Delaware 12.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Po przestudiowaniu wielu watkow wybralam juz prawie caly sprzet. Czy trafnie czas pokaze. Nie moge jednak poradzic sobie z okapem i dlatego rowniez baaardzo prosze o pomoc mdzalewscy. Okap ma byc taki pod szawka czy jak kto woli w szawce. Nie wiem czy to sie nazywa podszawkowy,czy teleskopowy niestety nie rozrozniam. Najwazniejsze ze ma go nie byc widac. Dobrze zeby byl tez cichy (aneks kuchenny). No i gdyby cena jeszcze nie powalala z nog... Dziekuje z gory za oswiecenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ja też jeszcze z pytaniem do mdzalewscy. Czy zestaw Fagor płyta 2VFT-211S plus piekarnik 5H-803X to dobry zestaw, mogę go kupić w cenie ok. 3000 PLN zdradzę tajemnicę handlową (zaraz mnie inni wyelyminują za takie zachowanie), ale średniej wielkości punkty handlowe kupują taki zestaw w hurcie na dzień dzisiejszy za 3000zł, może jakieś molochy kupują to jeszcze trochę taniej. A więc cenę masz bardzo dobrą zważywszy na to iż zestaw jest chyba obecnie gazetkowy (promocyjny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tubis 13.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzięki mdzalewscy Wyeliminowanie Ciebie to byłaby wielka strata dla forum a wszyscy chcą znać jak najwięcej takich tajemnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 14.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 mdzalewscy, szukam cię po całym forum... może tutaj będę miała szczęście napisz, proszę co sądzisz o tych sprzętach, co wybrać: 1. Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX ew. AMICA AMW 20 BE 2. piekarnik BOSCH HBN 43 W 350 czy ELEKTROLUX 9710 SKX 3. płyta ceramiczna GORENJE ECT 650 CP czy Elektrolux EHS 6651 P 4. chłodziarka podblatowa GORENJE RIU 1507 LA 5. okap FABER TENDER 90 X czy TEKA DB 90 ew. TEKA DM 90 6. zlewozmywak FRANKE PAX 652 E czy TEKA ARIA 80 ETG ew. TEKA MALLORCA 80 ETG 7. bateria FRANKE SUTHERLAND CHROM czy TEKA Aquata EOB pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Lub do kogokolwiek, kto ma doświadczenia w tym temacie Upatrzyłem sobie: 1. Piekarnik AMICA - nowość, więc nie spodziewam się jeszcze uwag użytkowników, ale wygląda ciekawie za tę cenę: http://www.hoopla.pl/product_info.php/products_id/6340 2. Płyta gazowa Siemens: http://www.agdrtv.com.pl/plyty_gazowe/SIEMENS_ER_17353_EU.php Warto w to wchodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IN 10.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Podciągam wątek , ponieważ jestem zainteresowana piekarnikiem Boscha HBN 43W 350 (widzę , że nie tylko ja ) Mdzalewscy , odpowiadając mroowa poradziłeś mu wybrać Electroluxa zamiast Boscha - dlaczego?Czy ma to związek z mocą całk. ,która w przypadku Boscha ma tylko 2,4 ? Jeżeli tak ,to jakie ma to praktyczne przełożenie w codziennym użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts