Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co zanikło to nie zginie - zielone placki preparować trzeba, na gorszy czas i przypadek wszelki. Co się nie ususzy, zmieszać z błotem i dziury w latrynie zaklajstrować, bo całe interesy na widokach...

• 3 weeks później...

nie groźne som,

znaczy te krowy,

one som z tych nisko latających,

dlatego organ słuchu majom w zaniku

Dochtór wyksztolony, znaczy wykształcony i wyszkolony, to i wi jak dojechać do zanika, gdzie to bydło organ se schowało. Jo tam próbo-wołem nawet z Dżipiesem, ale chyba Moskal sygnał zagłuszył, bo mi tylko siostrę wciąż przełożoną wyświetlało na ekranie, jak doiła jakiegoś woła...

• 2 months później...
  • 2 months później...
Dokładnie ;D

Nikt siem nowym pacjentem w potrzebie nie zajął był, to i pacjent zszedł albo i wyszedł, bo różnie gadali....Krowy podglondajom, zamiast interesem obracać. :rolleyes:

AnSi wielkie dzięki za wskrzeszenie tego wątku.

Aggi Ciebie nie da siem zapomieć - czego na Spotkaniu Sobotnim nie byłaś. Wszak zastępować miał Cię Selimm

EDZIA <3 <3 <3 Ty mój Skarbie przenajsłodszy!

I Selimm mówisz?! To On nie jest u Talibów?

Boszszszsz jak dobrze...

Nie byłam na Spotkaniu bo się strasznie roztyłam i nie wchodzę w pociąg. i bałam się, że mnie już nikt nie pamięta i że mi od tego samoocena spadnie i w ogóle... wiesz... :-D

Aggi chciałabyś , żeby nikt Cię nie pamiętał po ty co tu nawywijałaś... nie ma takiej opcji. Z tuszą przesadzasz - założę się. A tak w ogóle to było Spotkanie Forumowiczów a nie Konkurs na Miss Polonia. Ktoś oprócz anSi się zajął nowym.????.. Edytowane przez EDZIA

..

I Selimm mówisz?! To On nie jest u Talibów?

Boszszszsz jak dobrze...

Nie byłam na Spotkaniu bo się strasznie roztyłam i nie wchodzę w pociąg. i bałam się, że mnie już nikt nie pamięta i że mi od tego samoocena spadnie i w ogóle... wiesz... :-D

Selim u Tolibaby przecież, a w pociągu są przeciągi i wyciągi i jakoś dałoby radę. A w ogóle to ja po nocce jestem i na zaplecze idę...