19501719500414 13.04.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Aggi, gdzie łaziłaś, żeby nie forsować nogi, wyląduj na czerwonej kanapie, klucz do gabinetu jest tam gdzie zawsze, ostatnio ogarnąłem tam trochę, w ramach znieczulenia, w szafce są resztki z soku z Weronki, jak by przyszła Zochna to nie zgadzaj się na usztywnienie na żywca, no chyba, że po soku, a tak w ogóle, SERDECZNIE WITAM STARY PERSONEL I NOWYCH PACJENTÓW:D Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.04.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Laboga, Pan Dochtór!!! To już Pana wypuścili te glonojady z CBA??? http://emoty.blox.pl/resource/36_1_7.gif Jo żem nigdy im nie powiedzioł, ze te piniondze, co Pan broł w kieszyń, to som w wazonku pod kaktusem. I dali może Pan zawsze godać, co Pan niewinny, bo sprawiedliwość musi być po naszy stronie. Ukłony dla Pana! http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Meldujem, com pozamiatoł i żem gajowego nie widzioł łostatnio.No i za latryną nikomu-m kopać nie doł! Jest jak beło! Aggi, Ty słuchoj Dochtora! Na żywca - nigdy! Najwyży na sztuczno muche, albo i na ćmiela to może... Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wszyscy się zlecieli! Wykrot Ty bardzo dobry jesteś dla mnie. Dziękuja. Kochani jak miło Was widzieć! :-) Na zywca już było, ale wczora mnie się kula na jakimś glucie poślizgła o omal nie wyrżłam ale się tym gipsem podparłam i znowu coś jakby trzasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.04.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) : Na zywca już było, ale wczora mnie się kula na jakimś glucie poślizgła o omal nie wyrżłam ale się tym gipsem podparłam i znowu coś jakby trzasło. Po mojemu, to rocznica trzasła. Ale Ty nie się turbuj, Moskala we wsi nie widzieli dawno... Kurna, transfuzja by się zdała... http://emoty.blox.pl/resource/drinknodrugs.gif Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 http://flaszka.tranx.info/obrazki/273.jpg na razie to Nikogo ni ma, to trza samemu odkorkować... Kapkę zażyję, bo duje okrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 .... Moskala we wsi nie widzieli dawno... ... Kapkę zażyję, bo duje okrutnie... chyba długo nie będziesz widział, po drugiej kapce wylądujesz na kozetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.04.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 chyba długo nie będziesz widział, po drugiej kapce wylądujesz na kozetce bez chleb żem puściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.04.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 kozetka, jedynie lo kobiet,lo pci menskiej wyro w latrynie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 kozetka, jedynie lo kobiet, lo pci menskiej wyro w latrynie, A pan dochtór to jaki pci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.04.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Zajrzałam tu na chwile po starym sentymencie, no i się okazało, że jestem całkiem dobrze zachowana. To przywlekłam i te złamana noge.. cy cóś JA tu jestem najstarsza - pokażcie się chłopcy, co oni wam tu zrobili? chciałabyś, co? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka 18.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 SERDECZNIE WITAM STARY PERSONEL I NOWYCH PACJENTÓW:D A stare pacjenty to co??? Pytam najsamwpierw, bo odpowiedzi szukać mnie się nie kce... skoro mnie byli uprzejmi wywalić... po tylu latach służby na oddziale... tylu lewatywach... kroplówkach... Gdzie latryna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 matka,:):lol2::lol: wszelki duch Pana Boga chwali, a gdzieś Ty była gdy Cię nie było?????? widzę, żeś jest teraz nowicjuszką, latryna? no cóż, ostatnio jak tak mocno duło, to ją wyduło, a w chwili obecnej fundusze obcieli:bash:, ale damy radę, powoli odradza się stary skład, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka 18.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a gdzieś Ty była gdy Cię nie było?????? Ano... po ostatniej lewatywie polatałam se trochę widzę, żeś jest teraz nowicjuszką, Wzięli mnie i skasowali... za co??? :confused: latryna? no cóż, ostatnio jak tak mocno duło, to ją wyduło, Aaaa, znaczy się z nią minęłam dopieroco! Jak leciałam, ja w te... ona wewte... A myślałam, że mnie się przywidziało... Ogólnie to ja się tu teraz połapać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka 18.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Zajrzałam tu na chwile po starym sentymencie, no i się okazało, że jestem całkiem dobrze zachowana. Aggi złociutka, jak to zrobiłaś??? No bo kurczę... żeby mnie tak zaraz w pieluchy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 żeby mnie tak zaraz w pieluchy...? Tera nawet u nas dajom papmpersy! Ciut za wielkie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 o matko ! koniec świata jak jeszcze siostra niejednokrotnie przełożona zajrzy to może oznaczać zbiorową halucynację odłożoną w czasie po spożyciu soków z weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Aggi złociutka, jak to zrobiłaś??? No bo kurczę... żeby mnie tak zaraz w pieluchy...? no powiem Ci, że przygrzałam.... wszystko się powyginało... i przy okazji ta noga też się wygiełą. Taka była wklęsła. Matka, wiesz... jak Cię widzę to się wzruszam, bo ja ogromnie jestem do Ciebie przywiązana. Nie zostawiaj mnie już, dobra?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.04.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ... niechybnie i mnie jakaś transfuzja potrzebna ... po tych wszystkich świętach i wizycie na łonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ... niechybnie i mnie jakaś transfuzja potrzebna ... potem się lepiej śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka 28.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 no powiem Ci, że przygrzałam.... wszystko się powyginało... i przy okazji ta noga też się wygiełą. Taka była wklęsła. A było mówione, żeby nie grzać po lewatywie, a dobrze prowadzić. Się też. Nie wymiękaj, nie jest źle. Lepiej mieć wypukłe niż wklęsłe. We wklęsłym by ci się zbierało. Dochtor wie. Matka, wiesz... jak Cię widzę to się wzruszam, bo ja ogromnie jestem do Ciebie przywiązana. Nie zostawiaj mnie już, dobra?! Dziecko drogie, pamiętaj, gdy najdzie cię zwątpienie masz zejść. Do tunelu. Ja tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts