BobTrebor 21.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 wygląda jak strupek z krostkami, nie chciałbym stracić owoców, co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A nie sypie się z tego słupka coś brązowego lub rdzawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 23.06.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 chyba nie, to jest twarde, czy to mączniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nie nie mączniak. Czy mógłbyś zamieścić zdjęcie? I jeszcze czy nie opadają listki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 24.06.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 listki są OK, zdjęcie zrobię w weekend bo to na działce jurajskiej, chociaż mam nadzieję, że nie będzie trzeba bo chore owoce ostatnio zerwałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 listki są OK, zdjęcie zrobię w weekend bo to na działce jurajskiej, chociaż mam nadzieję, że nie będzie trzeba bo chore owoce ostatnio zerwałem... To fajnie. Czekam na fotki. Myślę, że te zmiany to blizny po np. gradzie. Bo nie sądzę, żeby to była rdza wejmutkowo-porzeczkowa, jest bardzo rzadko spotykana na agreście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 27.06.2005 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 dwie wiadomości, zła i dobra -nie ma zdjęć -nie ma już chorych owoców zobaczę co będzie dalej ale następne wiadomości dopiero za dwa tygodnie bo przyszły weekend odpuszczam, zrobiłem oprysk na chwasty i akurat za dwa tygodnie ruszam z kosą do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 dwie wiadomości, zła i dobra -nie ma zdjęć -nie ma już chorych owoców zobaczę co będzie dalej ale następne wiadomości dopiero za dwa tygodnie bo przyszły weekend odpuszczam, zrobiłem oprysk na chwasty i akurat za dwa tygodnie ruszam z kosą do boju Pewnie miałam rację z tym gradem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts