majki 22.06.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 CześćPewno niektórzy z was przez to przechodzili. Jak się to robi ? Mam opisany dziennik budowy, ale nie ma żadnego jeszcze wpisu obecnego kierownika budowy i wykonawcy a już zaczyna się krzaczyć ...Wystarczy że pójdę do PINB-u i zaniosę nowe oświadczenie kierownika ( innego ) i jego uprawnienia ?Poradźcie coś, Pozdrawiam, Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 22.06.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Cześć Pewno niektórzy z was przez to przechodzili. Jak się to robi ? Mam opisany dziennik budowy, ale nie ma żadnego jeszcze wpisu obecnego kierownika budowy i wykonawcy a już zaczyna się krzaczyć ... Wystarczy że pójdę do PINB-u i zaniosę nowe oświadczenie kierownika ( innego ) i jego uprawnienia ? Poradźcie coś, Pozdrawiam, Majki Mi jeszcze pani w PINB podyktowała oświadczenie że z dniem ... zmieniam kierownika budowy. I to wystarczyło. A nowy kierbud wpisał do dziennika budowy że z dniem takim a takim przejął obowiązki kierownika budowy. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts