Aggi 11.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 w kwestii technicznej - skąd nam mają te synogarlice na nissanie wyjeżdżać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 w kwestii technicznej - skąd nam mają te synogarlice na nissanie wyjeżdżać? Nissanem to chyba trzeba je rozjeżdżać, na kotlety. Ja się wypisuję. Mogę najwyżej piórka pozbierać i w miotełki powiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 matuś tylko nie miotełki.Marcysia się do niech dorwie i znowu zrobi porządek w kiblu, jak ci sławojkę wyczyści to znowu bedziesz jej kurkowatość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A jak się ma kurkowatość do marcysiowego czyszczenia latryny zarąbaną miotełką z piórek synogarlic na ołtarzu rozjechanych 14-go przez nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 pety ci wymiecie to na głodzie będziesz. Ale to dopiero po 14-tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Phiii, najwyżej se liptona skręcę. Ale to dopiero po 14-tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 11.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Hmmm....że tak powiem...tych nędznych resztek papierosów juz dawno nie ma wszystko wydziobała synogarlica ....teraz to ją można ciachnąć....to może coś zamiast piórek zostało? ....moze będą miały oryginalny nawet posmak A miotełki to mogę wziąć od matki ....przydadzą sie na smyranie pod nosem zaspanych dochtorów Pozdrawiam Marc PS. Kto wziął moją puszkę ze szprotkami?...miała być na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 puszkę oczywiście wzięłam ja. Ja wszystko biorę. Otwarłam zębami i zrobiłam sobie kompres na włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 11.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 No no....nawet nieźle Ci ten....blaszany bebenek wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 puszkę oczywiście wzięłam ja. Ja wszystko biorę. Otwarłam zębami i zrobiłam sobie kompres na włosy. i co juz lepiej? wyzdychaly? jajeczka pozbieraj , w sosie na kolacje zrobimy, ok? ja moge robic , wiem , ze nie gotujesz matke zaprosimy , fajnie bedzie , zobaczysz posiedzimy sobie tak we trzy panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 i co juz lepiej? wyzdychaly? jajeczka pozbieraj , w sosie na kolacje zrobimy, ok? ja moge robic , wiem , ze nie gotujesz matke zaprosimy , fajnie bedzie , zobaczysz posiedzimy sobie tak we trzy panie... te jajeczka tu mam, malusie takie ale soczyste. We trzy posiedzimy, tak ładnie - rączki w ciup, buzie w małdrzyk. Porozmawiamy o robótkach ręcznych, pohaftujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Porozmawiamy o robótkach ręcznych, pohaftujemy... Robótki to możemy nawet uskutecznić, co będziemy gadać po próżnicy. Etuje dla jajeczek możemy wydziergać, szydełkiem, oczko w lewo... oczko w prawo... hafcik potem rzucić, i tak pięknie wystrojone, za rączki, gęsiego, z pieśnią na ustach do szkółki niedzielnej poprowadzić. Takie trzy damy z jajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No patrz matka, jak my pojechali do szpitala powiatowego pacjentów wiązać, to u nas zupełne pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 na mój dusiu, staram się coś nagonić, ale nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ja też się zasapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Aggi to chodź tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=52578 posapiemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A co Ty - meczu nie oglądasz ?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.10.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 oglądam, ale mam podzielną uwagę jak Napoleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 We trzy posiedzimy, tak ładnie - rączki w ciup, buzie w małdrzyk. Porozmawiamy o robótkach ręcznych, pohaftujemy... co to sa buzie w maldrzyk? z robotek recznych moge jesc recyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 co to sa buzie w maldrzyk? z robotek recznych moge jesc recyma małdrzyk to tak * , a może to było "buzie w ciup, a rączki w małdrzyk"???? Już sama nie wiem. A co Tych chesz jeść? My już z matką te jajeczka zjadły 1950 z drogi prosto przyjechał, to tez mu sie na liściach podało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts