kolodziejskim 07.11.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Witam Nie wiem czy ktos ma problemy z Pruszkowskim Glaspolem i jego szybami ale ja mam i chce sie tym z Wami podzielic. W sierpniu wstawialem 11 okien (15 szyb antywlamaniowych P4) z firmy powiedzmy "X". Do firmy "X" nic nie mam bo to nie ich wina. Po wstawieniu okazalo sie ze na 15 szyb... 11 ma wady !!!. Na plac budowy przyjechal handlowiec z dyrektorem Glaspolu bo nie chcieli uwierzyc. Reklamacja zostala przyjeta. Po miesiacu czasu firma "X" dostala nowa partie szyb z firmy Glaspol... dzisiaj mialy zostac wstawione... niestety... znowu maja wady. Czeka mnie pewnie kolejny miesiac czekania. Zastanawiam sie czy to tylko filia Pruszkowska tak papra szyby czy tez inne filie tej firmy robia dokladnie to samo. Jesli cos wiecie to dajcie znak. Pozdrawiam Michal K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 07.11.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 O jakich wadach mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolodziejskim 07.11.2002 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 szyby P4 maja jak wiesz maja 4 folie w srodku. Na foliach sa np. odciski palcow... zarysowania(w srodku)... paprochy... po prostu szok... Dyrektor tez byl w szoku i pewnie dla tego przyjal reklamacje... ale ze w drugiej partii tez sa to juz sie dziwie na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 07.11.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Czy pamietasz moze jakie oznaczenia na profilu dystansowym miedzyszybowym maja te szyby?Czy folia (gdyby nie miala wspomnianych wad) jest widoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 07.11.2002 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Czy pamietasz moze jakie oznaczenia na profilu dystansowym miedzyszybowym maja te szyby?Czy folia (gdyby nie miala wspomnianych wad) jest widoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolodziejskim 08.11.2002 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 nie folii nie widac... gdyby nie te wady szyby sa naprawde niezle... po prostu szlag czlowieka trafia jak wydaje na okna prawie 20 tys a na folii miedzy oknami widac paluchy goscia... poprostu wydaje mi sie ze ta firma nie potrafi dobrze wyprodukowac szyb antywlamaniowych... po takim wstepie jak moge miec zaufanie do tych szyb i czy moge byc pewny ze one wytrzymaja tyle ile powinny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts