wojcik9 22.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam,Chciałym dać do wyceny dach jednej z reginalnych firm aby zorienotwać się w kosztach. Chodzi mi o blachodachowke wszystkie wykonczenia oraz orynnowanie. Ale nie zakupilem ejszcze projektu nie mam dokladnych danych dysponuję tylko rzutami budynku z dokladnymi wymiarami, przekrojami oraz zestawieniem materiału. Czy te dane wystarczą PAnu w firmie aby nakreślił mi przybliżony koszt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 22.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Cześć!Ja do wyceny dachu i więźby dawałam jedynie rzut z projektu dachu i więźby i na tej podstawie robili mi kosztorys. Więc jak dasz jeszcze zestawienie materiałów to powinni zrobić Tobie wycenę w miarę dokładnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexiel 22.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Moim zdaniem powinny być dokładne wymiary, chyba że jest to prosty dach dwuspadowy, ale to i tak musi znać długość i szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexiel 22.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Sorki pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcik9 22.06.2005 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 jest to dach dwuspadowu i znam wszystkie wymiary typu szerokość i dlugośćWięc ide dzis smialo żeby dać to do wyceny/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Spokojnie, wystarczy. poproszę o dane na priv. Co prawda działam na drugim końcu Polski, ale z ciekawości wycenię ten dach, wzamian za informację, jak wyglądały wyceny w Pańskiej okolicy.Myślę, że Panu też przyda się wycena ode mnie, choćby tak dla porównania.pokarPS. Ja działam na Dolnym Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts