Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tu nie jestem dla przyjemności. Ja żądam odpowiedzi! Na co mi lub niejednoznaczne?

odpowiedzi udzielają wyłacznie doktór lub siostra (niejednokrotnie) przełożona. I idź do latryny wczesniej bo ci zrobią lewatywę.

Ja tu nie jestem dla przyjemności. Ja żądam odpowiedzi! Na co mi lub niejednoznaczne?

właśnie zauważyłem, że nie jesteś dla przyjemności, :roll:

dlatego, na początek zacznij od sprzątania pokoju pielęgniarek,

śpital był trochę zamknięty, zebrało się trochę kurzu tu i ówdzie,

jak skończysz u pielęgniarek, sprzątnij sale pacjentów korytarz i latrynę,

później jak już sprzątniesz i mój gabinet,

sprawdzimy Twoje kwalifikacje,

kozetka jest w bardzo dobrym stanie :lol:

i dopiero wtedy udzielę Ci jednoznacznej odpowiedzi,

ja prawdę widzę i do niej zmierzam, a nie jak Wy ukrywam się w grzybicznych salach szpitala wykorzystując comniej pomieszane jednostki do usług świadczenia sprzątania i pewnie innych też

Banda zboczeńców pod przykrywką szerzących nowy porządek świata. Puchem marnym tylko jesteście. Dmuchnę i znikniecie!

Daleko zaszliście na drodze szaleństwa skoro głupi mlecz Was do zabawy w kółko graniaste przywodzi. Ty dmuchasz, ten prycha i myślicie, że macie moc aby zwiać kolegę, albo samemy ulecieć z wiatrem. No dalej, szybciej, kręcie się w kółku, tara ra, tara ra, tara ra niech muzyka gra.

Siostro pani dmucha czy jest dmuchana?

Daleko zaszliście na drodze szaleństwa skoro głupi mlecz Was do zabawy w kółko graniaste przywodzi. Ty dmuchasz, ten prycha i myślicie, że macie moc aby zwiać kolegę, albo samemy ulecieć z wiatrem. No dalej, szybciej, kręcie się w kółku, tara ra, tara ra, tara ra niech muzyka gra.

To tobie o ten mlecz z dmuchania chodzi? Trza było od razu, a nie owijać w stare szmaty...

• 2 weeks później...