JoShi 30.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 zrobiło się spokojnie, czy z lekka nudno? Joshi, przepraszam, ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka Rany, ale trudno nie wymieniać nazwy Ktora szczegolnie dobrze brzmi w kontekscie propozycji, zeby to byl wibrator dla konia... No coz dla mnie to niesmaczne. Kiedys mowilo sie wulgarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Uważaj, Mariusz, następnym krokiem jest zalewanie skrzynki prywatnej mailami - tak było ze mną, tak było z mimi... A skad wiesz jak bylo z mimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moje przekroczyles i w tym sek... "A to juz Twoj osobisty odbior i nie staraj sie nikomu go narzucic" kilka postów wyżej Kiedys dobrze wychowany mezczyzna nie smial nawet w obecnosci kobiety powiedziec 'cholera'... Psuja nam sie obyczaje... Cholera - jak ten świat schodzi na psy.. Joshi - wyluzuj troszeczkę. A jeśli chcesz stać na straży moralności to każdy, przed wejściem na forum powinien otrzymać taką wiadomość : http://tkdami.net/~mwalaszczyk/cos/kurna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Uważaj, Mariusz, następnym krokiem jest zalewanie skrzynki prywatnej mailami - tak było ze mną, tak było z mimi... A ja już miałem z Joshi ostrą wymianę korespondencji. Wydaje mi się, że wszystko sobie w ostrych i rzeczowych słowach wyjaśniliśmy. Od tamtej pory między nami panuje jako taka zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Cholera - jak ten świat schodzi na psy.. Joshi - wyluzuj troszeczkę. A dlaczego mam wyluzowac ? Nie podoba mi sie wulgarne zachowanie i nie zamierzam tego ukrywac. A jeśli chcesz stać na straży moralności to każdy, przed wejściem na forum powinien otrzymać taką wiadomość : Chcialbys miec pretekst do zrobienia rabanu na forum, ze Ci zasypuje skrzynke chamskimi postami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 zrobiło się spokojnie, czy z lekka nudno? Joshi, przepraszam, ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka Rany, ale trudno nie wymieniać nazwy Ktora szczegolnie dobrze brzmi w kontekscie propozycji, zeby to byl wibrator dla konia... No coz dla mnie to niesmaczne. Kiedys mowilo sie wulgarne... Joshi, rozumiem, że sie oburzasz na pewne wypowiedzi forumowiczów. Jednak ten cytat, Ty do tego wątku przytargałas. Nie musisz stać na straży moralności forum, jest tu całkiem przyzwoicie. A Tomka wypowiedx potraktowałam z przymrużeniem oka. Nie obrażała ona Leona w żaden sposób. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Nie musisz stać na straży moralności forum. I nawet nie zamierzam. Zwracam tylko uwage Mariuszowi, ze jego granice przyzwoitosci nie musza byc takie same jak moje i innych userow a czy zacznie to brac pod uwage to juz nie ode mnie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 "A to juz Twoj osobisty odbior i nie staraj sie nikomu go narzucic" kilka postów wyżej PS: Gdzie to ja naruszyłem te 'granice przyzwoitości" ? Rozmawiając o prezerwatywie naciągniętej na wibrator Leona? Może i masz racje ....... wszystki moje znajome mówią, że najlepiej jak wibrator jest bez prezerwatywy.. Kurna, szkoda Leona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.06.2005 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 JoShi już 3 raz sie przez Ciebie ugryzłem w język tak troche nie wypada płci pieknej dogrysc ale chyba smutne jest te Twoje zycie ...takie troche Ę ,Ą z tego co mimi wypisała to raczej nie mozesz jak klejnot błyszczec swoją nieskazitelnoscią wiec zupełnie nie rozumiem Twoich postow moralizatorskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A tego ostatniego to znowu ja nie chciałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 JoShi już 3 raz sie przez Ciebie ugryzłem w język tak troche nie wypada płci pieknej dogrysc ale chyba smutne jest te Twoje zycie ...takie troche Ę ,Ą A to juz moja sprawa... z tego co mimi wypisała to raczej nie mozesz jak klejnot błyszczec swoją nieskazitelnoscią wiec zupełnie nie rozumiem Twoich postow moralizatorskich Jesli wierzyc mimi, to faktycznie trudno to zrozumiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Selimm brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ale chyba smutne jest te Twoje zycie ...takie troche Ę ,Ą Jak to mówią : "bułkę przez bibułkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Jak to mówią : "bułkę przez bibułkę" No coz... Byc wulgarnym zawsze jest latwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Rany julek JoShi - czy nie jesteś może zakonnicą? Bo słowo wibrator i prezerwatywa nie jest żadnym słowem obraźliwym ani niestosownym (no chyba że w jakimś zamknietym zakonie). Więc nie wiem po co ten raban... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.06.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Rany julek JoShi - czy nie jesteś może zakonnicą? Bo słowo wibrator i prezerwatywa nie jest żadnym słowem obraźliwym ani niestosownym (no chyba że w jakimś zamknietym zakonie). Więc nie wiem po co ten raban... widocznie ma jakiś problem w tej materii, może brak org..... ps. ale mnie zaraz zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 zrobiło się spokojnie, czy z lekka nudno? Joshi, przepraszam, ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka Rany, ale trudno nie wymieniać nazwy Ktora szczegolnie dobrze brzmi w kontekscie propozycji, zeby to byl wibrator dla konia... No coz dla mnie to niesmaczne. Kiedys mowilo sie wulgarne... Albo smaczne, albo nie. Od kiedy zepsuta kiełbasa jest wulgarna? Smakowe i zapachowe też są. Pomysł Tomka jest oki. Łatwiej jest chyba zdjąć kawałek osłonki, niekoniecznie gumowej. Może być taka do wyrobu kiełbas, niż skrobać wibrator z betonu. Szczególnie jak jest pożyczony i należałoby oddać czysty. Jak żarcie jest niesmaczne, to go nie jem. A Ty Joshi juz któryś raz mówisz, że jesteś zniesmaczona, ale wątek ciągniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pomysł Tomka jest oki. Łatwiej jest chyba zdjąć kawałek osłonki, niekoniecznie gumowej. Może być taka do wyrobu kiełbas, niż skrobać wibrator z betonu. Szczególnie jak jest pożyczony i należałoby oddać czysty ja to wlasnie w ten sposob odebralam , po co sie zaraz niewiadomo czego doszukiwac a jak sie chce o prezerwatywach pogadac , to watek o krok od zdrady jest dobry na wszelkie frustracje i chyba nie cenzuruja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.07.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 No coz... Byc wulgarnym zawsze jest latwiej... Oj przeczytałem Twoje wiadomości, które mam w PW i sądzę, że masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.07.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rany julek JoShi - czy nie jesteś może zakonnicą? Bo słowo wibrator i prezerwatywa nie jest żadnym słowem obraźliwym ani niestosownym (no chyba że w jakimś zamknietym zakonie). Więc nie wiem po co ten raban... Ja tylko chciałbym nieśmiało zauważyć, że: 1. WIBRATOR to jest narzędzie budowlane i nic w tym zdrożnego 2. O PREZERWATYWACH to nawet Sienkiewicz w "Potopie" pisał (jak to medyk Radziwiłła bezskutecznie stosował rozmaite prezerwaty na jego ataki padaczkowe, co skończyło się dla tegoż medyka zawinięciem go w prześcieradła i podrzucaniem przez hajduków) 3. Niegdyś za skrajną nieprzyzwoitość uważano słowo PĘPEK, a szczytem nieobyczajności były słowa: KIEŁBASA, KIEŁBAŚNIK. Więc proponuję zweryfikować kwestię kryteriów i psucia się obyczajów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts