Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leon zbanowany !!

selimm

Recommended Posts

zrobiło się spokojnie, czy z lekka nudno? :roll:

Joshi, przepraszam, 8)

ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka 8)

Rany, ale trudno nie wymieniać nazwy :oops:

Ktora szczegolnie dobrze brzmi w kontekscie propozycji, zeby to byl wibrator dla konia... No coz dla mnie to niesmaczne. Kiedys mowilo sie wulgarne...

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom
Moje przekroczyles i w tym sek...

"A to juz Twoj osobisty odbior i nie staraj sie nikomu go narzucic" kilka postów wyżej ;)

Kiedys dobrze wychowany mezczyzna nie smial nawet w obecnosci kobiety powiedziec 'cholera'... Psuja nam sie obyczaje...

Cholera - jak ten świat schodzi na psy.. Joshi - wyluzuj troszeczkę.

A jeśli chcesz stać na straży moralności to każdy, przed wejściem na forum powinien otrzymać taką wiadomość :

http://tkdami.net/~mwalaszczyk/cos/kurna.jpg

Gość M@riusz_Radom
Uważaj, Mariusz, następnym krokiem jest zalewanie skrzynki prywatnej mailami - tak było ze mną, tak było z mimi...

A ja już miałem z Joshi ostrą wymianę korespondencji. Wydaje mi się, że wszystko sobie w ostrych i rzeczowych słowach wyjaśniliśmy. Od tamtej pory między nami panuje jako taka zgoda ;)

Cholera - jak ten świat schodzi na psy.. Joshi - wyluzuj troszeczkę.

A dlaczego mam wyluzowac ? Nie podoba mi sie wulgarne zachowanie i nie zamierzam tego ukrywac.

A jeśli chcesz stać na straży moralności to każdy, przed wejściem na forum powinien otrzymać taką wiadomość :

Chcialbys miec pretekst do zrobienia rabanu na forum, ze Ci zasypuje skrzynke chamskimi postami ?

Joshi, przepraszam, 8)

ale chciałam podyskutować o mozliwościach technicznych wynalazku leona zabezpieczonego propozycja Tomka 8)

Ktora szczegolnie dobrze brzmi w kontekscie propozycji, zeby to byl wibrator dla konia... No coz dla mnie to niesmaczne. Kiedys mowilo sie wulgarne...

Joshi, rozumiem, że sie oburzasz na pewne wypowiedzi forumowiczów. Jednak ten cytat, Ty do tego wątku przytargałas.

Nie musisz stać na straży moralności forum, jest tu całkiem przyzwoicie. A Tomka wypowiedx potraktowałam z przymrużeniem oka. Nie obrażała ona Leona w żaden sposób.

pozdrawiam

Gość M@riusz_Radom

"A to juz Twoj osobisty odbior i nie staraj sie nikomu go narzucic" kilka postów wyżej

PS: Gdzie to ja naruszyłem te 'granice przyzwoitości" ? Rozmawiając o prezerwatywie naciągniętej na wibrator Leona?

Może i masz racje ....... wszystki moje znajome mówią, że najlepiej jak wibrator jest bez prezerwatywy..

Kurna, szkoda Leona...

JoShi już 3 raz sie przez Ciebie ugryzłem w język :wink:

tak troche nie wypada płci pieknej dogrysc

ale chyba smutne jest te Twoje zycie ...takie troche Ę ,Ą

z tego co mimi wypisała to raczej nie mozesz jak klejnot błyszczec swoją nieskazitelnoscią wiec zupełnie nie rozumiem Twoich postow moralizatorskich :roll:

JoShi już 3 raz sie przez Ciebie ugryzłem w język :wink:

tak troche nie wypada płci pieknej dogrysc

ale chyba smutne jest te Twoje zycie ...takie troche Ę ,Ą

A to juz moja sprawa...

z tego co mimi wypisała to raczej nie mozesz jak klejnot błyszczec swoją nieskazitelnoscią wiec zupełnie nie rozumiem Twoich postow moralizatorskich :roll:

Jesli wierzyc mimi, to faktycznie trudno to zrozumiec...

Rany julek JoShi - czy nie jesteś może zakonnicą? Bo słowo wibrator i prezerwatywa nie jest żadnym słowem obraźliwym ani niestosownym (no chyba że w jakimś zamknietym zakonie). Więc nie wiem po co ten raban...

widocznie ma jakiś problem w tej materii, może brak org.....

ps. ale mnie zaraz zjedzie

Joshi, przepraszam, 8)

Albo smaczne, albo nie. Od kiedy zepsuta kiełbasa jest wulgarna?

Smakowe i zapachowe też są.

Pomysł Tomka jest oki. Łatwiej jest chyba zdjąć kawałek osłonki, niekoniecznie gumowej. Może być taka do wyrobu kiełbas, niż skrobać wibrator z betonu. Szczególnie jak jest pożyczony i należałoby oddać czysty.

Jak żarcie jest niesmaczne, to go nie jem. A Ty Joshi juz któryś raz mówisz, że jesteś zniesmaczona, ale wątek ciągniesz.

Pomysł Tomka jest oki. Łatwiej jest chyba zdjąć kawałek osłonki, niekoniecznie gumowej. Może być taka do wyrobu kiełbas, niż skrobać wibrator z betonu. Szczególnie jak jest pożyczony i należałoby oddać czysty

ja to wlasnie w ten sposob odebralam , po co sie zaraz niewiadomo czego doszukiwac :o :o :o

a jak sie chce o prezerwatywach pogadac , to watek o krok od zdrady jest dobry na wszelkie frustracje

i chyba nie cenzuruja :o

Rany julek JoShi - czy nie jesteś może zakonnicą? Bo słowo wibrator i prezerwatywa nie jest żadnym słowem obraźliwym ani niestosownym (no chyba że w jakimś zamknietym zakonie). Więc nie wiem po co ten raban...

Ja tylko chciałbym nieśmiało zauważyć, że:

1. WIBRATOR to jest narzędzie budowlane i nic w tym zdrożnego

2. O PREZERWATYWACH to nawet Sienkiewicz w "Potopie" pisał (jak to medyk Radziwiłła bezskutecznie stosował rozmaite prezerwaty na jego ataki padaczkowe, co skończyło się dla tegoż medyka zawinięciem go w prześcieradła i podrzucaniem przez hajduków)

3. Niegdyś za skrajną nieprzyzwoitość uważano słowo PĘPEK, a szczytem nieobyczajności były słowa: KIEŁBASA, KIEŁBAŚNIK. Więc proponuję zweryfikować kwestię kryteriów i psucia się obyczajów...