Gość 24.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 pytania Leona były nieschematyczne i czesto przełamywały stereotypowe myslenie ... zadajac takie własnie pytania łatwo było ocenić po odpowiedziach na nie kto pisze posty na ilość ... nie na temat - nie mając pojecia o budowie ...uwazam, że Leon to człowiek myślacy i posiadający duża wiedze ...zarówno poczucie humoru jak i ciety język sprawiły ze jest postacia barwna a każdy ma prawo z Nim sie zgadzac lub nie lecz w zgodzie z regulaminem forum !" ...- wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują o s o b ę a nie poglądy! ..."zdaje sobie sprawe, ze Leon sprowokowany, zaczał bronić sie w sposób mało kontrolowany ...lecz oddaje głos za przywróceniem Leona na forum bowiem uważam, ze regulamin stosowany wybiórczo w stosunku do niektórych, nie tworzy dobrej atmosfery mam również to samo zdanie co proxy, co do usuwania tematów - które nie naruszaja regulaminu forum ...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie co zrobić z użytkownikiem forum, który dla zabawy czy z nudów zadaje dziwaczne pytania? Czy uważasz, że postawa w stylu Leona jest jak najbardziej ok? Czy powinny odbywać się dyskusje dotyczące wirtualnej budowy? popieram pytanie i dodam iż pytania były celowo formułowane dla "oglądalności", to wszystko wyglądało jak jakiś test lub zbieranie materiałów do pracy dyplomowej mający na celu zbadanie reakcji forumowiczów. To taka gra proszę spojrzeć na ostatni post (już usunięty), - krzyczy na cały świat w Wymianie Doświadczeń iż został zbanowany z winy kogoś. - używa obraźliwych słów, pisze nie na temat i nie w tym dziale co trzeba - Post celowo stworzony tam gdzie nie trzeba, czyli w Wymianie Doświadczeń, aby zwrócić na siebie uwagę, „jestem pępkiem świata” - wciąga forumowiczów w tym poście do burzliwej dyskusji, a następnie stwierdza ze zdziwieniem, że w ogóle forumowiczom chce się pisać w tym poście (dobre nie) To taka zabawa, nabijanie się z ludzi, czekanie na ich reakcję . Celowe skłócanie i dzielenie forumowiczów. Jeśli ktoś tego celowego działania nie widzi to przykro mi, ale po prostu daje się manipulować. Na koniec jeszcze to - kiedyś założył post żegna się z nami, efektowne odejście - brak konsekwencji, żadnego odejścia nie było, więc wraca - pisanie postów o sobie jak to został skrzywdzony, przenieśli mu post ale afera - bardzo często celowo pisał w nieodpowiednich działach forum, skarżył, się płakał jak dzieciak jak „niewinnie” go blokowali, albo „niesłusznie” post przenosili, zawsze niewinny, robił aferę jak nie mogł się zalogować, odstawiał jakieś cyrki, żegnał się z forum, a potem bez konsekwecji i charakteru wracał, jak dostał prywatne ostrzeżenie to informował o tym całe forum jakby to był koniec świata, albo to kogoś obchodziło.. Pisał posty nie dla konkretnej wiedzy (odpowiedzi) tylko dla największej liczby uzyskanych odpowiedzi. Do tego obrazu brakuje jeszcze czegoś innego, wiecie jak mocno musiało go zaboleć to że go zlikwidowano i nie jest już elitą forum i nie ma tyle postów - w tym rzecz Przyznam się iż kiedyś bardzo go lubiałem, ale analiza tego wszystkiego jest jednoznaczna Według mnie Redakcja dobrze zrobiła, że go zbanowała i nie ma powrotu Leon nadal ma przecież prawo do bycia na forum, ale pod innym nickiem i zaczyna od zera, jeśli faktycznie zależu mu na tym aby coś się dowiedzieć to droga ma otwartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie co zrobić z użytkownikiem forum, który dla zabawy czy z nudów zadaje dziwaczne pytania? Czy uważasz, że postawa w stylu Leona jest jak najbardziej ok? Czy powinny odbywać się dyskusje dotyczące wirtualnej budowy? A komu to przeszkadza ? Mnie nie... Ale znalazla sie garstka bardzo dowcipnych zgrywusow, ktorzy chyba faktycznie sie nudza... Apropos mimi, tez do mnie pisala, ale o tym chyba zapomniala wspomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 i dodam iż pytania były celowo formułowane dla "oglądalności", to wszystko wyglądało jak jakiś test lub zbieranie materiałów do pracy dyplomowej mający na celu zbadanie reakcji forumowiczów. A to juz Twoj osobisty odbior i nie staraj sie nikomu go narzucic. - kiedyś założył post żegna się z nami, efektowne odejście - brak konsekwencji, żadnego odejścia nie było, więc wraca - pisanie postów o sobie jak to został skrzywdzony, przenieśli mu post ale afera - bardzo często celowo pisał w nieodpowiednich działach forum, skarżył, się płakał jak dzieciak jak „niewinnie” go blokowali, albo „niesłusznie” post przenosili, zawsze niewinny, robił aferę jak nie mogł się zalogować, odstawiał jakieś cyrki, żegnał się z forum, a potem bez konsekwecji i charakteru wracał, jak dostał prywatne ostrzeżenie to informował o tym całe forum jakby to był koniec świata, albo to kogoś obchodziło.. Pisał posty nie dla konkretnej wiedzy (odpowiedzi) tylko dla największej liczby uzyskanych odpowiedzi. Och... nie on jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ja Leona lubie bardzo czytac (chociaz dzisiaj go mocno ponioslo i znacznie zanizyl swoj poziom). Wiem, ze on sobie robi jaja (moze nie zawsze, ale dosc czesto) i ja go za to lubie. Jak komus to nie pasuje, to niech go nie czyta. Ja np. omijam posty wielu forumowiczow (z bardzo roznych powodow) i nie mam potrzeby pisania do tych osob, aby sobie np. daly spokoj z pisaniem na tym forum (lub cos w tym stylu). Leon wprowadza tu pewien koloryt. Jego posty (i opowiedzi na nie) sa czesto lepsze od "wymiany dowcipow". Jest to jakis "przerywnik" wsrod watkow na powazne budowlane tematy. Jak komus jego "tworczosc" nie pasuje, to niech omija jego watki. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Leon rzucajac miesem,rzeczywiscie przegial.Ale ja go lubie.Tego Leona.W jakis sposob Redakcja powinna go ukarac.Ale zeby zaraz usuwac? Kazdy chyba z forumowiczow,trafil podczas swojej na forum bytnosci,na przeciwnika w dyskusji tak zajadlego,tak dokuczliwego,ze o mieso nietrudno.Ale na wymianie pogladow ta zabawa polega.Czasami bolesnie przekazywanych.No i co.Zyjemy.Tylko Leon nie. Nie ma co wyglupiac sie z wytykaniem sobie punktow regulaminu,ktore zostaly przez kogos naruszone.Jakby tak glebiej na to spojrzec,to kazdego mozna na czyms przyhaczyc.Humor w postach i to nie tylko Leona ,jest ze wszech miar wskazany.Ludzie zobaczcie,jak wygladaja posty niektorych ,nawet tych Najlepszych.Pisane mieszanina jezyka naukowo-fachowo-urzedowego.Jezeli nie lapiecie o co chodzi,to przypomnijcie sobie jak wyglada wypowiedz pana policjanta,ktorego do kamery pytaja o sytuacje na trasie.To nawet nudne nie jest.To swiadczy o stopniu opanowania mowy ojczystej.Czyli o czym? Ze zakladal wywolujace gorace dyskusje watki?To moze obrazac uczucia tych,co jalowe watki zakladaja. Ze pytal ile zaprawy miesci sie w 150 litrowej betoniarce?Bardzo interesujace pytanie. Ze ktos lata za nim po kazdym jego wpisie i wypisuje durnoty zawierajace ogromna dawke zlosliwosci?Niby trudno zabronic.Ale to nie Leona wina. Mam nadzieje,ze nie zdarzy mi sie banicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.06.2005 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 kaso1 lubisz czytać posty Leona same w sobie czy reakcje ludzi na nie? Bo to jest zasadnicza różnica. JoShi powiadasz garstka bardzo dowcipnych zgrywusów mu odpowiadała..Hmm ja myślę ze te pytania były właśnie do nich adresowane,proszę zauważyć ze nikt inny już nie pisał pod jego postami. Mdzalewski nic dodać nic ująć Brzoza Ty masz racje to jest myślący facet, siedzi i myśli jakby tu błysnąć.Zeby tak pisać jak on to trzeba mieć talent. Ale że Leon to inż. to można miedzy bajki włożyć ( człowiek po dobrej sredniej szkole nie powinien ort. robić) Szkoda że na koniec stracił klase nazywając ludzi brudasami i podobnymi epitetami , ale to pewnie chwile słabosci. ps. ja mysle ze kazdy z nas na swoj sposob go lubi (lubiał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.06.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 kaso1 lubisz czytać posty Leona same w sobie czy reakcje ludzi na nie?... Jedno i drugie. Lubilem jak ktos odpowiadal w stylu Leona tzn. jesli on sam robil jaja, to fajnie sie czytalo jak ktos rownie jajcarsko odpowiadal. Nie lubilem tylko czytac agresywnych postow wobec niego. Jak juz pisalem, jesli komus to nie pasowalo, to mogl to po prostu omijac. Ja sie przy postach Leona dobrze bawilem. Szczegolnie tych z poczatku jego tworczosci, bo teraz jak widze, to mu czesto puszczaja nerwy (mam nadzieje, ze to sie zmieni). PS. Jestem KAS zero jeden. Mialo bys samo KAS, ale nie wchodzilo, wiec dalem 01 (chociaz nie wiem po co zero ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 LeonW jakis sposob Redakcja powinna go ukarac.Ale zeby zaraz usuwac? ale Redakcja go nie usuneła, dała mu idealną karę zabrałą mu tylko licznik, zaczyna od zera, nadal może się zalogować jako jakiś Leon i być tutaj, uważam iż ten rodzaj kary jest świetny. Jeśli Leon nie może znieść tego, że już nie ma 2000postów i nie jest elitą to faktycznie ma jakiś problem psychiczny, ale jeśli zależy mu tylko na wiedzy - to prosze bardzo zaloguje się jako Leon z Katowic. (z kropką) i będziecie mieli swego Leona Jeśli mnie kiedyś Redakcja usunie to napewno nie będe odstawiał takich cyrków, odejde i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Za to wypisywal jakies bzdury o prezerwatywach na wibrator zanuzeniowy, bardzo madre i piekne sa te jego wypowiedzi... Joshi - zważywszy na tendencje Leona do zaniżania kosztów, to z ta prezerwatywą wcale nie było takie głupie, mało tego, całkiem sensowne to było.. Żołnierze kakładają prezetwatywy na lufy karabinów - kto powiedział, że prezerwatywe zakłada się tylko na... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Za to wypisywal jakies bzdury o prezerwatywach na wibrator zanuzeniowy, bardzo madre i piekne sa te jego wypowiedzi... Joshi - zważywszy na tendencje Leona do zaniżania kosztów, to z ta prezerwatywą wcale nie było takie głupie, mało tego, całkiem sensowne to było.. Żołnierze kakładają prezetwatywy na lufy karabinów - kto powiedział, że prezerwatywe zakłada się tylko na... ? Sądzisz, że są tak wytrzymałe prezerwatywy, że wytrzymają wibrowanie betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wierzyłem w Leona - już on by coś wymyślił aby zwiększyć ich wytrzymałość W końcu inne wibrowanie jakoś wytrzymują nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wierzyłem w Leona - już on by coś wymyślił aby zwiększyć ich wytrzymałość W końcu inne wibrowanie jakoś wytrzymują nie ? nie będę się sprzeczać, ale przy wibrowaniu betonu napotyka sie chyba na inna frakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Nie wiem, nigdy nie wibrowałem betonu za pomocą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No coz Mariusz... Ty tez zaczynasz byc niesmaczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Niesmaczny?? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność... Chyba, że temat prezerwatyw jest dla Ciebie na tyle wstydliwy aby go nie poruszać. Ja tam nie mam oporów coby publicznie rozmawiać o tym rozmawiać - oczywiście do pewnych granic, których, jak mi się wydaje, nie przekroczyłem PS: Nadal uważam, że pomysł Tomka ten z prezerwatywami był OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Chyba, że temat prezerwatyw jest dla Ciebie na tyle wstydliwy aby go nie poruszać. Ja tam nie mam oporów coby publicznie rozmawiać o tym rozmawiać - oczywiście do pewnych granic, których, jak mi się wydaje, nie przekroczyłem Moje przekroczyles i w tym sek... Kiedys dobrze wychowany mezczyzna nie smial nawet w obecnosci kobiety powiedziec 'cholera'... Psuja nam sie obyczaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 PS: Nadal uważam, że pomysł Tomka ten z prezerwatywami był OK Dziękuję za uznanie - pewnie, że był OK A jak ktoś nie rozumie, że to było "dwa w jednym", to cóż - jak mądrze powiedział Selimm: "Podobno humor jest opowiescią dla inteligetnych". A tak BTW - zauważcie, jak się miło i spokojnie zrobiło - z wszechobecnego leonowego śmietnika zrobił się porządek i tylko w tym topiku resztki post-leonowych tekstów się pętają niczym w kubełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.06.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moje przekroczyles i w tym sek... Uważaj, Mariusz, następnym krokiem jest zalewanie skrzynki prywatnej mailami - tak było ze mną, tak było z mimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 zrobiło się spokojnie, czy z lekka nudno? Joshi, przepraszam, ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka Rany, ale trudno nie wymieniać nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts