Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Aggi suchosc w ustach czuje , chyba sie wybudzam :o

Sen straszliwy mialam - lata swietlne mnie od kanalizy dzielo, psy szczekajo - a odchody wielka karawana z dluga - niczym slonia - trabą kradnie..

Znaczy szambo kopac bedziem.

Wdziecznosc w kopercie na kaloryferze zostawiam :)

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość 1950

gosiu

no, ladnie......a miała tylko ciac widze ze Aggiomotales powiem wicej, omamiłes E r n e s c i e, ide po strzelbe, na wylinialego lwa zapolowac

znaczy, że co?

że ja to ten wyliniały lew :evil: :o

nie spodziewałem się tego po Tobie,

a darzyłem Ciebie taką atencją,

boleśnie uderzyłaś w moje ego :cry:

ja to bym se na kanapce legla i seans psychoanalityczny zyczyla z odpowiedzia na dreczace mnie pytanie czy kanalize zalozo czy szambo kopac trzeba :roll:
Kop szambo, kanaliza za 2, lata.Groblewski Ci wykopie, a szambo z kregów zrobisz my juz mamy.Jutro jestesmy o 12 na budowie.Wpadnijcie na kiełbache z ogniska.Cmyk bedzie i BasiaZ

gosiu

no, ladnie......a miała tylko ciac widze ze Aggiomotales powiem wicej, omamiłes E r n e s c i e, ide po strzelbe, na wylinialego lwa zapolowac

znaczy, że co?

że ja to ten wyliniały lew :evil: :o

nie spodziewałem się tego po Tobie,

a darzyłem Ciebie taką atencją,

boleśnie uderzyłaś w moje ego :cry:

Nie prawda :evil: Za Aggisie uganiasz ciagle, zabawiacie sie po kryjomu na czerwonej kanapie, popijacac sokiem z Weronki.

:lol: :lol: :lol:

pobandazowalam tetnice zeby sie nie odznaczaly :lol:

Aggi jezdem :lol: :p

,O, Agniesza1a, czy Tobie przypadkiem łomot przyjemnosci nie sprawi :roll: :-? Skuns na wagarach, sok z Weronki na ukonczeniu, hmmm

wywal goska tego kija ja cie prosze, kijem sie nie wychowuje, kijem mozna sie podeprzec

mile slowo jakies, buziaczek, poglaskac po glowce

a weronka nie gnije?

O kurcze :o :D dałas sie namówić!!! Mam nadzieję, że Ci gosia@ za mocno nie przywaliła? Siadaj na kanapie (tej niezasikanej), rozgość się... Jest wyciek ropny z weronki - własnie dojrzał. Chcesz? :wink:
Gosiadała wisniówki i tylko letko posmyrgała kijaszkiem :wink: Chec mordu moja wyłazi, jeszcze tylko mnie za łydke trzyma.Mamie Weronka ja

:lol: :lol: :lol:

pobandazowalam tetnice zeby sie nie odznaczaly :lol:

Aggi jezdem :lol: :p

,O, Agniesza1a, czy Tobie przypadkiem łomot przyjemnosci nie sprawi :roll: :-? Skuns na wagarach, sok z Weronki na ukonczeniu, hmmm

wywal goska tego kija ja cie prosze, kijem sie nie wychowuje, kijem mozna sie podeprzec

mile slowo jakies, buziaczek, poglaskac po glowce

a weronka nie gnije?

buziaczek i kijaczek, oto moje motto weekendu.Łyk, wisnióweczka, mnim, mnia

A, rrmiszweda sie po wnetrzach, az wstyd :evil: