retrofood 14.06.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Doktor, co tu się qu...a dzieje? Bezkrólewie i bardak. Oddziałowa nie dba o nas. Lewatywy nie robią. No co tu się qu...a dzieje? Flaszkę zza palmy ktoś mi zakorbił. dochtór, tu trza chyba pilnie tom lewatywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.06.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Czy ja bym mogła razem z Magi te latryny na początek?Byśmy się razem szybciej uwinęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 kurna, w sklepie mówili, że w IPN-ie znaleźli jakieś materiały obciażające kozę...będzie mieć przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ty, Stasiu, ale gadałeś, że to cap jest. To w końcu jak? Koza pono u Długiego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 pewnie tak gadał bo chciał, żeby pozostała incognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ty, Stasiu, ale gadałeś, że to cap jest. To w końcu jak? Koza pono u Długiego jest. długi koze oddoł, tylko zdjon z ni te obciążajonce materiały. pierun wi co to był za przemyt. A za capa, to te z IPN-a siem przebrały, bo cosik chciały kozie zrobić. A terozki obciążenia ni ma i łone bojom się do tego IPNa wracać tak z niczym. a co koza szkarpety zezarła to zeżarła... a tak równo stały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 widzę trudno przebić ... kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Do wsi idę. Dawno goło se nie latałam, ale chyba się nie uda - wraże wojsko się zbliża, czarne mundury mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 nie idź, nie idź, w nocy wszystkie kozy..., tfu! koty som czorne, możesz na mundur nie trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 widzę trudno przebić ... kozę magi razem z gałką, jak już tak chce to niech Ci pomoże zrobic porządek z latryną, tylko nie szukać za bardzo soku z Veronki, jeszcze coś tam w okolicy mam na czarną godzinę, tego dotychczas nawet koza długiego nie wyczaiła, to specyfik używany przy operacjach plastycznych, po soku z Veronki (bo możecie nie wiedzieć o tym, boście nowe) pacjentka oglądając się w lutrze widzi dziewoję przecudnej urody, co powiem nieskromnie przynosi mi olbrzymią sławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 W ZWIĄZKU Z ODEJŚCIEM SIOSTRY NIEJEDNOKROTNIE PRZEŁOŻONE NA LEPIEJ OPŁACANE STANOWISKO W PRZYCHODNI WETERYNARYJNEJ, OGŁASZAM NABÓR NA WAKUJĄCE STANOWISKO, WARUNKI PRACY DO OMÓWIENIA, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE W MOIM GABINECIE Z CZERWONĄ KANAPĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 W ZWIĄZKU Z ODEJŚCIEM SIOSTRY NIEJEDNOKROTNIE PRZEŁOŻONE NA LEPIEJ OPŁACANE STANOWISKO W PRZYCHODNI WETERYNARYJNEJ, OGŁASZAM NABÓR NA WAKUJĄCE STANOWISKO, WARUNKI PRACY DO OMÓWIENIA, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE W MOIM GABINECIE Z CZERWONĄ KANAPĄ Moze Paulka? Wyglada na malo zorientowana, wiec sie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.06.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jakem początkująca mam dwa pytania;czy koza długiego szuka soku z Veronki dla poprawy swego wizerunku ? A jeśli facet napije się tego soku to też widzi w lustrze dziewicę cud urody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jakem początkująca mam dwa pytania;czy koza długiego szuka soku z Veronki dla poprawy swego wizerunku ? A jeśli facet napije się tego soku to też widzi w lustrze dziewicę cud urody? też (lizanie na Oddziale jest prawnie zabronione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Doktor, mnie się zdaje, że na taki wakat to trzeba uważnie wybierać, musisz sam kandydatki wyznaczyć. Tutaj nie każdy się nadaje, a już na pewno trzeba umieć lewatywę zrobić, apel zwołać i na czerwonej kanapie się zachować. No i skupioną być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no i zwierzeta kochac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.06.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 W ZWIĄZKU Z ODEJŚCIEM SIOSTRY NIEJEDNOKROTNIE PRZEŁOŻONE NA LEPIEJ OPŁACANE STANOWISKO W PRZYCHODNI WETERYNARYJNEJ, OGŁASZAM NABÓR NA WAKUJĄCE STANOWISKO, WARUNKI PRACY DO OMÓWIENIA, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE W MOIM GABINECIE Z CZERWONĄ KANAPĄ Moze Paulka? Wyglada na malo zorientowana, wiec sie nadaje... Węszę jakis podstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja kocham zwierzęta szczególnie te włochate tylko doświadczenia nie mam w tych czerwonych kanapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Za krótki masz staż na Oddziale, dopiero przyszłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Za krótki masz staż na Oddziale, dopiero przyszłaś. ja się tak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts