mercedes 22.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mam pytanie, czy gmina ma prawo zadac od nas partycypacji w kosztach pobudowanego wodociagu w gminnej ulicy, przy ktorej jest polozona nasza dzialka? Wodociag juz zostal pobudowany i chcemy sie do niego podlaczyc. Zaklad komunalny ta kwestia nie interesuje. Oni przychodza, odbieraja wykonane przylacze i podpisuja z nami umowe. z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 22.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Pewnie, że mogą żądać . Sama to przeżyłam i też o to pytałam. Znalazłam ten swój temat, wklepując go do wyszukiwarki, co polecam na przyszłość. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43716&highlight=op%B3aty+partycypacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 22.06.2005 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 agana, dzieki za odzew Gdzies przeczytalam, ze juz nie powinni pobierac tych oplat i że budowa infrastruktury wodociagowej ma byc finansowana z biezacych oplat za wode i dlatego planowane sa podwyzki cen wody Chce zbadac ten temat, bo kwota nie jest mala, a po co placic podwojnie. Moze ktos z forumowiczow wie cos wiecej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts