braza 26.08.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Warunki bardzo dobre są, bardzo. Tylko trzeba być przygotowanym na zabiegi, umyć się i w ogóle. najsamprzód trza kozę przytaskać... koza Ci wszystkiego ...nie umyje jak kocha to... wyliże! A jak bardzo kocha to i ... paznokcie obgryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Warunki bardzo dobre są, bardzo. a może nawet i lepsze, co widać wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Warunki bardzo dobre są, bardzo. a może nawet i lepsze, co widać wyżej i unię już dopadamy... a kiełbasa to nawet przekroczyła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Od wtenczas co Aggi zjadla te kozy z nosa od dlugiego to wszystko jest inaczej .Swiat zawirowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Od wtenczas co Aggi zjadla te kozy z nosa od dlugiego to wszystko jest inaczej . Swiat zawirowal i stond te zarzewia... te konflikty... Bliski Wschód... Środkowy Wschód... Daleki Wschód... ludzie, ile my tych Wschodów na głowie mamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Od wtenczas co Aggi zjadla te kozy z nosa od dlugiego to wszystko jest inaczej . Swiat zawirowal i stond te zarzewia... te konflikty... Bliski Wschód... Środkowy Wschód... Daleki Wschód... ludzie, ile my tych Wschodów na głowie mamy!!! nie zarzewia, nie zarzewia - tylko egzema mi się na języku zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 tylko egzema mi się na języku zrobiła... bede litosciwa i nie powiem od czego , bo by Cie palcami wytykali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 palcami? to by mi się mogło podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 bede litosciwa i nie powiem od czego , bo by Cie palcami wytykali Nie "Cie" a "Ci". I nie "wytykali" a "wtykali" Nauczta siem w koniuszku pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 koniszek to jednak trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I tak nie wszystkie kozy Aggi zjadła. Wiem na pewno, bo nikt nie sprzątał za palmą i wyrypałam się na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ciekawe, czy dochtór znów poszeł do szkoły.w zeszłym mu świadestwa nie dały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dochtór poszedł, a i owszem, tylko chyba nie koneicznie do szkoły .... To co z tym koniuszkiem... Bo ja pisac umim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ano trza powtykać, poutykać, zima przecie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aggi to sie zawsze cos fajnego przytrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Powtykałam, poutykałam, a zimy nie ma... Za to Aggi ma farta, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Powtykałam, poutykałam, a zimy nie ma... Za to Aggi ma farta, faktycznie zimy ni ma, bo dopiero idzie. I dobrze. Bo jakby okazję gdziesik podłapała i ktoś ją szybciej podwiózł... to nawet boję się myśleć co będzie, jak dziury zatkane nie będą... PS. A gdzie Aggi ma tego farta??? Może by sprzedała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aggi to z Długim i Selem w wątku Daggulki szaleje. Nie wiem, jak to się stało, że wylazła spod tej kanapy i dostała przepustkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 zara, zara...!!! Po kolei: 1. Zochna, chodź to cię pocałuję 2. rrmia Ty wiesz że ja cie mam nie TAM, tylko TU. 3. nie mam farta tylko parchy, farta to się ma po grochówce ale sprzedać mogę - razem z żyłką pierdzącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aggi to z Długim i Selem w wątku Daggulki szaleje. Nie wiem, jak to się stało, że wylazła spod tej kanapy i dostała przepustkę. plotuch i denuncjator !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts