Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wstałam rano, ruszam z kopyta do nowych zadań i co... :o

potknęłam się o jakiś kubeł :o

Potoczył się z hałasem po korytarzu. Z wrodzonego zamiłowania do porządku - myślę sobie "podniesę".

Podniosłam - ciężki jakiś.. zaglądam do środka, a tam głowa. Do weronki nijak nie podobna :cry: .

Nie zgubił ktoś ?

A moze smierdziela dobic mydlem ?? tak w ramach Aggi zamilowania do porzadku :lol:

a wogole to dzien dobry, albo i nie bo od rana jest bryndza, zchrzanil mi sie czajnik, byl taki korek ze spoznilam sie do weta z psem, wracajac wstapilam do sklepu po mleko ktore rozwalilo mi sie na srodku ulicy bleeee co za dzien

Aggi tylko deczko zafajdalam, bo to bylo mleko w kartoniku i sie gora peklo bylo..... za to zafajdalam sobie cala torbe foliowa jak to mleko tam wrzucilam :lol:

Psa nie moglam do roboty zagonic bo zostal w lecznicy...... wlasnie go odebralam, juz bez mleka i ma piekny usmiech krokodyla 8)

a czasem dwie nie uciekly ??? bo cos sie w registrze nie zgadza

Dzień dobry, widzę, że już po porządkach porannych (upiekło mi się...) , spałam za długo, bo jakieś mocne tabletki na spokojność mi wczoraj zapodali. Sniła mi się kaczka :o taka jakaś mini była i ....przeklinała. Czy jest tu na oddziale ktoś od snów? No co to może wszystko znaczyć :roll: :roll:

Nie ma co płakać, trzeba tajne zebranie zorganizować i strategię przetrwania obmyślić :wink: Gdzie jest ordynator? Albo chociaż siostra oddziałowa? Pusto tutaj jakoś, czyżby wszyscy do podziemnia zeszli? Ja tu nowa i rozeznania wielkiego nie mam :oops:

Okopujemy sie czy wlazimy na barykady ??? ja wole na barykady, bo biustonosze mozna palic 8)

Mnie też się te biustonosze bardziej podobają 8) Ale czy my mozemy tak za wszystkich decyzję podjąć :wink: Kto trzęsie tym interesem?

Gość 1950

anSi to chodź podrapię Cię zgodnie z życzenem,

byłem dzisiaj na mieście i w witrynie widziałem skórę z Weronki :o ,

kosztowała nebotyczne pieniądze :evil:

kto ją sprzeniewierzył :evil: :evil: :evil:

to że nie mam czasu, wcale nie znaczy że wyposażenie szpitala można upłynnić,

rozprzężenie zupełne :roll:

matka gdzie jesteś?,

nie ma kto trzymać ręki na pulsie,

przecież Zosia już nie dycha,

a rrmi gnębi mimi, :lol: :lol: :lol: