Gradziu 06.11.2002 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 pomocyy!! jesli ktos szukal juz mebli do kuchni, ma rozeznanie gdzie najlepiej zamawiac: sklepy firmowe (mam np. taki za 1000-1500zl/m, a moze u stolarzy, poza gdzies miastem. nie mam czasu na szukanie, porownywanie, mam konkretny projekt kuchni i chce znalezc kogos kto go zrealizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 07.11.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Zamów bezpłatny projekt w salonie Black Red White. Ceny mają w miarę umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 07.11.2002 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Jeśli w ramach projektu masz meble standardowe polecam IKEA. Sprzedawcy doradzają jakie meble dobrać. Można wybierac we wzorach i cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachtomasso 07.11.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Trzeba zwrócić uwagę na cenę dodatków. Bo tu są duże różnice w cenach. (klameczki, zawiasiki, światełka itp.)Dlatego też tzw. cena metra nie jest do końca dobrym kryterium. Najlepiej zlecic wycenę projektu kilku firmom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradziu 07.11.2002 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 dzieki za porady!!! jesli ktos ma jeszcze jakies rady, bede bardzo wdzieczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.11.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 ważne jest jaką kasę jesteś skłonny na to przeznaczyć. Jeżeli trochę więcej jak na mebelki ze Sconto, to wybierz się do kilku salonów mebli kuchennych (np. polskich mebli ATLAS). W tego typu miejscach jestes z reguły obsłużony od A do Z. Czyli robią na podstawie projektu lub zrobionego u Ciebie obmiaru kilka wariantów projektu kuchni na bazie wczesnie przez ciebie wybranej linii wzorniczej. Mogą CI to skalkulować od razu ze sprzętem. Oczywiście projekt jest wliczony w cene mebli.Z reguły nie obchodzi Ciebie również sam montaż zarówno mebli jak i sprzetu (jeżeli był zamawiany razem z kuchnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 07.11.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 sądzę gradziu że jeżeli masz konkretny projekt to chyba lepiej wziąść stolarza. zależy też od kwoty jakąchcesz przeznaczyć na te meble , od materiałów których chcesz użyć (czy lite drewno czy płyty drewnopodobne laminowane), od tego ile urządzeń będziesz chciał zabudować itd. warto jednak poszukać stolarza - to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 07.11.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Jakiś czas temu nasza koleżanka polecała stolarza od szafek, szaf i tym podobnych drzewnianych cudów. Stolarz - rewelacja, jeśli chodzi o ceny to bardzo konkurencyjne. Nie wiem, jeszcze nie miałam okazji sprawdzić. Jak znajdę telefon do tego stolarza to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 07.11.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Gradziu, Beata napisała mi, że oni najchętniej robią kopie mebli, więc jeśli masz jakieś zdjęcie, rysunek (o to nietrudno przecież jest tyle folderów reklamowych) to będzie super. Jeśli się zdecydujesz to skontaktuj się z p.Adamem pod nr 608694616 i możesz powołać się na Beatę - meble robiła na wiosnę i będą ją długo pamiętać ze względu na dosyć niecodzienne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.11.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 W jakich okolicach działa ten stolarz? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-11-07 12:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradziu 07.11.2002 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 wlasnie, czy w rejonie gornego slaska?? Bo projekt mam konkretny, wymagania bardzo precyzyjne, wiem dokladnie czego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachtomasso 07.11.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Właśnie. Skąd jest ten stolarz ?? W styczniu potrzebuję wykonać kuchnię. Szukam i szukam wśród gotowych projektów a może ten stolarz to jest rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 07.11.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 gradziu a jakiego materiału chcesz te meble? lite drewno czy mat. drewnopodobne oklejane?jeżeli lite drewno to powiedz jakie - ja mam stolarza - dobry i w miare tanipozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 07.11.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 gradziu a jakiego materiału chcesz te meble? lite drewno czy mat. drewnopodobne oklejane?jeżeli lite drewno to powiedz jakie - ja mam stolarza - dobry i w miare tanipozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 07.11.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 gradziu a jakiego materiału chcesz te meble? lite drewno czy mat. drewnopodobne oklejane?jeżeli lite drewno to powiedz jakie - ja mam stolarza - dobry i w miare tanipozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 07.11.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Pamiętaj że kuchnie robi się na lata, mogę to powiedzieć bo sam zrobiłem z MDF-u i po 7 latach zaczyna się wszystko rozsypywać, tylko lite drewno i to dobrego gatunku, również blaty porządne, te z płyty mogą przypadkowo napić się wody tak jak w moim przypadku (awaria czajnika) i kuchnia rośnie w oczach pijąc sobie wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 07.11.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 gradziu a jakiego materiału chcesz te meble? lite drewno czy mat. drewnopodobne oklejane?jeżeli lite drewno to powiedz jakie - ja mam stolarza - dobry i w miare tanipozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradziu 07.11.2002 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 planuje okleiny, szarosc polaczona z pomaranczem do tego troche matowego, zbrojonego szkla i stali - moze nieco szokujace, ale wyglada naprawde dobrze. dlatego mysle raczej o czyms drewnopodobnym z odpowiednia okleina. blaty chce jak najlepsze, nie wiem niestety z czego. jesli nie lite drewno, czy jest inny material?? jesli ktos ma namiary na gornym slasku, bede bardzo wdzieczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 08.11.2002 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 gradziu zależy czy stać cię na blat marmurowy - jest naprawdę fajny - ale treba by przemyśleć czy konstrukcja wytrzyma - poza tym koszt jest wyższy - ja osobiście wybrałbym blat drewniany - ale wtedy gryzłoby się to z resztą twoich mebli - wiec chyba jeśli bedziesz miał okleiny to blat chyba taki sam co?ja mam meble drewniane w kuchni - i nie robione na zamówienie tylko stary kredens "po babci" - i sobie chwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 08.11.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Właśnie montują u mnie kuchnię. Wyszła całkiem przyzwoicie cenowo i funkcjonalnie, stolarz terminowy i fachowy z rejonu Rybnika - napisz na emalię jeśli interesują cię namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts