Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leon zbanowany !!

selimm

Recommended Posts

I mamy ciekawy problem, co zrobić w sytuacji gdy pojawia się podejrzenie, iż forumowicz zadaje pytania (sensowne lub mniej) w celach li tylko rozrywkowych?

W celach rozrywkowych to sa li tylko drwiny z pytania, ktore wydaje sie niezbyt sensowne. Te drwiny dawno juz przekroczyly granice dobrego smaku.

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I mamy ciekawy problem, co zrobić w sytuacji gdy pojawia się podejrzenie, iż forumowicz zadaje pytania (sensowne lub mniej) w celach li tylko rozrywkowych?

W celach rozrywkowych to sa li tylko drwiny z pytania, ktore wydaje sie niezbyt sensowne. Te drwiny dawno juz przekroczyly granice dobrego smaku.

Joshi, pragnę zauważyć, że głupawe odpowiedzi na problemy Leona pojawiły się dopiero po pewnym czasie. Wcześniej był on traktowany jak każdy inny pytający.

Ponawiam więc pytanie: co zrobić gdy podejrzewamy, że forumowicz pytając robi sobie jaja? Ignorować czy reagować?

Joshi, jak osobiście uważasz czy problemy Leona były rzeczywiste i realne?

a czytałaś jego "expoze" jego dzisiejsze ?

ps. Tomek J nie dostał bana dlatego ze w przeciwienstwie do Leona nie obsypywał go "epitetami " ....

...a jedynie wątpił w prawdziwość jego inwestycji. Nawet się założyli kszynkę piwa. :D

e tam wątpili :roll: może i wierzyli, ale napewno zamierzali to piwko wypić na działce u Leona :D

nikt nie jest idealny :D

ja go traktuje jako "specyficzny humor budowlany" a Tomus jako trolla

a ze nie mają wspolnego mianownika no cóż ......

Podobno humor jest opowiescią dla inteligetnych, a powage zachowują tylko Ci co jej nie rozumieją .Pewnie jak zaczne budować to mi ten optytmizm i usmiech zamieni sie w przeładowane konto ponuraka i będe

"merytoryczny" :D

ps. tak a propos tego wibratora to ja mu tez napisałem ze to dla konia chyba ma :wink:

ps. tak a propos tego wibratora to ja mu tez napisałem ze to dla konia chyba ma :wink:

I pewno jestes z siebie dumny, ze masz takie prymitywne poczucie humoru ?

Joshi o co Ty walczysz nie wiem, gdybyś była czysta jak łza to rozumiem, a pamietam jeszcze to co pisałaś o mimi, elektykach, sąsiadach

Chcesz Leona to umów się na kawe, ale na forum to on ostatnio więcej złego robił niż dobrego

Joshi o co Ty walczysz nie wiem, gdybyś była czysta jak łza to rozumiem, a pamietam jeszcze to co pisałaś o mimi, elektykach, sąsiadach

Chcesz Leona to umów się na kawe, ale na forum to on ostatnio więcej złego robił niż dobrego

nie przecze, ale nie on jeden. I sadze, ze to niesprawiedliwe ze polecial na zielona trawke samotnie a nie w towarzystwie tych, ktorzy go dla zabawy i zgrywu prowokowali... Ot i wszystko...

A jesli chodzi o mimi to jakos nie pamietam, zebym ja obrzucala inwektywami i czynila w jej strone jakies wulgarne uwagi...

JoShi

Przestałaś mi wypisywać chamskie maile na priva, bo Cię admin upomniał, to zaśmiecasz mi teraz pocztę prywatną jeszcze gorzej!

Od kiedy napisałaś pod zdjęciem malutkiego dziecka na forum

" a ja nie lubię krasnali w ogródku"

jesteś dla mnie wyjątkowo antypatyczną osobą i żądam w tym momencie po raz kolejny - przestań mi zaśmiecać pocztę i komentować moje wypowiedzi!!!

Takie jest Twoje poczucie homoru.

i takie jest Twoje pisanie bez epitetów:

"znów spuścili cie ze smyczy?"

"o Twoich dzieciach dopiero zacznę pisać, bla bla bla"

Z tydzien temu napisałem na "Uwagi o Forum Muratora" propozycje, żeby umozliwić forumowiczom "blokowanie" niektórych uzytkowników, tzn najpierw trzeba sie zalogować, wpisuje sie w ustawieniach nick forumowicz XYZ i od tego momentu nie wysiwtlają sie nam posty forumowicz XYZ. ile to by problemów rozwiązało i ile kłótni było by mniej.

Niestety moderator mniał odmienne zdanie i natychmiast usuną mój post. ( choć do dzis nie jestem wstanie który pkt Regulamin naruszyłem tym postem ze został on usuniety )

no cóż, niktórzy byli, sa i bedą dziećmi.

JoShi, jeżeli to co pisze Mimi, to prawda, cóż... pozostawiam bez kometarza.

Ponawiam pytanie co zrobić z użytkownikiem forum, który dla zabawy czy z nudów zadaje dziwaczne pytania? Czy uważasz, że postawa w stylu Leona jest jak najbardziej ok? Czy powinny odbywać się dyskusje dotyczące wirtualnej budowy?