szczek 23.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam takie pytania:1. Jak zgodnie z prawem wykonać szambo lub poś2 Jak zgodnie z prawem wykonać studnię głębinowąteren mojej działki obejmuje plan zagospodarowania przestrzennego gdzie jest napisane:-podłaczenie do sieci wodociągowej i kanalizacyjnejAle tej sieci nie ma i nie wiadomo kiedy będzie.Wystąpiłem do gminy o pozwolenie na własne ujęcie wody i wybudowanie szamba lub poś, ale dostałem warunki na podłączenie się do sieci wod-kan.Jak napisałem tej sieci niema, dostanę pozwolenie na budowę na podstawie warunków przyłaczenia do sieci od gminy,wybuduję dom, ale nie będę mógł w nim zamieszkać bo nie będę miał wody i kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 pos o wydajnosci do 7,5 m3 na dobe nie wymaga pozwolenia na budowewiec chyba 1 problem odpada moja gmina tez dala taki zapis, ale prowadzila rownoczesnie inwestycje gminna czyli budowqe kanalizacji i polaczenie w siec kilku wiosek,moze u Ciebie tez cos takiego planuja i stad te warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczek 23.06.2005 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zgoda nie wymaga pozwolenia ale wymaga zgłoszenia do starostwa, i starostwo mi odpisało że indywidualne rozwiązanie wod-kan nie wchodzi w grę, tylki muszę podłączyć sie do sieci której nie ma i nie wiadomo kiedy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts