Aggi 15.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 rrmi Twoje ciałko to ja nie musze na stole - możemy normalnie... no... wiesz To że się z Długim wypięliście, to zasadniczo nawet ułatwia sprawę..... Chociaż ja nie wiem czy Długi ze wszystkich uniesień będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 tylko o d.pie i d.pie już mnie od tego głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 tylko o d.pie i d.pie już mnie od tego głowa boli. daj... nie zmarnuje się lubię oczy... smażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ot madrosci urody Ci od tego nie przybedzie a ja i tak uniose to co mam uniesc i dlugiemu sie spodba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ot madrosci urody Ci od tego nie przybedzie ze niby czego nie ? ja oczy mam na elegancko, tapir i inne tam. nie bedziesz Aggi zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ona ma juz stol , nie potrzebuje smazonych oczu , mozna Jej zrobic z geby cholewe ,jak sie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 wiesz rrmi Ty to nieuzyta jesteś sama nie dajesz i innym żałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 nie daje ,ale za to dopuszczam a Ty siedz cicho , bo Balbisi powiem i bedzie po stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ... z gęby cholewęz dupy jesień średniowecza.. balbisia to raczej pod stołem - ona nie wzlata,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ja oczy mam na elegancko, tapir i inne tam. nie bedziesz Aggi zalowac poczekaj... nie odchodź! opowiedz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 bede rzesami miziac po przelyku, przejrze tresc zoladka, zajrze do woreczka i sie zawroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 spokój mię tu bo ogórki zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 spokój mię tu bo ogórki zabiorę. Zanieraj, jeno paprykę zostaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 bede rzesami miziac po przelyku, przejrze tresc zoladka, zajrze do woreczka i sie zawroce Moja Ty Zochno Refluksowa! Już czuję, że mi dobrze... Najbardziej jestem ciekawa co mam w woreczku... gdybyś jednak, wzruszona pięknem mojego wnetrza, nie chiała zawracać, to jest inne wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 idę na transfuzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 spokój mię tu bo ogórki zabiorę. nie bawimy się jeszcze ogórkami czekamy aż się ściemni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 spokój mię tu bo ogórki zabiorę. nie bawimy się jeszcze ogórkami czekamy aż się ściemni no to bez krzyków. mozna sie bawić, analizowac tresci, rozkładać się na stole... zaglądać se do woreczków i nie tylko... ale bez krzyków, bez krzyków, bo mię łeb peka na części czszy... i kota przegonić, bo tupie i tupie, sierściuch przebrzydły... Wtedy nie bedę ogórków kroił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 idę na transfuzję. dębową czy finlandię podają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no to bez krzyków. mozna sie bawić, analizowac tresci, rozkładać się na stole... zaglądać se do woreczków i nie tylko... ale bez krzyków, bez krzyków, bo mię łeb peka na części czszy... i kota przegonić, bo tupie i tupie, sierściuch przebrzydły... Wtedy nie bedę ogórków kroił. masz ewidentne symptomy odstawienia z syndromem abstynencji i psychozę z elementami migreny idź na ta transfuzję bo się zmarnujesz kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 idę na transfuzję. dębową czy finlandię podają? juz mi lepiej. dąb to mocne drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts