rrmi 22.10.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 nie wiem wszystkiego , ale czesc zjadla , glodna byla skore mamy na kurtki , flaki leza za latryna , jak chcesz mozesz sobie zabrac do swojego pokoju tylko nie jedz tego , strasznie smierdzi tabletki Zochna juz podaje Marcys ladnie posprzatales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.10.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 no i nareszcie sie porządek zrobił. Flaki obsuszę - będę miała struny do skrzypiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 nie wiedzialam , ze grywasz Aggi remx rozpytuja o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.10.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 e tam - od razu "grywasz" . Struny chcę mieć i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 no nie wiem wystawimy IM remxa ?? bo jesli sie okaze , ze dobrze zaplaca? moze nam sie zwroca koszty przetrzymywania weronki i te Jego zabawy w doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 no nikt mi nie powiedzial ze te czopki to nie sa doustne tak mi sie pieni teraz i ta czkawka mnie straszna teraz meczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 popij sokiem poprawi sie na drugi raz pytaj , bo w kaftan wsadzimy i sie skonczy ale sie zaslinilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 jak się pieni, to dobrze odpluwaj do kuwety, bezy matka upiecze dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 zapomnialam o gosciach kilka osob sie cichaczem wpraszalo trzeba zagrabic troche gdzie sa nowi ? jak sprzatac trzeba to uciekaja , paczpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.10.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 To ja w goscie, bezy bym zjadla ale jeszcze nie upieczone bo matki niet Wlazlam na dziendobry w kuwete z piana i trzeba z cichobiegami do piekarnika tylko podeszwa twarda i nie wiadomo czy nastepni goscie sobie z tym poradza, bo z tego co slyszalam to sami seniorzy maja zawitac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 bedzie duzo oficyjeli , ale to sekret nie roznos plotek a te podeszwy poda sie jako schabowe z rakuna a kolezanka to sie leczyc przyszal czy tak na zwiady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.10.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Na zwiady oczywiscie, to co mam to juz sie nie leczy i kasa chorych nie zaplaci. A na lewo nie chce sie leczyc, bo uwazam to za niepoprawnie politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 nie martw sie w kaftanik zawsze ubrac mozemy a jak masz co gorsze jeszcze to z koza posiedzisz i wydobrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 O! wysyp nowych..., bezy na dzień dobry - też chcę, ale kot niecnota coś za często koło kuwety lata. Oby niespodzianki nie było Curriculum złożyłam na stole, nikogo w biurze nie było Czopków nie chcę, mam słabą tolerancję, poproszę o alternatywną metodę leczenia. A teraz ide make-up zrobić, bo jakaś impreza się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.10.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 to poprosze o niebieski kaftanik, na takim to krwi chociaz nie widac wysyp, wysyp...... z nudow umrzec mozna, kumpelce rura od pralki pekla, mowilam po dobroci zeby chlopaka na rurze zamowila, to sie uparla sama tanczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 kot nie lata kole kuety , zbanowany jest Ty sie tak nie szykuj na te impreze najpierw to wiesz co Cie czeka uparla sama tanczyc artystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.10.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 nie artystka, tylko taka nieuzyta jest nic o rozwoj kulturalny spoleczenstwa nie dba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 jak się pieni, to dobrze odpluwaj do kuwety, bezy matka upiecze dla gości sama nie dam rady - za duzo gosci nogi przmoczylam w piwnicy - moze by mi ktos spirytusem natarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 problem jest z tymi do natarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 jak się pieni, to dobrze odpluwaj do kuwety, bezy matka upiecze dla gości sama nie dam rady - za duzo gosci nogi przmoczylam w piwnicy - moze by mi ktos spirytusem natarl Zochna Z odsieczą podążam w sprawie tych bezów, chociaz nie wiem, czy dam radę, bo ja już po jajecznej kuracji 2112wojtka jestem. Na natarcie nie załapałam się, bo kandydaci jacys tacy niemrawi byli, ale może Ty będziesz miała więcej szczęścia. P.S. Spirytus zostaw na gorsze czasy. Pandemia kaczego wirusa nadciąga. Mówią, żeby zapasy na 5 lat porobić. Różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts