19501719500414 16.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 w ramach demokracji zbieram kandydatury,później każda z kandydatek przyjdzie na rozmowę kwalifikacyjną na czerwoną kanapę, dla niewtajemniczonych: czerwonej kanapy można szukać na poprzednich stronach,ale trzeba się cofnąc bardzo daleko, ja mam swoje kandydatki, ale nie będę na razie się wypowiadał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jakby co, to mogę, ale nie żebym tego, bo ja nie chciałam tego, tylko jak coś to ja nie tego, bo przeciez mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jakby co, to mogę, ale nie żebym tego, bo ja nie chciałam tego, tylko jak coś to ja nie tego, bo przeciez mogę. już się tak nie rychtuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja mam swoje kandydatki, ale nie będę na razie się wypowiadał, dochtór, termometrem ich, termometrem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie się pod tym łóżkiem leży Ździebko kurzem oblazłam, ale nic to - koza wyliże Ja tam na siostrę oddziałową nie kcem, to od razu mówie, żeby później nie było ten tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie się pod tym łóżkiem leży Ździebko kurzem oblazłam, ale nic to - koza wyliże Ja tam na siostrę oddziałową nie kcem, to od razu mówie, żeby później nie było ten tego!!! no przecie lizanie ZAKAZANE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie się pod tym łóżkiem leży Ździebko kurzem oblazłam, ale nic to - koza wyliże Ja tam na siostrę oddziałową nie kcem, to od razu mówie, żeby później nie było ten tego!!! no przecie lizanie ZAKAZANE!!! koza stoi poza prawem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie się pod tym łóżkiem leży Ździebko kurzem oblazłam, ale nic to - koza wyliże Ja tam na siostrę oddziałową nie kcem, to od razu mówie, żeby później nie było ten tego!!! no przecie lizanie ZAKAZANE!!! koza stoi poza prawem! nieeeee noooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie się pod tym łóżkiem leży Ździebko kurzem oblazłam, ale nic to - koza wyliże Ja tam na siostrę oddziałową nie kcem, to od razu mówie, żeby później nie było ten tego!!! no przecie lizanie ZAKAZANE!!! koza stoi poza prawem! nieeeee noooooooooooooooo no dobra. Tobie powierzy się zadanie nauczenia kozy zachowywac się zgodnie z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nauczenie kozy czegokolwiek jest z góry skazane na przegraną, tać ona robi co chce i zawsze tak było!!! Dajta jej spokój (Magi, posuń się, ten kawałek podłogi pod łóżkiem jest eksterytorialny!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nauczenie kozy czegokolwiek jest z góry skazane na przegraną, tać ona robi co chce i zawsze tak było!!! Dajta jej spokój jak widać nie wszyscy w to wierzą. niech próbują, się pośmiejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nauczenie kozy czegokolwiek jest z góry skazane na przegraną, tać ona robi co chce i zawsze tak było!!! Dajta jej spokój jak widać nie wszyscy w to wierzą. niech próbują, się pośmiejem No tyz prowda Bendzie śmichu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 tja ja tu widzę siostry nieźle się urządziłyście to dyskryminacja ... kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Miałam fazę, że Radziwiłł, ale to okazał się gajowy. Hanka nie kazała strzelać.Jeleń zrzucił poroże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 moje DrogieKkandydatki na siostrę niejdnokrotnie przełożoną, wyjeżdżam w celu zaznania uciech cielesnych, na wschodnie rubieże naszego pięknego kraju, będzie mnie można spotkać w okolicach perły Renesansu, tylko nie wiem czy będę zdolny powrócę w okolicach wtorku, wtedy być może rozstrzygniemy konkurs na wakat, Radziwiłł, też tam chyba gdzieś bywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Miałam fazę, że Radziwiłł, ale to okazał się gajowy. Hanka nie kazała strzelać. Jeleń zrzucił poroże. przestań pociągać z tej flaszki zza palmy to nie będzie zwidów przecież koza nie ma poroża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Miałam fazę, że Radziwiłł, ale to okazał się gajowy. Hanka nie kazała strzelać. Jeleń zrzucił poroże. Niby ,że Radziwił panie kochanku odbił Rumcajsowi Hankę i na dodatek jeszcze kozie przyprawil rogi?????Sodomia i Gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dochtór, ja Ty wrócisz z tych wschodnich rubieży, to ja nie wiem, czy w ogóle będziesz zdolny Hanka odbiła poroże, Radziwił przyprawił gajowemu Rumcajsa a koza ciągnie z flaszki... czy ja dobrze zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dochtór, ja Ty wrócisz z tych wschodnich rubieży, to ja nie wiem, czy w ogóle będziesz zdolny Hanka odbiła poroże, Radziwił przyprawił gajowemu Rumcajsa a koza ciągnie z flaszki... czy ja dobrze zrozumiałam aaaa koza jest poza prawem więc może ciągnąć Rumcajsowi z flaszki przy Hance tylko skąd Radziwił czatował na rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To był gajowy od leśniczego od Zosi. Imprezę zrobilim, teraz gdzieś leżę, ale nie wiem gdzie, ciemno tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts