sceptyk 22.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam! Mam do sprzedania około 150 sztuk ładnych stempli drewnianych o długości od 2.5 do około 3 metry (w tym około 3\4 tych najdłuższych). Niewątpliwe zalety tych stemli to: - były uzyte tylko raz przeze mnie na mojej budowie; - były kupione jako nowiutkie około miesiąca temu; - większośc jest długich i można je swobodnie kształtować do z reguły niższych stropów niż w moim budynku; - taka ilość wystarczy swobodnie do szalunku mniejszych i średnich stropów pełnych betonowych! Cena za całość 400 złotych (mnie kosztowały ponad 800 ( ) tj. około 2.6 pln za sztukę ! Transport we własnym zakresie. tel. kontaktowy 606-36-94-92 Pozdrawiam! Oprócz tego posiadam dużą ilość desek calówek po do szalunków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts