rrmi 28.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 jestem juz spokojnapo zastrzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.07.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 jestem juz spokojna po zastrzyku Weronka tez spokojniutka, pasy sie przydaly... spi sobie biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Najlepsze piwo to warecki fuuuuuuuuuuull,warecki fuuuuuuull,warecki fuuuuuuuuull,bul,bul,bul,bul,bul,bul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.07.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Najlepsze piwo to warecki fuuuuuuuuuuull, warecki fuuuuuuull, warecki fuuuuuuuuull, bul,bul,bul,bul, bul,bul i zastrzyk cha cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 28.07.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pattaya Proszę o wypełnienie ankiety i zgody na przetwarzanie danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Wy jesteście normalni? Przepraszam ale czy jest gdzieś w pobliżu lekarz? no ja jestem , a ty? nowa , a taka wyszczekana? powiedz nam cos o sobie jaki masz stosunek do krow? i czy jestes poludniowa , srodkowa czy polnocna Mnie najbardziej interesuje, jak to w koncu z tym Twoim zdjeciem jest Veroniko bo jezeli jet prawda, to co rzecze Mariusz, to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy33 28.07.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba wam do reszty odbiło.Co za krowy z plecakami? Przeczytałem cały wątek i nic z tego nie rozumiem. No i ten cały lekarz. To się nie trzyma kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba wam do reszty odbiło. Co za krowy z plecakami? Przeczytałem cały wątek i nic z tego nie rozumiem. No i ten cały lekarz. To się nie trzyma kupy. lepsza taka zabawa niz te przebieranki ktore uprawiasz 8 maj 2003 i dopiero 24 posty ..zaraz sie zjawi kierownik z podobnym stazem i postami ..itd... dedukcja jest prosta wystarczy sięgnąć do tych najdłuższych stazem i zaczac poszukiwania od tych ktorzy mają najmniejszy przyrost własnych postów ... widze ze nawet zmiana płci nie stanowi problemu ps. a to sie trzyma kupy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 aaaa zapomniałem Pozdrawiam i kłaniam sie nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 jest zastoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba wam do reszty odbiło. Co za krowy z plecakami? Przeczytałem cały wątek i nic z tego nie rozumiem. No i ten cały lekarz. To się nie trzyma kupy. chcesz zastrzyk??? to zrozumiesz wasza powloczystosc , gdzie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no i co z tymi Waszymi krowami wsiedły do tego samolotu czy nie, aplecaki się zmieściłyity tam postów nie wypominaj bo niektórzy nie pismienni są prosta rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 to dramatplecaki zginelyanowi zglos sie do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no kurde, szukam i szukam tego konowała i chyba zwiał na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 on widzinie obawiaj sie zjedz poki co czekolade i kilka zgnilych sliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 śliwki zeżarł selim, nić a nić nie zostawił czekoladkami mnie tu nie czarujci ebo ja wsze zdrady i tak znam od początku im sie przyglądam no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 oć się narobiłi miało być Wasze a nie wsze i całkiem całkiem te tamte a doktor to jakie patrzałki ma że widzi nebeske? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no i co z tymi Waszymi krowami wsiedły do tego samolotu czy nie, aplecaki się zmieściły Krowy w samolocie to barbarzyństwo. Ślizgają się po obłokach. A Selimmm zgubił siurmaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 29.07.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Smutkiem mnie napawają wasze wypowiedzi. To nie jest zycie - to jego nędzna imitacja.Chcę was wyprowadzić z tego letargu. Uciekajcie z tego forum, jeszcze nie jest za późno. Ratujcie swoje dusze. Dla mnie już za późno. "Przebrzydła Szczeżuja wije się z bóluSkrwawione ochłapy, puste czerepyKrwi plama na lodówce kuchennej" Anonimowy poeta chiński XII w p.n.e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Chyba wam do reszty odbiło. Co za krowy z plecakami? Przeczytałem cały wątek i nic z tego nie rozumiem. No i ten cały lekarz. To się nie trzyma kupy. A Ty sie lubisz kupy trzymać ? Bo my nie lubimy . A jak lubisz, to jest zupełnie inne schorzenie i ja się nie zgadzam, żeby remx to leczył. Jest za dobry żebysię w tym babrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts