Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2332

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca :lol: :wink:

Wieczorem :D

Teraz się tylko namawiamy 8)

Maxi - a gdzie Ty się tak wogóle budujesz?? Nie mogę znaleźć ani Twojego dzienniczka, ani fotek hmmm??? Przyznaj no się! :wink:

Maxi - , że tak się powtórzę. Odsłonisz rąbka tajemnica??

Oj fizuś , to żadna tajemnica 8)

Tak się tylko zastanawiałam czy mogę tu na oddziale , co bym o jakąś prywatę nie została posądzona 8) :wink:

Ja już się wybudowałam i w domku mieszkam od grudnia 2004 , czyli ponad 1,5 roku . Dzienniczka nie zaprowadziłam bo jak się rejestrowałam na Forum nasza budowa była w pełnym rozkwicie a właściwie miała się ku końcowi więc nie chciało mi się sięgać pamięcią wstecz , poza tym nie miałam jeszcze cyfrówki więc zdjęć by nie było a ze zdjęciami z analogu trochę więcej zachodu . Poza tym to był gorący okres i na nadmiar czasu nie narzekałam . Pomijając fakt że złotousta nie jestem i na pewno nie prowadziłabym dziennika tak ciekawie jak niektórzy .

A mieszkamy rzut beretem od Bydgoszczy , w kierunku na Gdańsk w miejscowości o sielskiej nazwie Osielsko :D

Nasz domek stoi na skraju lasu a nawet mały zagajniczek sosnowy i brzozowy mamy na swoim terenie .

Te grzybki którymi częstowałam są z własnego chowu :D .

Albumu jak dotąd też nie założyłam , ale to już z czystego lenistwa :oops:

Kilka zdjęć domku jest w Projektach , topik o projekcie Libra II .

Coś tam jeszcze wklejałam w topiku o drewnianych tarasach , o ciemnych kuchniach , o kominkach .

Teraz zajmujemy się tzw.zewnętrzem . W tym roku zrobiliśmy elewację i przymierzamy sie do ogrodu . Ziemia już nawieziona , kable pod oświetlenie wyprowadzone , w sobotę prawdopodobnie zacznie się kopanie pod system aut.podlewania i jak dobrze pójdzie za mniej więcej 1,5 tygodnia będzie można wysiać trawkę :D

Mam nadzieję że jak wrócę z gór coś się już zazieleni :D

Ufffff , przepraszam niezainteresowanych za ten elaboracik .

To nie była autopromocja :lol: :wink:

https://forum.murator.pl/topic/35773-dochodz%C4%85-do-ko%C5%84ca/page/488/#findComment-1312354

No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania .

Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki :lol:

wlasnie wyjalem

3maj

fizyk cholero jeszcze raz takie duze zdjecie wkleisz to kop będzie :evil: :evil: :evil: :wink:

Ty nie podskakuj, bo się obudzisz i znów nie będzie teleranka!!!

https://forum.murator.pl/topic/35773-dochodz%C4%85-do-ko%C5%84ca/page/488/#findComment-1312398

No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania .

Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki :lol:

wlasnie wyjalem

3maj

fizyk cholero jeszcze raz takie duze zdjecie wkleisz to kop będzie :evil: :evil: :evil: :wink:

Ty nie podskakuj, bo się obudzisz i znów nie będzie teleranka!!!

tylko stanie u drzwi załoga [dżi] albo inna załoga ...

https://forum.murator.pl/topic/35773-dochodz%C4%85-do-ko%C5%84ca/page/488/#findComment-1312406