów. Jeśli jednak poczułeś się urażony...TO BARDZO PRZEPRASZAM CIEBIE i WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE OSOBY.

pozdrawiam-ania

[...] aby wyszukiwarka nie wyświetlała kilometrowych, wieloletnich wątków klubowych....

W pierwszym polu wpisujesz slowo: prywatn*

w 'Opcje wyszukiwania' rozwijasz menu 'Forum', zaznaczasz: 'Uwagi o Forum Muratora' i masz 61 wyników.

Żadnych Klubów, zdrad, RW, WR... :wink:

A jeśli w pierwszym polu wpiszesz: prywatn* AND wiadomo*, masz już tylko 37 wyników.

a full service ?

prywatn* AND wiadomo* AND wysł*

12 wyników :D

Maksiu....nie mam zwyczaju ani żartować z dopisków czy tytułów, czy też jak to nazwałeś - określeń, ani kpić...

ten przymiotnik użyty został przeze mnie z zupełnie innych powodów. Jeśli jednak poczułeś się urażony...TO BARDZO PRZEPRASZAM CIEBIE i WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE OSOBY.

pozdrawiam-ania

ja sie nie poczułem urażony, bo przestałem juz na coś takiego zwracać uwagę, ale inne osoby mogły się tak poczuć i tylko o nie mi chodzilo..

[....] taki drobiazg -jedna literka więcej, jedna mniej..... :lol:

Nie chodzi o jedną literkę, tylko o wykorzystanie narzędzi tkwiących w wyszukiwarce.

Zamiast szukać we wszystkich działach Forum, robisz w ten sposób:

w 'Opcje wyszukiwania' rozwijasz menu 'Forum', zaznaczasz: 'Uwagi o Forum Muratora'

i masz zawężenie wyników do dającej się przejrzeć ilości wątków.

Wyszukiwarce daleko do doskonałości, ale nie jest taka zła jak sporo osób sądzi.