retrofood 12.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 triceloptakus stół?!?!?! gdzie jest stół sekcyjny na 12 ciał!!!??? chce ktoś wątrobę ? Ma tylko niewielkie zmiany stół wzieni jakieś ludzie z lesniczówki. Godali, co dzika, czy też inną świniarnię szlachtować bedom. to i swojom wontrobe bedom mieć i nerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ps. śniła mi sie dzisiaj koza. W stringach . Nie wiem skąd ale wiedziałam czyje one są jeśli wisiał jej taki sfilcowany ogonek z resztkami łajna to ja się nie bawię Nikt nie będzie tyrał - ja potrzebuję dla swoich ten stół, sama oporządzę wszystko. Nereczki, neeeereczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To był taki stół? Dlaczego ja o tym nie wiedziałam, jak my orgie urządzaliśmy? Musielismy po dywanie się tarzać. Pytam sie grzecznie, kto moje gacie pod..lił? I zapaprał? To ja poproszę te nereczki, głodna się zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 nie wiedziałaś bo byłas skuta i na spodzie, rrmi z litości siedziała Ci na głowie, bo sie baliśmy, że jak zapercepujesz to mogą być łany księcia Jana.... Wytarłam nosa, nie wiedziałam że to Twoje gacie - to nie jest tak jak myślisz.... mam szajs w zatokach, ale to się wykruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To ja poproszę te nereczki, głodna się zrobiłam. z nereczków wyżmij resztkę uryny, będzie na okłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czy pocieranie o dywan może pomóc w kwestii wykruszenia wydzielin zatokowych? Urynę to mi sąsiadka pić kazała, mówi, że to pomaga na porost włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ... i lodu trochę, i mamy shake'a pocieranie o dywan pomaga zaś na swędzenie niebywale wprost. chociaż ciąganie odwłokiem nie wygląda salonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 stół wzieni jakieś ludzie z lesniczówki. zaraz tam z lesniczowki zreszta - co tam taki stol. gowniany byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aggi widze, ze uroczysty obiad z Depsio szykujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 liście spadły z klona, tego za kiblem i jakieś gacie widać na gałęzi. po co tam wlazły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 12.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 liście spadły z klona, tego za kiblem i jakieś gacie widać na gałęzi. po co tam wlazły? Za kozą ! A poza tym z góry lepiej widać jakie menu dziewczyny szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Mogę ewentualnie czysty móżdżek do tego menu dorzucić ... pralim go dzisiaj! Pocieranie o dywan to tylko zdarcie skóry daje ... trza trzeć o coś inszego, ale zapomniałam jak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.11.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 stół wzieni jakieś ludzie z lesniczówki. zaraz tam z lesniczowki zreszta - co tam taki stol. gowniany byl. bo chciioł bć leśnicym a zostoł nicym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Sołtys mówi, że jak pocierać o coś innego, to bez gaci. Zresztą, chyba się to wykruszyło, jak chodziłam. A ten móżdżek to chętnie, podobno dobry na różne sprawy, chociaż nie wiem czy smaczny. Czym by go doprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jakiś Moskal jest, bo mam ochotę komuś wpier .... !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2008 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jakiś Moskal jest, bo mam ochotę komuś wpier .... !? Przecie młynorz sie nazywo Moskal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aggi My z dlugim sie wypielismy . ps.Mojego cialka na tym stole nie bedziesz tego .Po moim trupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aggi My z dlugim sie wypielismy . ps.Mojego cialka na tym stole nie bedziesz tego . Po moim trupie . pażywiom, uwidim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aggi My z dlugim sie wypielismy . ps.Mojego cialka na tym stole nie bedziesz tego . Po moim trupie . pażywiom, uwidim, ...ino trochu tego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Aggi My z dlugim sie wypielismy . ps.Mojego cialka na tym stole nie bedziesz tego . Po moim trupie . pażywiom, uwidim, Tylko, że od doopy strony to przeważnie źle się wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts