galka 18.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Depsia ,czyś ty czasem fioletowego nie piła bo po tym ponoć ciemno w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 to nie było fioletowe, bo przez chleb przepuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 E tam, toż ja za czerwoną kanapą! Nie wiem, co mi Chirurg podał w ostatnim wlewie, ale chyba się pomylił, bo miałam być na kanapie, a nie za nią. I zostawił mnie tu i pojechał sobie. Znalazłam cos w szafce ze środkami dezynfekującymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie rusz, bo to wapno chlorowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 E tam, toż ja za czerwoną kanapą! Nie wiem, co mi Chirurg podał w ostatnim wlewie, ale chyba się pomylił, bo miałam być na kanapie, a nie za nią. I zostawił mnie tu i pojechał sobie. Znalazłam cos w szafce ze środkami dezynfekującymi. Twoje położenie/za kanapą/ nie jest najlepsze,jeśli dodać do tego kłopoty z widzeniem może to wskazywać na to ,że brałaś udział w seksmisji-tam też wołali:ciemność widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 o kurna, to na Oddziale som też służby Archeo! Teraz szukanie tych zakopanych flaszek z grappą za latryną póńdzie jak z płatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Równie jak z płatka pójdzie zarekwirowanie tych odnależionych flaszek Ty Retro nie bądź taki wyrywny z tym Archeo, bo wszystkie skarby szlak trafi Lepiej sami przekopmy za latryna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Równie jak z płatka pójdzie zarekwirowanie tych odnależionych flaszek Ty Retro nie bądź taki wyrywny z tym Archeo, bo wszystkie skarby szlak trafi Lepiej sami przekopmy za latryna! Brazunia chyba wszystkie klejnoty szlak trafi Depesia ja nie wiem co Ty piłaś ale to dobre jest spóła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Równie jak z płatka pójdzie zarekwirowanie tych odnależionych flaszek Ty Retro nie bądź taki wyrywny z tym Archeo, bo wszystkie skarby szlak trafi Lepiej sami przekopmy za latryna! brazuniu Ty się nie turbuj. Ja tych z Archeo chcem skierować na fałszywy trop. Niech skopiom za latryną, a my tam sałatę posiejem. Ty nie pamietasz, ale ja zakopywałem w tamtym roku grappę w takim innym fikuśnym mięscu. I łona tam jest. Koza parę razy wywąchała ale siem ją przegoniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No teraz to ja mundra jestem A sałata przyda się dla kozy, może nie wygada Magi i Depsia nie pijcie same bo Wam zaszkodzi My z Retro chętnie zadbamy o Wasze organizmy i siem podłączymy. Spotkamy się pod łóżkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja chcę, żeby Oddziałowa wróciła.Może mnie stąd wyciągnie.Zaklinowałam się i nie mam nawet klina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Zaklinowałam się i nie mam nawet klina. Przyniosłam http://www.gastro.sklep.pl/images/dowodkitequili.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wlew jest potrzebny suchoty straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dożylnie poproszę, bo ta szklanka też tu nie chce wleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 23.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dożylnie poproszę, bo ta szklanka też tu nie chce wleźć. Może słomka? Zawsze to mniej inwazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 jak dożylnie to ja siem nie piszę nienawidzę ciał obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 dobry dzień, wróciłem, ciężko było, ale fajnie przemyślałem pewne sprawy, konkluzja jest taka, owszem rozmowy kwalifikacyjne odbędą się w moim gabiniecie, czerwona kanapa była ostatnio odkurzana, wynik w zasadzie już znam, ale być może któraś z kandydatek mnie przekona i zmienię zdanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ehe. Tam na kanapie Aggi leży. Grupowe testowanie to ma być? Trzeba się zmówić i skoncentrować, żeby trzymać się meritum. Podobno do Prac Dużych trzeba dotrzeć przez Prace Małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Aggi to od dawna leży pod kanapą,zakurzona letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, jesli to będzie indywidualny wywiad, to może i pójdę na tę kanapę. Podobno niezapomniane wrażenia zostawia. A Doktor wtedy demonstruje najnowsze osiągnięcia światowej mody damskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts