Browar 06.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 koń wypróznił się na ganku Wystarczy lekko zwilżyć wierzch pasztetu wodą lub tłuszczykiem delikatnie i posypać żeby przywarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 06.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ha i znów niejednoznacznie. Mówisz coś nic nie mówiąc. Odnosisz się nie odnoszą słowa swoje topiąc wstępnie w fekaliach. Po co się pytam? Ja tu nie jestem dla przyjemności. Ja żądam odpowiedzi! Na co mi lub niejednoznaczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja tu nie jestem dla przyjemności. Ja żądam odpowiedzi! Na co mi lub niejednoznaczne? odpowiedzi udzielają wyłacznie doktór lub siostra (niejednokrotnie) przełożona. I idź do latryny wczesniej bo ci zrobią lewatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja tu nie jestem dla przyjemności. Ja żądam odpowiedzi! Na co mi lub niejednoznaczne? właśnie zauważyłem, że nie jesteś dla przyjemności, dlatego, na początek zacznij od sprzątania pokoju pielęgniarek, śpital był trochę zamknięty, zebrało się trochę kurzu tu i ówdzie, jak skończysz u pielęgniarek, sprzątnij sale pacjentów korytarz i latrynę, później jak już sprzątniesz i mój gabinet, sprawdzimy Twoje kwalifikacje, kozetka jest w bardzo dobrym stanie i dopiero wtedy udzielę Ci jednoznacznej odpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zwariowaliście? Ja i sprzątanie? HAHAHA To nie ta mania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 tym bardziej się kwalifikujesz do leczenia, radzę Ci, zastanów się nad sobą, nie zawsze, to co na pozór wydaje się oczywiste, w rzeczywistości jest takie oczywiste, jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc, przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zwariowaliście? Ja i sprzątanie? HAHAHA To nie ta mania! ty nawet jeszcze nie wiesz do czego się nadajesz najlepiej... leczyć cię czsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ja prawdę widzę i do niej zmierzam, a nie jak Wy ukrywam się w grzybicznych salach szpitala wykorzystując comniej pomieszane jednostki do usług świadczenia sprzątania i pewnie innych też Banda zboczeńców pod przykrywką szerzących nowy porządek świata. Puchem marnym tylko jesteście. Dmuchnę i znikniecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ciężki przyadek, damy radę, nie takie pacjenty tu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ja prawdę widzę i do niej zmierzam, Prorok jaki, czy co? Kasandra się znaszła... Puchem marnym tylko jesteście. Dmuchnę i znikniecie! Kto dmucha - dmuchany będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Kto dmucha - dmuchany będzie! przez dmuchającego którego też w końcu ktoś dmuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Kto dmucha - dmuchany będzie! przez dmuchającego którego też w końcu ktoś dmuchnie bo on tak dmucha, ze mnie chyba wydmucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Daleko zaszliście na drodze szaleństwa skoro głupi mlecz Was do zabawy w kółko graniaste przywodzi. Ty dmuchasz, ten prycha i myślicie, że macie moc aby zwiać kolegę, albo samemy ulecieć z wiatrem. No dalej, szybciej, kręcie się w kółku, tara ra, tara ra, tara ra niech muzyka gra. Siostro pani dmucha czy jest dmuchana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Daleko zaszliście na drodze szaleństwa skoro głupi mlecz Was do zabawy w kółko graniaste przywodzi. Ty dmuchasz, ten prycha i myślicie, że macie moc aby zwiać kolegę, albo samemy ulecieć z wiatrem. No dalej, szybciej, kręcie się w kółku, tara ra, tara ra, tara ra niech muzyka gra. To tobie o ten mlecz z dmuchania chodzi? Trza było od razu, a nie owijać w stare szmaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja prawdę widzę i do niej zmierzam, jak Wy ukrywam się w grzybicznych salach szpitala wykorzystując comniej pomieszane jednostki do usług świadczenia sprzątania i pewnie innych też Jesteś bakterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co to jest Taimzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co to jest Taimzo? prochów nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 10.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Co to jest Taimzo? prochów nie używam w nagrodę czopek dla kolegi... Siosoostroooo czopek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...sssssioooostra na gwałt poczebna... wianki bendom puszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.06.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ...sssssioooostra na gwałt poczebna... wianki bendom puszczać... Tu chłopa trzeba, z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts