Aggi 03.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 hello mamuska kozy juz szajby dostawały Mruczusiu, a jakie były objawy? szarżowały bez opamiętania z bekiem żałościwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 szarżowały bez opamiętania z bekiem żałościwym A bo ktoś welonem niewieścim weronki im wywijał przed oczami, a welon weronki niewieści wiadomo, jakie ma oddziałowanie na kozy, jak płachta na byka, czerwona, czy fioletowa, czy jakoś tak... Zakląć je teraz należy, kogo na to stać? Koniec roku się zbliża, dno świni-skarbca już widać. Niedopszszsz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A bo ktoś welonem niewieścim weronki im wywijał przed oczami, a welon weronki niewieści wiadomo, jakie ma oddziałowanie na kozy to 1950 tańczył pogo niemal nago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A bo ktoś welonem niewieścim weronki im wywijał przed oczami, a welon weronki niewieści wiadomo, jakie ma oddziałowanie na kozy to 1950 tańczył pogo niemal nago Racja, on zniewieściał przecież za sprawą ostrego cięcia Twojego. Jeden nieostrożny ruch, a jakie konsekwencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Już po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 03.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 matka nie jest tak źle, miałem pas cnoty, i onże uchronił me precjoza przed niecnymi zakusami Aggi ona teraz bidula gryzie się, że krzywdę mi zrobiła pozbawiając męskości, nic to Agguś, nie martw się, wszystko w porządku wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 to ten zgrzyt to nie były precjoza ?! jak dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 piwnicę z pod szpitala wyrwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nieee!!! Kto się ośmielił???To potworne, wszystkie zapasy, zezwłok weronki połączony w miłosnym uścisku z truchłem Rutkowskiego, weki, słoiki, marynaty, beczki z kiszonką, butelki z sokiem (rocznik nie do odczytania)...chcesz powiedzieć, że to wszystko poszło w p....du??? Winnego niedopilnowania należy pociągnąć za odpowiedzialność!!!Aggi!!! Gdzie są kleszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Aggi!!! Gdzie są kleszcze??? Kleszcze poszli do domu. Zawrócić ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A kto im pozwolił??? Nie odgwizdalim fajranta, a te już się puściły?Nieee no, ręce opadają...Kto teraz pociągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Ja żyję. Jakby co. Jakbyście się zastanawiali, czy coś. (...) A w ogóle to co jest? Nowi jacyś poprzyjmowani, co ja nie wiem czy znam ich, czy nie. Powie mi ktoś co i jak? Takam coś zmęczona po długiej podróży, legnę se troszku na leżance i posłucham. Ja! Ja! ja jestem nowa - zochna mnie wolaja. Z Gosia z jednej wsi my jestesmy . Duzo o Matce slyszalam - to i szacunku nabralam zwlaszcza jak na photo patrze . Z tego szacunku to nie pytana odzywac sie nie bede. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 03.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Zocha jak masz konszachty z Gosią@ to możesz być w szpitalu, załatwi się jakąś kroplówke u Religi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 owsiankę dożylnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Owsianka jest dla koni. Proponuje kozianke. Dozylnie moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Proponuje kozianke. Dozylnie moze byc. koni nie mamy , nigdy nie mieliśmy. Pretendowali niektórzy do ogierów, ale niezakwalifikowalim. Toteż - Kozianka będzie ok, tylko ja chcę wiedzieć co pływa w koziance.. i czy mnie to igieł nie zatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A bo ktoś welonem niewieścim weronki im wywijał przed oczami, a welon weronki niewieści wiadomo, jakie ma oddziałowanie na kozy to 1950 tańczył pogo niemal nago z Nim dzieje sie cos niedobrego zbadajmy Go mam zasadne podejrzenia ja moge potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Proponuje kozianke. Dozylnie moze byc. koni nie mamy , nigdy nie mieliśmy. Pretendowali niektórzy do ogierów, ale niezakwalifikowalim. Toteż - Kozianka będzie ok, tylko ja chcę wiedzieć co pływa w koziance.. i czy mnie to igieł nie zatka A to ja nie wiem... chyba z kozami skonsultowac trzeba... Tylko ostatnio widziano szarzujace z szajba oraz wydajace bek zalosciwy... Wrocily juz czy listem gonczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Proponuje kozianke. Dozylnie moze byc. koni nie mamy , nigdy nie mieliśmy. Pretendowali niektórzy do ogierów, ale niezakwalifikowalim. Toteż - Kozianka będzie ok, tylko ja chcę wiedzieć co pływa w koziance.. i czy mnie to igieł nie zatka Ja tu widzialam jednego konia, na biegunkach byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.11.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja tu widzialam jednego konia, na biegunkach byl Końska biegunka? Po owsiance prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts