Teska 22.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ..jak nowy dziennik to i nowe komentarze...a co... Józiu trzymam kciuki....no i pisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Teska,jak zwykle na posterunku i niezawodna. Powiedz, czy kupiłaś ziemię, ile, gzie i w jakiej cenie? I czy to ziemia czy torf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maluszku, mój nowy domek będzie wg projektu "Gienia", ale z poprawkami z pracowni Horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 będzisz robić wersje z uzytkowym poddaszem?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józiu - ale gapa ze mnie Nie zauważyłam nazwy projektu w tytule dziennika. Bardzo fajną chałupkę będziesz miała A co zmieniłaś w tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 będzisz robić wersje z uzytkowym poddaszem? m. Tak Maksiu, będzie użytkowe poddasze, ale zminimalizuję ilość okien połaciowych. Będzie tylko jedno - w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A co zmieniłaś w tym projekcie. Maluszku, odpowiem w punktach. 1. połowa domu będzie podpiwniczona, będzie tam garaż, piwnica i kotłownia (wykorzystamy naturalne pochylenie terenu - nie będzie wykopów) 2. zmiana ściany nośnej - zastosuję strop teriva a nie drewniany jak w projekcie 3. Kominek dostawię do ściany od łazienki (likwidacja trzeciego komina), do komina wentylacyjnego dostawię dymowy od kotłowni i kominka 4. powiększę salon o przyległy komin i przesunę schody na poddasze na środek domu - dzięki temu pokoje na górze będą jednakowej wielkości 5. taras na pewno będzie zrobiony z płaskich kamieni polnych, z mosteczkiem, strumyczkiem... (i znowu dzięki pochyłej działce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 22.06.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józiu, gratuluję i trzymam kciuki!!! Chcesz ruszyć z budową jeszcze w tym roku? Powiedz mi, jak to jest, że masz już warunki zabudowy, a dopiero zbierasz warunki przyłączy? W naszej gminie (nie tak daleko od Ciebie) żądają warunków tech.przyłączy (a nawet popisanej umowy z ZE) juz jako załącznika do wniosku o WZ! Czy to przepisy takie dziwne, czy tez urzędy i urzędnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Skoro nowe komentarze to napiszę trzymam kciuki Zyczę powodzenia widze że dopiełaś swego - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witaj Joziu, sledzilam poprzedni dziennik, czemu zdecydowalas sie na nowy domek? zycze powodzenia, po tej drodze urzedniczej jaka przeszlam ostatnio, to wypada zyczyc wyedukowanych urzednikow znajacych prawo w zakresie swoich kompetencji urzedowych... trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Koks, Agniesia, rzeczywiście szybko i bez zbędnych ceregieli załatwiam sprawy papierowe, ale jestem petentem, którego nie tak łatwo się pozbyć, bo stoję nad urzędasem i przebieram nogami. Z doświadczenia wiem, że moja upierdliwość bardzo przyspiesza procedury. Załatwiają szybko moje sprawy, żeby mnie nie mieć na karku. poza tym bez skrupułów korzystam z wszelkich znajomości Aga J.G dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Józia - no to do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Józia - ja też Ci kibicuję. A prawie gotowa Gienia stoi w Morzyczynie, przy drodze na Stargard. Już są firanki w oknach, więc chyba ktoś nawet mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 07.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Józiu S. rozważamy budowę domu wg tego projektu. Na tą chwilę nie dokonywalibyśmy radykalnych zmian w projekcie tylko jakieś drobne. Podoba się on nam taki jaki jest. Czy posiadasz może skany rzutów tego projektu w wersji pierwotnej? Same powierzchnie użytkowe na stronach z tym projektem są mało obrazowe. Może masz jakieś zdjęcia z jego realizacji? Życzę " buowlanej pogody" i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Joziu chyba pora uaktualnic dziennik, GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 z wypiekami na twarzy czekam na dalszy ciąg dziennika Pozdrawiam i kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 No jak to, niedługo przeprowadzka , a w dzienniku puchy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.01.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Trobe, od rana do nocy tyramy. Dom to nie wszystko. Mamy trudną działkę. Trzeba było porobić tarasy i męczymy się z ogrodzeniem. Ale będzie poprawa - obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Cześć Józiu Mam nadzieję, że tym razem nas na tak dłuuuuuuuuuugo już nie zostawisz. Pisz co u Was słychać, jak nowa chałupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts