Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba-pytanie do mdzalewscy

anazet

Recommended Posts

Po przestudiowaniu wielu watkow wybralam juz prawie caly sprzet. Czy trafnie czas pokaze. Nie moge jednak poradzic sobie z okapem i dlatego rowniez baaardzo prosze o pomoc mdzalewscy.

Okap ma byc taki pod szawka czy jak kto woli w szawce. Nie wiem czy to sie nazywa podszawkowy,czy teleskopowy niestety nie rozrozniam. Najwazniejsze ze ma go nie byc widac. Dobrze zeby byl tez cichy (aneks kuchenny). No i gdyby cena jeszcze nie powalala z nog...

Dziekuje z gory za oswiecenie!!!

Ja też jeszcze z pytaniem do mdzalewscy. Czy zestaw Fagor płyta 2VFT-211S plus piekarnik 5H-803X to dobry zestaw, mogę go kupić w cenie

ok. 3000 PLN

zdradzę tajemnicę handlową (zaraz mnie inni wyelyminują za takie zachowanie), ale średniej wielkości punkty handlowe kupują taki zestaw w hurcie na dzień dzisiejszy za 3000zł, może jakieś molochy kupują to jeszcze trochę taniej. A więc cenę masz bardzo dobrą zważywszy na to iż zestaw jest chyba obecnie gazetkowy (promocyjny)

• 2 months później...

mdzalewscy, szukam cię po całym forum... może tutaj będę miała szczęście :)

napisz, proszę co sądzisz o tych sprzętach, co wybrać:

1. Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX

ew. AMICA AMW 20 BE

2. piekarnik BOSCH HBN 43 W 350

czy ELEKTROLUX 9710 SKX

3. płyta ceramiczna GORENJE ECT 650 CP

czy Elektrolux EHS 6651 P

4. chłodziarka podblatowa GORENJE RIU 1507 LA

5. okap FABER TENDER 90 X

czy TEKA DB 90

ew. TEKA DM 90

6. zlewozmywak FRANKE PAX 652 E

czy TEKA ARIA 80 ETG

ew. TEKA MALLORCA 80 ETG

7. bateria FRANKE SUTHERLAND CHROM

czy TEKA Aquata EOB

pozdrawiam

• 4 weeks później...

Lub do kogokolwiek, kto ma doświadczenia w tym temacie :D

Upatrzyłem sobie:

1. Piekarnik AMICA - nowość, więc nie spodziewam się jeszcze uwag użytkowników, ale wygląda ciekawie za tę cenę:

http://www.hoopla.pl/product_info.php/products_id/6340

2. Płyta gazowa Siemens:

http://www.agdrtv.com.pl/plyty_gazowe/SIEMENS_ER_17353_EU.php

Warto w to wchodzić? :roll:

Podciągam wątek , ponieważ jestem zainteresowana piekarnikiem Boscha HBN 43W 350 (widzę , że nie tylko ja :) ) Mdzalewscy , odpowiadając mroowa poradziłeś mu wybrać Electroluxa zamiast Boscha - dlaczego?Czy ma to związek z mocą całk. ,która w przypadku Boscha ma tylko 2,4 ? Jeżeli tak ,to jakie ma to praktyczne przełożenie w codziennym użytkowaniu.