selimm 23.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Adminie czy to było konieczne ? chłopak miał zły dzien ......własnie przepraszał kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Leon jedz na urlop, odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.06.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Adminie czy to było konieczne ? chłopak miał zły dzien ......własnie przepraszał kolegow Gdzie można przeczytać co się działo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kurcze ,co sie stalo,gdzie mozna o tym poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 23.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Za to? http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=727165&highlight=#727165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Obawiam sie ze nie mozna cały wątek wcieło łącznie z jego ekspose pozegnalnym napisanym na tym wątku !teraz wystepuje jako gość niedzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Niezły był z niego herbatnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Może ubłaga admina i go odbanują.Swoją drogą przydałby sie jakiś oficjalny komentarz.W końcu nie była to banalna postać tego forum.Przykro mi bedzie bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Chyba mu nerwy pusciły bo napisał Tomusiowi ze jest popi..(pip pip) potem dostał bana i wygłosił z drugiego nicka swoje ekspose tutaj. A ze to było niecenzuralne to tez zostało skasowane. ps. pewnie jak ochłonie to coś napisze , bo jak mniemam On bez nas zyc nie moze ps. Leon dzieki za epitety na priv ! były w przednim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wazne jest dlaczego tak powiedzial jak sie takich slow uzywa to ma sie chyba jakies powody moze i to selim wyjasnisz??? chyba , ze to dluzsza historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon_z_piekla 24.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ja wiem ze kazdy kretyn moze sie tu wypowiadaci zawsze sie staralem olewac wypowiedzi jakis pieniaczyjednak miarka sie przebralamam dosc jak jakis Tomek_J od paru miesiecy wpieprza sie w kazdy moj watek co chwile powatpiewajac w to czy ja w ogole budujemam gdzies ze mnie zbanuja ale chcialem powiedziec co mysle o tym gosciujesli uwaza moje posty za glupie, to jak nazwac jego ciagle durne komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 24.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czytam posty leona od początku.Fakt,lubię gościa.Jest sporo racji w tym ,co powyżej napisał.O co by nie zapytał-parę osób robi z tego kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon_z_piekla 24.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jak ja bym byl adminem to bym zrobil tu porzadekco to ze forum na ktorymbanuje sie tych co sa obrazania ci co tylko bawia sie w pisanie glupich komentarzy maja sie swietnie?ryba psuje sie od glowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nie po raz pierwszy banuje sie tych co sa obrazani a nie tych co obrażaja dziwna reguła a scenariusz sie powtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czytam posty leona od początku. Fakt,lubię gościa. Jest sporo racji w tym ,co powyżej napisał. O co by nie zapytał-parę osób robi z tego kabaret. zgadzam sie Pattaya i nigdy Leon nie uderzal nikogo najwyzej jego poglady , a tak chyba mozna sam byl obrazany nie jeden raz to tak jakby odbierano Mu prawo do wlasego zdania uwazam , ze i tak dlugo wytrzymal pozdrawiam Cie Leonie obojetnie skad teraz nadajesz , chociaz w pieklo nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon_z_piekla 24.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 dzieki za cieple slowa ja sie tak zastanawiam co wy byscie zrobili bez leona? przeciez leon to narkotyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czy Leon ma inne prawa niż pozostali forumowicze? Czy musi grozić, obrażać? Swoimi ostatnimi postami daje dowód, że nasza decyzja była słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czy Leon ma inne prawa niż pozostali forumowicze? Czy musi grozić, obrażać? Swoimi ostatnimi postami daje dowód, że nasza decyzja była słuszna. Ja mam co do tego powazne watpliwosci. Czy TomekJ tez dostal bana za swoje glupie komentarze ? Czy moze on ma inne prawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 I mamy ciekawy problem, co zrobić w sytuacji gdy pojawia się podejrzenie, iż forumowicz zadaje pytania (sensowne lub mniej) w celach li tylko rozrywkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts