kroyena 20.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 marcysia nie podglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 20.10.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam No nie podglądam...oczy mam zapuchnięte ...jako Nowy na oddziale...czekam na terapie...a tu jak na razie to tylko porządki robię z nikąd pomocy...nawet łóżko na holu dostałem Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.10.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 zdziwiony jezdem, bo na salach pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzien dobry ,jestem nowa, moze sie przedstawie Zoska jestem i chcialam sie zapytac kto to jest Weronka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.10.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Weronka[/b,] a właściwie jej zwłoki, przerobiono na różne, potrzebne subsatncje w szpitalu, bywała tutaj kiedyś, ale się naraziła, i teraz funkcjonuje jedynie w przetworach, jednym z nich jest "sok z Weronk" działający na nadużywających, w sposób nie zawsze akceptowany przez otoczenie, jego nadużycie skutkuje, na drugi dzień, sktukotem białych mew o pusty pokład, ogólną trzęsiączką, brakiem apetytu i olbrzymim pragnieniem,niektórzy nazywają to syndromem dnia następnego, inni kociokwikiem a najbardziej znana nazwa to kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 to Ci Weronka.. patrz, to ja nie wiedziałam ze ją znam.. miałam (nie)przyjemność obcowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.10.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 uwazaj Zosiu ona czasem atakuje jezeli chcesz podjac leczenie , to powinnas ankiete wypelnic remx to opracowal jako nowa musisz tez posprzatac latrynke rozniesc sniadanie pacjentom , o matce nie zapominajmy wciaz siedzi z koza w nagrode mozesz potarzac sie po podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 rrmi !!!!odbanowali cię w końcu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.10.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Nadrządca cię wypuścił. A co bluzeczka taka wymięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.10.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Nadrządca cię wypuścił. A co bluzeczka taka wymięta? Widać molestowana była, lub walczyła o wolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Nadrządca cię wypuścił. A co bluzeczka taka wymięta? Widać molestowana była, lub walczyła o wolność. nie moge o tym gadac ale powiem i tak ale nie moge teraz sprawdzcie matke , bo mi sie snilo , ze uciekla z klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 uwazaj Zosiu ona czasem atakuje jezeli chcesz podjac leczenie , to powinnas ankiete wypelnic remx to opracowal jako nowa musisz tez posprzatac latrynke rozniesc sniadanie pacjentom , o matce nie zapominajmy wciaz siedzi z koza w nagrode mozesz potarzac sie po podlodze rrmi bardzo chce .. skierowanie mam. Latrynke mowisz.. A ona mocno uzywana? Koza w niej siedzi widze. Sie dalej rozgladam i co widze - jakas rozpusta straszna w tem szpitalu -skoro i sniadanko roznosza, moze jeszcze śtućców sie zachciewa co.. na podlogach linolełum no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.10.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zochna[/b,] ale jakie fajne towarzystwo, a i na ciekawe zabiegi można się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.10.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zochna - jeszcze nie jesteś zmanierowana - przyniesła byś mi jaką tabletkę ? Bo oni to już kompletnie nie reagaują, a jak tylko coś powiem to mnie kroyena ze szprycą gania. W szprycy ma silikon - do gęby chce mi napchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 no, dobrze że wóciłaś, jeszcze tylko matka, nie wiadomo gdzie jest, gdzieś się włóczy, rrmi też już wróciła z banicji, ale nie wiadomo gdzie się teraz szlaja jak wiesz to ściagaj ich do pracy, co sobie nie myślą szpital zaniedbany, koty włóczą się po kątach, wszędzie bałagan, zochna leży i nie ma kto jej basenu podać upada morale pielęgniarek i na dodatek wszystkie kozy pouciekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zochna - jeszcze nie jesteś zmanierowana - przyniesła byś mi jaką tabletkę ? Bo oni to już kompletnie nie reagaują, a jak tylko coś powiem to mnie kroyena ze szprycą gania. W szprycy ma silikon - do gęby chce mi napchać... Latryne sprzatam. Co ja tu wymietłam Sodomia i Gomoria Rozne sie tu pigułki walaja Aggi sa i malo używane Tylko kolor powiedz a już lece... Silikon to niech Kroyena oszczedza ma inne narzady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.10.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 widzicie, Zochna w malignie chodzi po oddziale i majaczy że coś sprząta, co będzie jak kozy powypuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 widzicie, Zochna w malignie chodzi po oddziale i majaczy że coś sprząta, co będzie jak kozy powypuszcza? moze i dobra z Niej dziewczyna , ale matce rano jesc nie dala i nie wiecie co sie stalo , a ja wiem . MATKA koze ubila i pod grillem rozpala a bylo? glodna byla to co sie dziwic kozy niet Ty Kroyena pofolguj z tym silikonem , bo bieda bedzie zielona tabletke poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 22.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 zochna - jeszcze nie jesteś zmanierowana - przyniesła byś mi jaką tabletkę ? Bo oni to już kompletnie nie reagaują, a jak tylko coś powiem to mnie kroyena ze szprycą gania. W szprycy ma silikon - do gęby chce mi napchać... Latryne sprzatam. Co ja tu wymietłam Sodomia i Gomoria Rozne sie tu pigułki walaja Aggi sa i malo używane Tylko kolor powiedz a już lece... Silikon to niech Kroyena oszczedza ma inne narzady Nie...nie...nie...stanowczo pragnę zdementować informacje jakoby w latrynie...był Sodomia....a już na pewno nie było żadnej Gomori ! Wiem...bom sam sprzątał....jedyni bobki znalazłem....ale kazali mi ich nie ruszać A może to jakaś prowokacja jest tutaj druga latryna?...może matka tam nam osłabłą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.10.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 to ja chcę:3 zielone tabletki2 fioletowe tabletki4 niebieskie gdzie ta koza zgrillowana? A czy matka ją z sierści obrała, czy wyjęła z niej jelita z kupą, czy tak w całości toto opieka ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts