retrofood 06.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kozę dawno długi zabrał, bo to jego była koza. Jak chcesz kozę, to musisz sam się osmarkać. znaczy... to poroże to nie to poroże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kozę dawno długi zabrał, bo to jego była koza. Jak chcesz kozę, to musisz sam się osmarkać. znaczy adoptował, czy ożenił się? kuracje na wynos proszę Wieść gminna niesie, że zjadł. A poroże stanowi własność inseminatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a... podkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Podkowa jest używana jako przyrząd do znieczulania nazbyt krnąbrnych klientek w punkcie. A Ty co, biuro detektywistyczne zakładasz? To wypłatę jakąś poproszę dla informatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A Ty co, biuro detektywistyczne zakładasz? To wypłatę jakąś poproszę dla informatora. niezły pomysł. właśnie myślem, czemu łona jeszcze nie zginęła... pół kilo waży jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A Ty co, biuro detektywistyczne zakładasz? To wypłatę jakąś poproszę dla informatora. niezły pomysł. właśnie myślem, czemu łona jeszcze nie zginęła... pół kilo waży jak nic... skup teraz chodzi po 20gr za kilo, nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Może kowala bym naciągła, coby dał za nią jakąś flaszeczkę z lekarstwem, może być domowej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Kowalowi to Ty jedynie możesz Depsiu konia potrzymać ... jak kuje, on sie tak łatwo naciągnąć nie da ... taki jest. To skup aż tak nisko upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2008 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ... nie wiedziałem, że gumkę się kuje ... skup nie upadł ... on ledwie wisi (na ostatnim włosku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 09.11.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A we wsi moskal stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 znowu ? juz raz stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 09.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Retro ciągle mówi że on stoi ale moze to jemu stoi ? We wsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.11.2008 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 czy cóś (ktoś?) przyleciało? a może mom omamy (Obamy?) wzrokowe... i to w baraku... we wsi godali, coby dużo piołunówki bez poczszeby nie pić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 obama nogama, obyma nogyma... eeeh koza i koza, a ja chciałam stół sekcyjny, ten na 12 ciał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 obama ...... Podobno w jego rodzinie mezczyzni rodzili sie z jednym jadrem . I jak on przyszedl na swiat , to ktos krzyknal : oba-ma-oba-ma . I tak zostalo do dzis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 obama ...... Podobno w jego rodzinie mezczyzni rodzili sie z jednym jadrem . I jak on przyszedl na swiat , to ktos krzyknal : oba-ma-oba-ma . I tak zostalo do dzis . Dobrze, że nie przegiął i nie przyszedł z trzema ... na ten świat ... bo jakby go wtedy nazwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 uffff!!!... Jak wolność, to wolność! Całom noc my Moskali gonili ze wsi... najprzód my im źródło odcieli... a potem łoni sami poszli... ani kowal im nie pomóg... staneli dopiro chyba w powiecie... wiem, bo potem policaje przyjechali i nas szukali... ale my uszli w zyto...zmachałem się ciutkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 triceloptakus stół?!?!?! gdzie jest stół sekcyjny na 12 ciał!!!??? chce ktoś wątrobę ? Ma tylko niewielkie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 chce ktoś wątrobę ? Ma tylko niewielkie zmiany mnie się przyda druga, z jedną na study nie powinno sie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 12.11.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 triceloptakus stół?!?!?! gdzie jest stół sekcyjny na 12 ciał!!!??? chce ktoś wątrobę ? Ma tylko niewielkie zmiany Mamy tylko jednego dochtora Jak on tą dwunastkę obrobi ? Zatyra się chłop ! ps. śniła mi sie dzisiaj koza. W stringach . Nie wiem skąd ale wiedziałam czyje one są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts