matka 28.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 o matko ! koniec świata jak jeszcze siostra niejednokrotnie przełożona zajrzy to może oznaczać zbiorową halucynację odłożoną w czasie po spożyciu soków z weronki Siostra nadejdzie jak z orbity zejdzie. Póki co straciła kontrolę nad latryną, znaczy można się spodziewać. Deszczu. Z halucyjajcami Zochna dobrze gadasz. Wizji też można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 potem się lepiej śpi ... można się nie obudzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wygląda na to, że przegapiłam byłam wizytę ważnych osobistości przyszpitalnych. A niech to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ależ nie przejmuj się, Ty zawsze jesteś w gronie uprzywilejowanych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No ... i jak mnie nie ma to wszytko tu upada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 jak się zajmujesz długim i tutaj nie zaglądasz, to tak rzeczywiście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Elewację robię Taka jestem z siebie zadowolona, że jak skończą, to chyba odświeżę jakis wątek z cyklu "Kiedy Aggi nam pokaże" i pokażę. Łupek tatrzański - marzenie! Edytowane 18 Października 2011 przez Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.10.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 łupek srupek mi... znowu komin cieknie no...to nara - dekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.10.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jak się zajmujesz długim i tutaj nie zaglądasz, to tak rzeczywiście jest zabrzmiało erotycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 łupek srupek mi... znowu komin cieknie no...to nara - dekle zabrzmiało - prawie - obraźliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.10.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to się obraź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.10.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to się obraź .... och Seluś pyrdku nareszcie jesteś ! Daj pyska czy coś.... bobiczku kolega długi nie jest aktualnie zajmowany erotycznie w jakimkolwiek stopniu aż mi sie ciśnie.... dobrze mu tak )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Seluś... Tobie to ten komin zawsze cieknie, nie? To Ty może chory jesteś? )) a jaki kolor ma wyciek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Elewację robię Taka jestem z siebie zadowolona, że jak skończą, to chyba odświeżę jakis wątek z cyklu "Kiedy Aggi nam pokaże" i pokażę. Łupek tatrzański - marzenie! Ewolucję może znaczy zwrot na oddział. Aggi a jak Twoje owsiki ? Pardon, o-w-sika. Pasi do łupka ? Edytowane 18 Października 2011 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dopiero przeczytałam, że selimm ma wyciek.bardzo smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zochna !!!! tak ofsika do łypka bardzo pasuje. Wszystko ofocę jak juz będzie narychtowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 tak myślałam, że ofsice się będzie z łupkiem układać czekam na zdjęcia tedy - to może mojej też jakiego łypka dołożę. Poki co idę dokładać do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) kolega długi nie jest aktualnie zajmowany erotycznie w jakimkolwiek stopniu aż mi sie ciśnie.... dobrze mu tak )) chyba nie Wiesz wszystkiego o dlugim , bo jak do mnie wczoraj dzwonil musialam az zlazic to sie chcial rozgadac nad jedna sprawa , nie moge powiedziec jaka , ale ja nie moglam , bo musialam znowu wlazic i nie wyszlo Mu to pierdzielenie w sprawie , w sumie ta sprawa sie rozniesie , ale pozniej . Poki co ide bo Kot mi dyszy . Od krecenia . No i nie wiem jak tyle tego lupka przywiozlas z zakopca , przeciez masz mala torbe w sumie . Edytowane 19 Października 2011 przez rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.10.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 wiem o długim akurat tyle ile potrzeba żeby było wszystko. od celibatu posiwiał na nogach, aż mi go prawie, że żal mówię ci...chociaż oczywiście sam sobie jest winny nie inaczeja jak Ty mówisz, że na przemian włazisz i złazisz to niechybnie jesteś na golasa, a to długiego raczej nie dotyczyMiałaś wałkiem kręcić, nie Kotem... trochę mnie zaskakujesz tutaj Torbę zawsze miałam dużą. 6 ton weszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ze na rekach to wiedzialam bo widzialam .W maju jak goscilam to udalo sie spojrzec i nie powiem , ze mnie zal nie sciska Wiesz gdzie nie sciska . A z tym zlazeniem to nie to co sie Tobie roi , ja sama w domu bylam to nie moglam robic tego co myslisz , a zgola inne sprawy mialam w glowie .no i Kota opuszczam lokal teraz , zeby sie udac , a Ty Selimowi wyciek zbadaj , choc ja mysle , ze On z glowa ma wiekszy problem niz z wyciekiem .Jak ostatnio z Nim bylam na linii , telefonicznej oczywiscie to jakis taki jakby przyglupi mi sie wydal , ale pewnosci w sumie nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts