BAŚKA4444 22.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktoś montował to Coś u siebie .,czy pompy Grundfos-u czy Jovial-a np Sololift. Czy ktoś je przetestował? prosze o rade której firmy wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon_t 28.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam Tylko urzadzenie renomowanej firmy.Ja uzywam Grundfosa od 5-ciu lat.Zadnej awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 29.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 egon_t ma rację czasem warto wydać więcej ale mieć pewność że za rok nie trzeba będzie wymieniać na nowe. ktoś kiedyś napisał "biednego nie stać na tanie rozwiązania" i miał w tym trochę racji pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAŚKA4444 29.06.2005 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzięki, wiem że te pompy są drogie, ale jak nie ma innego wyjścia to wydać na coś co mi posłuży.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 30.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czy piszecie o takiej przydomowej pompie do kanalizacji ciśnieniowej?Szukam kogos kto ma coś takiego na działce. Musze montować pompe u siebie. Nie wiem jak to jest z jej urzytkowaniem. Może ktos podzieli się doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts