koks 25.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Johnboro, właśnie nadrobiłam zaległości w lekturze Twojego dziennika i oczywiście obejrzałam zdjęcia Zazdroszczę zaawansowania prac! No i mam kilka pytań: 1. Czy te rolety zewnętrzne są całkowicie schowane pod tynkiem i ociepleniem? 2. Jak duże są kasety, tzn. o ile większe otwory okienne musiałeś zostawić? Rozumiem, że wszystko mieści się pod nadprożem 3. No i najważniejsze: ile Cię kosztowały? Jeżeli to nie tajemnica pozdrawiam koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 25.03.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Oj, jeszcze jedno a raczej dwa pytanka : czy całość ocieplałeś w styczniu, czy jeszcze przed zimą? No i jak oceniasz porotherm? Prawdopodobnie też się na niego zdecydujemy, ale nie jesteśmy pewni, czy nie zaszkodzi mu zima, bo do jesieni postawimy tylko stan surowy zamknięty. Będę wdzięczna za każdą informację! koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 To i ja cię pomęczę pytaniami jakiego koloru są rolety i okna? w jakim profilu są wykonane okna i ile cię kosztowały? jaki kolor elewacji planujecie? Tak sie dopytuję bo teraz stoję przed dylematem wyboru okien i rolet i powiem szczerze że sama nie wiem co wybrać...maż się denerwuje że nie mogę podjąć decyzji no i kryzys małżeński wisi w powietrzu ps. koks porothermowi zima nie szkodzi. Znajomej domek (niedaleko twojej działki) przezimował bez ocieplenia i nic z nim się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 25.03.2006 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dawaj dzisiaj te zdjecia . Dobra poczekam do dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 johnboro dawaj te ceny, ja też mam po znajomości i właśnie chcę sie przekonać jaka to znajomość Kolorystykę planuję taką samą szkoda że "pesos" wam brak bo z chęcią zobaczyłabym efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 26.03.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 26.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Johnboro, dzięki za info! Podaj mi jeszcze proszę, o ile większe otwory musiałes zostawić na te rolety i czy są całkiem schowane pod nadprożem? Jak to wygląda od wewnątrz domu, tzn. czy te kasety są jakoś obudowane albo tynkowane, czy też widoczne! Co do ceny zazdroszczę znajomości!!! U nas 11 okien, w tym 4 balkonowe, szacunkowo będzie kosztowało ca. 10-12 tys. zł! O roletach mogę więc tylko pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 26.03.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Monka, dzięki za pocieszenie!!! Trochę mi ulżyło, bo usłyszałam, że przy tynkowaniu porothermu po zimie można stracić części ścian! Podobno się wykruszają Czy pisząc o mojej okolicy, miałaś może na myśli dom na Wiatracznej?! A przy okazji: gratuluję postępów na budowie! pozdrawiam koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 27.03.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 johnboro to te ceny na okna dobre miałeś u mnie z roletami wychodzi drożej ja tyle co ty zapłacę za trzynaście okien w tym dwa małe garażowe jedno szerokie na trzy metry i drzwi tarasowe przesuwne, reszta to typówki. koks naskrobię potem priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.03.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Johnboro, dzięki za dane! Patrząc na ceny tych rolet (bez znajomości ) stwierdzam, że chyba dopada mnie ta sama choroba, co i Ciebie, czyli chroniczny brak pesos Ja też czekam na zdjęcia z Twojej budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 27.03.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 27.03.2006 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 28.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Postęp prac imponujący, my zmieniliśmy zdanie i będziemy budować mały dom parterowy, ale oleandry zawsze pozostaną w moim sercu, dlatego będę dalej z niecierpliwością oczekiwać na efekty kolejnych etapów prac, tym bardziej, że przez rok studiowania projektu dokłądnie mam w oczach wizję jak to może wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Johnboro, wielkie dzięki za fotki rolet!!! Teraz będę mogła je sobie oglądać do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Gratuluję nowego przyłącza! Dużo Cię kosztowało podłączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 29.03.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 johnboro Wesołych Świąt http://www.kartki.mocny.com/data/media/6/20060403120000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/23.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts