19501719500414 13.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 retro to lepiej niech się nie pokazuje, lewatywę ma pewną, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jeszcze sporo na mojej sali siedzi. A Retro do nas nie przyszedł. Słuchajcie, kozie mleko jest superowe po fermentacji, daje kopa, że szok!!! Widziałam jak Retro pił i teraz leży jak kłoda pod swoim łóżkiem. Braza, zostało Ci coś jeszcze? Zostało... ale trzymam dla siebie... koza strajkuje, mówi, że do budżetówki się przeniosła i może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zostało... ale trzymam dla siebie... koza strajkuje, mówi, że do budżetówki się przeniosła i może kozą zajmuje się tera ja budżetówka się razem trzymać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zostało... ale trzymam dla siebie... koza strajkuje, mówi, że do budżetówki się przeniosła i może kozą zajmuje się tera ja budżetówka się razem trzymać musi Hola, hoa Mościa Panno!!!! Ja też budżetówka ... była, bo była ale jednak!!! Umówmy się, że koza jest wspólna - dzień ja, dzień Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zostało... ale trzymam dla siebie... koza strajkuje, mówi, że do budżetówki się przeniosła i może kozą zajmuje się tera ja budżetówka się razem trzymać musi Hola, hoa Mościa Panno!!!! Ja też budżetówka ... była, bo była ale jednak!!! Umówmy się, że koza jest wspólna - dzień ja, dzień Ty dobra, ale ja jako czynna budżetówka mam pierwszeństwo, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 w zasadzie się nie dziwię, kozę zaanektował Długi, ostał się ino kozioł, ale dobrze robicie że ustalacie kolejność, i nie zajechać mi go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 retro to lepiej niech się nie pokazuje, lewatywę ma pewną, a czemu??? ja niewinny, a kozę tylko ciut wydoiłem (i starczyło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 w zasadzie się nie dziwię, kozę zaanektował Długi, ostał się ino kozioł, ale dobrze robicie że ustalacie kolejność, i nie zajechać mi go Jak to zaanektowaL A pozwoleństwo miał Nie miał!!!!! Koza nasza jest i będziemy o nią walczyć do ostatniej kropli krwi!!!! Zima Dlugiego, wiosna nasza, prawda Kasia!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 w zasadzie się nie dziwię, kozę zaanektował Długi, ostał się ino kozioł, ale dobrze robicie że ustalacie kolejność, i nie zajechać mi go Jak to zaanektowaL A pozwoleństwo miał Nie miał!!!!! Koza nasza jest i będziemy o nią walczyć do ostatniej kropli krwi!!!! Zima Dlugiego, wiosna nasza, prawda Kasia!!!??? baa nawet zastrajkowac możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 To co Retro u tego kozioła wydoił? Zalęgło się we mnie straszne podejrzenie. Dochtór, Ty masz rację, zrób tu porządek. Chyba pójdę goła po krzakach z Aggi polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 retro to lepiej niech się nie pokazuje, lewatywę ma pewną, a czemu??? ja niewinny, a kozę tylko ciut wydoiłem (i starczyło) Ty dobrze wiesz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 w zasadzie się nie dziwię, kozę zaanektował Długi, ostał się ino kozioł, ale dobrze robicie że ustalacie kolejność, i nie zajechać mi go Jak to zaanektowaL A pozwoleństwo miał Nie miał!!!!! Koza nasza jest i będziemy o nią walczyć do ostatniej kropli krwi!!!! Zima Dlugiego, wiosna nasza, prawda Kasia!!!??? baa nawet zastrajkowac możemy Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To co Retro u tego kozioła wydoił? Zalęgło się we mnie straszne podejrzenie. Dochtór, Ty masz rację, zrób tu porządek. Chyba pójdę goła po krzakach z Aggi polatać. kozioł to nie był, bo rogów ni mioł. i u dołu mioł dwa a nie jedyn i działało to mliko jak trza... niby wciekłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wściekłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zítra kóntrola doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wściekłeś się? jo ni, to mliko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zítra kóntrola doktora ja Ci dam jutro kontrolę, dowiesz sie które pół dnia dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zítra kóntrola doktora ja Ci dam jutro kontrolę, dowiesz sie które pół dnia dłuższe Króliczku, a jak już się dowiesz, to zdradż, któa to jest ta dłuższa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Króliczku, ta dłuższa, to pewnie ta, która dłużej się ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Wściekłeś się? jo ni, to mliko Widziałam Oddziałową. Coś mówiła o wściekaniu i lewatywie. Chyba Cię szukała, uciekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts