rrmi 27.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 nie, no dobrze napisałaś, może powinniśmy ją przez posłańca odszukać, może kozy po nią wysłać ? Może policjanta poprosić? stawiam na policjanta , a moze Selimowi dac zlecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.10.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 nie, no dobrze napisałaś, może powinniśmy ją przez posłańca odszukać, może kozy po nią wysłać ? Może policjanta poprosić?Matkasie zabawia z jurnymi harnasiami, co to jej dach robia.Dajcie jej chwile odsapnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 nie, no dobrze napisałaś, może powinniśmy ją przez posłańca odszukać, może kozy po nią wysłać ? Może policjanta poprosić?Matkasie zabawia z jurnymi harnasiami, co to jej dach robia.Dajcie jej chwile odsapnac a to ci sami co u Ciebie robili? warci sa chociaz takiego poswiecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.10.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Podobno warci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 29.10.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 matka, kurcze, rrmi juz probuje za koze robic ofiarna we Wnetrzach, rodzina... tego, oddzial... w rozsypce... Co sie dzieje? Przepustka juz dawno wygasla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 szukałem dzisiaj matki w górach, bo mówiłyście o juhasach, nie znalazłem, ani jurnych, ani juhasów, znalazłem za to, przepiękną jesień, pełną czerwieni i żółci, (nie mylić z żółcią, pewnej zbananowanej forumowiczki) kóz nie było, tylko barany, zrobiłem im zdjęcie, jak się przełamię to wkleję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.10.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 szukałem dzisiaj matki w górach, bo mówiłyście o juhasach, nie znalazłem, ani jurnych, ani juhasów, znalazłem za to, przepiękną jesień, pełną czerwieni i żółci, (nie mylić z żółcią, pewnej zbananowanej forumowiczki) kóz nie było, tylko barany, zrobiłem im zdjęcie, jak się przełamię to wkleję, Przełam się, przełam, a zdjęcie to w naszej forumowej Ameryce wklej Tam są różne inspirujące ilustracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.10.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 tak prawdę mówiąc, to obawiam się je wkleić, boję się, że spodka je los tych krów i kóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 tak prawdę mówiąc, to obawiam się je wkleić, boję się, że spodka je los tych krów i kóz wklej , prrrrrosze Cie moze byc w tej Ameryce , jeszcze Cie u nas nie bylo przyjdz , zapraszam , mozna gadac co sie chce i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 szukałem dzisiaj matki w górach, bo mówiłyście o juhasach, nie znalazłem, ani jurnych, ani juhasów, (...) jak się przełamię to wkleję, Matka wykończyła ich pewnie, a teraz błaka się w poszukiwaniu następnych. 1950 może ja bym Ci pomogła w tym przełamywaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Korzystając z okazji chciałbym wszystkim złozyć życzenia Wesołych Świąt. Ps. Pamiętajcie aby, tak jak nakazuje tradycja, spróbować wszystkich dwunastu potraw. Szalom, niech pokój spłynie na wasze udręczone dusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.10.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Korzystając z okazji chciałbym wszystkim złozyć życzenia Wesołych Świąt. Ps. Pamiętajcie aby, tak jak nakazuje tradycja, spróbować wszystkich dwunastu potraw. Szalom, niech pokój spłynie na wasze udręczone dusze. to taka zmiana czasu byla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Korzystając z okazji chciałbym wszystkim złozyć życzenia Wesołych Świąt. Ps. Pamiętajcie aby, tak jak nakazuje tradycja, spróbować wszystkich dwunastu potraw. Szalom, niech pokój spłynie na wasze udręczone dusze. to taka zmiana czasu byla ? nie , chyba mu sie pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.10.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 czy mamy pretekst do kolejnych aktów kanibalizmu? trallalalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.10.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 dziecko drogie już jesteś głodna?, masz straszny apetyt czy Ty przypadkiem się nie odchudzasz i nie bierzesz jakiś prochów z szafki w izbie pielęgniarskiej????..... bo wiesz, kobiety tak mają, tylko utrzymać linię, a później, efekt jojo, straszny głód i takie myśli Cię nachodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 czy Ty przypadkiem się nie odchudzasz i nie bierzesz jakiś prochów z szafki w izbie pielęgniarskiej????..... skąd wiesz?! Jesteś oświecony w duchu świetym? Mam się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 nie, no dobrze napisałaś, może powinniśmy ją przez posłańca odszukać, może kozy po nią wysłać ? Może policjanta poprosić?Matkasie zabawia z jurnymi harnasiami, co to jej dach robia.Dajcie jej chwile odsapnac a to ci sami co u Ciebie robili? warci sa chociaz takiego poswiecenia? warci z reka na sercu Ci mówie, ja do dzisiaj nie moge o nich zapomniec Matkaposzła na całego jak nic.Wróci jak za plackiem zateskni i sliwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.10.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Aggi, nie to że jestem oświecony. ale mi się stany nie zgadzają, teraz już wiem, to TY, a już nie mogłem spac po nocach, wyjaśniło się, wreszcie (tu westchnienie ulgi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 czy Ty przypadkiem się nie odchudzasz i nie bierzesz jakiś prochów z szafki w izbie pielęgniarskiej????..... skąd wiesz?! Jesteś oświecony w duchu świetym? Mam się bać? ja Mu nie powiedzialam , naprawde ze Ty taka jestes i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 no tak, nawet nie będę musiał korzystać z usług ministra W. i Ź. same się wysypiecie a tam, powołam komisję i dojdę prawdy, zauważyłem, że od pewnego czasu gineły prochy, myślałem, że to remx, bo gadał czasami jak potłuczony, a tutaj wyszło, że to grupa trzymająca leki, no nie, rrmi tego się po Tobie nie spodziewałem, ta reszta to młódki ale Ty, stateczna matka dzieciom nie uchodzi, jestem zniesmaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts