DPS 10.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 nie ma co desperowac sa wierzenia takie, ze czysta jak sraczka - zawsze trafi sie z nienacka. przepraszam ale musze pojsc. teraz. Zosieńka, chodź Cię otrzepię z tego kurzu spod łóżka. Strasznie długo tam leżałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 nooo czyli miejsce pod łóżkiem wolne bo ja nowa na oddziale nieśmiała jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Czysta to już wypita... Przecież nie przyszłabym z pustymy ręcamy w dodatku na Oddział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Czysta to już wypita... Przecież nie przyszłabym z pustymy ręcamy w dodatku na Oddział jesssu a ja taka zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Magi, zielonych śliwków się nażarłaś i niedobrze Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 zielona, że z pustymi rękami to przyjszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 słuchajcie no nowa,tradycyjnie jest latryna do czyszczenia,i nie szukać mi tutaj płatnej protekcji, no............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 > jaaaa....eeee....Pan.... do......mnie....eeeeeeeeee.....to......mówwwwiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Trudno, kochaniutka, jak Naczelny Chirurg mówi, to nie ma co dyskutować, trza latrynę jechać. Nawet jak Chirurg w kiecce lata, co mu się zdarza, bo lubi być dobrze ubrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no tak jak gównodowodzoncy każe to idę myślałam, że tu wszyscy mają kaczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 sraj se w papiury, to będziesz miala gównodowodzącego na razie stoisz w kolejce do przyjęcia, uważaj sobie to nie tak, że każdy może na oddział, cza se zasłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ale so tak... ykm.... nerfofo... ykm...Naszelny Chuu...Chuu.......... ykm............. Doktsze... ykm mellllduuuje ... ykm, sze rooobota ... ykm ... wykonaaaana ... ykm taakiego ... ykm... jednego tszeba było ... ykm... odwiesis... ykm http://www.obrazky.pl/obrazky/powieszony-175-OBRAZKY.PL.jpg ale soś ... ykm... po nim ssssostało ... ykm aleee ...ykm... nie moghe ...ykm... poooowiesieć so ... ykm dobrrre bylo ... ykm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Trudno, kochaniutka, jak Naczelny Chirurg mówi, to nie ma co dyskutować, trza latrynę jechać. Nawet jak Chirurg w kiecce lata, co mu się zdarza, bo lubi być dobrze ubrany. a za latryną kiedyś zakopywali gorzałę. Jak znajdziesz, to oddaj, a możesz wtedy liczyć na tr... transfuzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jak robię podłogi i zbieram sie do malowania to moge powiedziec, że DOCHODZE DO KOŃCA??????????????? plissssssss!!!!!!!!!!!!!!! Kto tu dyrektoruje? Moge sie zapisac? Dwa lata marzyłam, żeby sie do tego "wontku" dołączyc. Taaak... tylko dopiero teraz wiem, że to nie okres bezgranicznej szczęśliwości tylko stan depresyjny, przedzawałowy i...i.... pustostan kieszeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.06.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 no ciekawe powiadaz żę dochodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 no ciekawe powiadaz żę dochodzisz dochtorze, już niejedna tu szła, szła, szła, aż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Trudno, kochaniutka, jak Naczelny Chirurg mówi, to nie ma co dyskutować, trza latrynę jechać. Nawet jak Chirurg w kiecce lata, co mu się zdarza, bo lubi być dobrze ubrany. a za latryną kiedyś zakopywali gorzałę. Jak znajdziesz, to oddaj, a możesz wtedy liczyć na tr... transfuzję... teraz mi to mówisz za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Trudno, kochaniutka, jak Naczelny Chirurg mówi, to nie ma co dyskutować, trza latrynę jechać. Nawet jak Chirurg w kiecce lata, co mu się zdarza, bo lubi być dobrze ubrany. a za latryną kiedyś zakopywali gorzałę. Jak znajdziesz, to oddaj, a możesz wtedy liczyć na tr... transfuzję... teraz mi to mówisz za późno ty se uważaj, bo na końcu oddziału jest izba... pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Doktor, co tu się qu...a dzieje? Bezkrólewie i bardak. Oddziałowa nie dba o nas. Lewatywy nie robią. No co tu się qu...a dzieje? Flaszkę zza palmy ktoś mi zakorbił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 no ciekawe powiadaz żę dochodzisz Dochodzę, dochodze i dojśc nie moge Jaka diagnoza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts