katarek 01.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja jestem odmiennego zdania, panie inżynierze! Wykusz jest fajowy! Pozdrawiam Oj Zaba..posluchaj lepiej inżyniera no i mnie. Wiadomo ze garaż swoją wielkością, kubaturą, zastosowaniem praktycznym, prostotą i tym samym pięknem przewyższa o niebo wykusz który jest tylko przypadkowym załamaniem ściany... no i jeszcze mozna dodać, że w wykuszu samochodu nie zaparkujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 01.07.2005 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i jeszcze mozna dodać, że w wykuszu samochodu nie zaparkujesz... a założymy się? Bez problemu - zwłaszcza w cudzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 01.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i jeszcze mozna dodać, że w wykuszu samochodu nie zaparkujesz... a założymy się? Bez problemu - zwłaszcza w cudzym eh Funia! lepiej nie próbuj! szkoda auta i wykuszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Nieźle zaszalałeś z zasypywaniem jestem pod dużym wrażeniem. Rozsypać w fundamentach kilkadziesiąt ton to już coś. Nawiasem mówiąc jak robisz podłogę na gruncie, a ocieplenie fundamentów będzie od zewnątrz to styropian dylatacyjny do podbetonu raczej jest niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 06.07.2005 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.07.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 johnboro - Co jest z tą dziurą w ziemi? Czy Twój kibelek będzie niżej niż parter? Na jakim poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 06.07.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 08.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja oczywiście również śledze poczynania na budowie i nie muszę chba dodawać, że domek bardzo mi się podoba Tempo super, byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 22.07.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kto u ciebie ostatecznie buduje. Przejściowo zastanawiałeś się nad DAG BUD, czy ich wybrałeś. Jezeli nie to, czy możesz polecic swoja ekipę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No i rośnie jak na drożdzach Domek oczywiście Skoro wjechałeś teraz lanosikiem i to wiosną wjedziesz Budowa się skończy, drga się udepcze a i przyczepka nie będzie taka załadowana jak cieżarówa z porotermem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 My jakos wjechalismy, ale... zastanawia mnie tylko jedno: JAK BEDZIEMY JEZDZIC TEDY WCZESNA WIOSNA PO ROZTOPACH ?????? Moze ktos doradzi??????????????????????? Lanosik kopytkami pomiesza i dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 24.07.2005 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 KTO Ja - lat 28 Zona - lat 27 córeczka - lat 5 No to z grubsza tak jak u nas. Tylko nie córka a syn i nie pięc lat a za 2 miesiące Chatka fajna - czekam na dalsze fotki z placu budowy Mała poprawka - jednak córka. Troszkę do Was nie zaglądałam, a tu taaakie postępy. Gratulacje. Co do ocieplania fundamentów - ja jestem za, ale nie pytaj dlaczego, bo odpowiedź byłaby - bo tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 04.08.2005 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 I pieniądze. PS. W końcu czas to też pieniądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 09.08.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 oby starczylo na 99% planowanej inwestycji a reszta sie jakos sama wykombinuje u nas starczyło na 70% mała załamka, ale co tam - co nas nie zabije to wzmocni - po prostu całą zimę nie bedzie kolacyjek w restauracjach, nie będzie rozpuszczania dzidzi zabawkami tylko będą budowlane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 gratuluje dziennika. lubie dużo zdięć, oczekuje na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 02.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Johnboro, Twoje Oleandry wyglądają świetnie! Jestem bardzo ciekawa, jaki będzie efekt końcowy. A gwoździe widać! Naprawdę! pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts