JoShi 24.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 I mamy ciekawy problem, co zrobić w sytuacji gdy pojawia się podejrzenie, iż forumowicz zadaje pytania (sensowne lub mniej) w celach li tylko rozrywkowych? W celach rozrywkowych to sa li tylko drwiny z pytania, ktore wydaje sie niezbyt sensowne. Te drwiny dawno juz przekroczyly granice dobrego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=481014&highlight=#481014 Tu masz Leona w drugim wcieleniu pyt. człowiek ktory wykresy nam tu robi zadając takie pytania :pyta czy drwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=481014&highlight=#481014 Tu masz Leona w drugim wcieleniu pyt. człowiek ktory wykresy nam tu robi zadając takie pytania :pyta czy drwi ? Jakos nie rozumiem Twojego odniesienia do zacytowanej dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 I mamy ciekawy problem, co zrobić w sytuacji gdy pojawia się podejrzenie, iż forumowicz zadaje pytania (sensowne lub mniej) w celach li tylko rozrywkowych? W celach rozrywkowych to sa li tylko drwiny z pytania, ktore wydaje sie niezbyt sensowne. Te drwiny dawno juz przekroczyly granice dobrego smaku. Joshi, pragnę zauważyć, że głupawe odpowiedzi na problemy Leona pojawiły się dopiero po pewnym czasie. Wcześniej był on traktowany jak każdy inny pytający. Ponawiam więc pytanie: co zrobić gdy podejrzewamy, że forumowicz pytając robi sobie jaja? Ignorować czy reagować? Joshi, jak osobiście uważasz czy problemy Leona były rzeczywiste i realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a czytałaś jego "expoze" jego dzisiejsze ? ps. Tomek J nie dostał bana dlatego ze w przeciwienstwie do Leona nie obsypywał go "epitetami " .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a czytałaś jego "expoze" jego dzisiejsze ? ps. Tomek J nie dostał bana dlatego ze w przeciwienstwie do Leona nie obsypywał go "epitetami " .... ...a jedynie wątpił w prawdziwość jego inwestycji. Nawet się założyli kszynkę piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a czytałaś jego "expoze" jego dzisiejsze ? ps. Tomek J nie dostał bana dlatego ze w przeciwienstwie do Leona nie obsypywał go "epitetami " .... ...a jedynie wątpił w prawdziwość jego inwestycji. Nawet się założyli kszynkę piwa. e tam wątpili może i wierzyli, ale napewno zamierzali to piwko wypić na działce u Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Pora imprezy sie zblizała ...wiec Leon musiał coś "wykręcic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a czytałaś jego "expoze" jego dzisiejsze ? ps. Tomek J nie dostał bana dlatego ze w przeciwienstwie do Leona nie obsypywał go "epitetami " .... Za to wypisywal jakies bzdury o prezerwatywach na wibrator zanuzeniowy, bardzo madre i piekne sa te jego wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nikt nie jest idealny ja go traktuje jako "specyficzny humor budowlany" a Tomus jako trolla a ze nie mają wspolnego mianownika no cóż ...... Podobno humor jest opowiescią dla inteligetnych, a powage zachowują tylko Ci co jej nie rozumieją .Pewnie jak zaczne budować to mi ten optytmizm i usmiech zamieni sie w przeładowane konto ponuraka i będe "merytoryczny" ps. tak a propos tego wibratora to ja mu tez napisałem ze to dla konia chyba ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ps. tak a propos tego wibratora to ja mu tez napisałem ze to dla konia chyba ma I pewno jestes z siebie dumny, ze masz takie prymitywne poczucie humoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ps. tak a propos tego wibratora to ja mu tez napisałem ze to dla konia chyba ma I pewno jestes z siebie dumny, ze masz takie prymitywne poczucie humoru ? Joshi o co Ty walczysz nie wiem, gdybyś była czysta jak łza to rozumiem, a pamietam jeszcze to co pisałaś o mimi, elektykach, sąsiadach Chcesz Leona to umów się na kawe, ale na forum to on ostatnio więcej złego robił niż dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jestem dumny ze je mam ...jesli to tak mozna nazwać a ty selim to tez przydupas jestes a byl czas ze myslalem, ze jestes spoko gosciu Jesli wolisz takie Waćpanno poczucie humoru to gratuluje dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Joshi o co Ty walczysz nie wiem, gdybyś była czysta jak łza to rozumiem, a pamietam jeszcze to co pisałaś o mimi, elektykach, sąsiadach Chcesz Leona to umów się na kawe, ale na forum to on ostatnio więcej złego robił niż dobrego nie przecze, ale nie on jeden. I sadze, ze to niesprawiedliwe ze polecial na zielona trawke samotnie a nie w towarzystwie tych, ktorzy go dla zabawy i zgrywu prowokowali... Ot i wszystko... A jesli chodzi o mimi to jakos nie pamietam, zebym ja obrzucala inwektywami i czynila w jej strone jakies wulgarne uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 JoShi Przestałaś mi wypisywać chamskie maile na priva, bo Cię admin upomniał, to zaśmiecasz mi teraz pocztę prywatną jeszcze gorzej! Od kiedy napisałaś pod zdjęciem malutkiego dziecka na forum " a ja nie lubię krasnali w ogródku" jesteś dla mnie wyjątkowo antypatyczną osobą i żądam w tym momencie po raz kolejny - przestań mi zaśmiecać pocztę i komentować moje wypowiedzi!!! Takie jest Twoje poczucie homoru.i takie jest Twoje pisanie bez epitetów: "znów spuścili cie ze smyczy?""o Twoich dzieciach dopiero zacznę pisać, bla bla bla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mimi wyluzuj ja tu o Leonie rozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 24.06.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jeden maly Leos a postac taka barwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 prekursor nietypowych rozwiazan i sposobów na wszystko orginał.... ciekawy gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 24.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Z tydzien temu napisałem na "Uwagi o Forum Muratora" propozycje, żeby umozliwić forumowiczom "blokowanie" niektórych uzytkowników, tzn najpierw trzeba sie zalogować, wpisuje sie w ustawieniach nick forumowicz XYZ i od tego momentu nie wysiwtlają sie nam posty forumowicz XYZ. ile to by problemów rozwiązało i ile kłótni było by mniej.Niestety moderator mniał odmienne zdanie i natychmiast usuną mój post. ( choć do dzis nie jestem wstanie który pkt Regulamin naruszyłem tym postem ze został on usuniety )no cóż, niktórzy byli, sa i bedą dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 JoShi, jeżeli to co pisze Mimi, to prawda, cóż... pozostawiam bez kometarza.Ponawiam pytanie co zrobić z użytkownikiem forum, który dla zabawy czy z nudów zadaje dziwaczne pytania? Czy uważasz, że postawa w stylu Leona jest jak najbardziej ok? Czy powinny odbywać się dyskusje dotyczące wirtualnej budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts