selimm 31.10.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Dziadek jutro jest najwieksze swieto Hanysa !! -bo wszystkie Gorole jadą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.10.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 z prochów jestes i w prochy sie obrocisz Nic w przyrodzie nie ginie. Nawet prochy . Czy jakos tak. Poza tem na tem szpitalnem pochowku, tfu, wychowku to zadnego jo jo nie ma.. buraki i buraki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 no nie, rrmi tego się po Tobie nie spodziewałem, ta reszta to młódki ale Ty, stateczna matka dzieciom nie uchodzi, jestem zniesmaczony ale co ja zrobilam? ze nie powiedzialam? a moze to nie do mnie? wszak jedno dziecko mam? Zochna chyba kroplowka by sie przydala , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.10.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 rrmi - bardzo prosze, plyny wlane Uwazaj tylko bo wenflonik cos sparchacial i koncowka sie ukruszyla jak lod wpychalam .. 1950 tez podlaczymy bo mu sie po tych prochach wszystko pomieszalo.. 1950 kladz sie tutaj .. spokojnie , spokojnie - krew Ci troche rozcienczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 lap Go Zochna , bo tak szybko nozkami przebiera ps .A wiesz , ze On ma zgrabne nogi?? widzialam , powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.10.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Wierzga ze ledwo co widze Owlosione takie - jeszcze nam sie tu insekty zalengno... Jak juz sobie tutaj tak lezymy milo to chcialam zapytac gdzie sie podziewa Grzegorz40 co ten oddzial zakladal. Czyzby wyzdrowial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 chyba go remx wlasnymi ...przetracil ale to plotka tylko , wiec tak na pewno to nie wiem Aggi prowadzi takie zapiski (ona taka dokladna jest), ale dala matce do poczytania , wiec wiesz juz , ze sie dzis nie dowiesz zreszta matka w duchu byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 01.11.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 witam i macham usszkami czy jest dla mnie jakaś kroplóweczka ? tamponiki już nieświeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 witam i macham usszkami czy jest dla mnie jakaś kroplóweczka ? tamponiki już nieświeże kladz sie spac bubek nocka jest z glowki moge przylozyc , to zasniesz latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 01.11.2005 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 eeee tam, wiadereczka nie ma, to gdzie mam spać i ssie mnie cóśkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 eeee tam, wiadereczka nie ma, to gdzie mam spać i ssie mnie cóśkolwiek do latryny lec sobie pusto tam o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 01.11.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 sam ?? a upuścisz mi choć trochę ...krwawej mary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2005 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 sam ?? a upuścisz mi choć trochę ...krwawej mary ?? boisz sie? Mery nie jest krwawa , Mery jest w ciazy , to moja kolezanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.11.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 ja Mu nie powiedzialam , naprawde ze Ty taka jestes i wogole rrmi jak to, to Ty nie wiesz dlaczego jestem zniesmaczony, przecież sama powiedziałaś, że wiedziałaś ja rozumiem, że znowu coś obcego naszej kulturze się zagnieździło jak nie Walenty, to upiory, ale to wcale nie znaczy, że WY macie ochotę na moją krew - BŁĘKITNĄ, i że ją dostaniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 lap Go Zochna , bo tak szybko nozkami przebiera ps .A wiesz , ze On ma zgrabne nogi?? widzialam , powaznie Ja, ja tez widziałam i mi przypomina no, tego , co to stary i morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.11.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 acha.... tego od Ernesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 1950 o kryptonimie Ernest, zdradziły Cię krzaczory na goleniach . Przymusowa depilacja nożycami do kozy. Tak - ja to zrobię, po tych prochach jestem agresywna, potrzebuję wyzwań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Oddam w dobre ręce młode wilczki i sukę. Wiadomość na miejscu na hasło "młode wilczki i suka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Tez do depilacji? Moge przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.11.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Mam dużo z miotu. Suka nie daje rady wykarmić.Aggi - masz pokarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts