Aggi 29.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 "Przebrzydła Szczeżuja wije się z bólu Skrwawione ochłapy, puste czerepy Krwi plama na lodówce kuchennej" Anonimowy poeta chiński XII w p.n.e I za to Cię lubię doktorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.07.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 śliwki zeżarł selim, nić a nić nie zostawił czekoladkami mnie tu nie czarujci ebo ja wsze zdrady i tak znam od początku im sie przyglądam no no Chodź - jeszcze mi szpinakowa została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no i co z tymi Waszymi krowami wsiedły do tego samolotu czy nie, aplecaki się zmieściły Krowy w samolocie to barbarzyństwo. Ślizgają się po obłokach. A Selimmm zgubił siurmaść. krowy wpadły w przestrzen kosmiczna zaraz maja spotkanie III stopnia z bykami z marsa z kosmicznego punktu widzenia to bedzie nowe zwierze stadne dostalem wiadomosc SOS tu krowa z marsa nadaje ...wzywam pomoc potrzebne są dla byka liscie z czosnkiem i pavulon na zwiotczenie ptaszka prosze zorganizowac pomoc ..stop...niech sie komandor doktor remx spieszy ..stop...cyborgi z góry atakują ..stop ..z doły latają sliwki robaczywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Chyba wam do reszty odbiło. Co za krowy z plecakami? Przeczytałem cały wątek i nic z tego nie rozumiem. No i ten cały lekarz. To się nie trzyma kupy. A Ty sie lubisz kupy trzymać ? Bo my nie lubimy . A jak lubisz, to jest zupełnie inne schorzenie i ja się nie zgadzam, żeby remx to leczył. Jest za dobry żebysię w tym babrać zobaczylem spokój traw i dziki wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 selim kocie tak się nie robi! byłem tutaj ostatnio i co zginął mi kwit na węgiel i gumowe 5 złotych a ja Cię uważałem za porządnego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Już mam Abberracja chromatyczna No coś Ty -Minoltę kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Selim czy Ty mowisz o tej trawie co ja krowy zezarly? anowi czy odlatujesz tym samolotem? doktorze 911 Aggi widze jest w kaftanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 selim kocie tak się nie robi! byłem tutaj ostatnio i co zginął mi kwit na węgiel i gumowe 5 złotych a ja Cię uważałem za porządnego kota to kto inny powiem Ci jak wezmiesz zastrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 selim kocie tak się nie robi! byłem tutaj ostatnio i co zginął mi kwit na węgiel i gumowe 5 złotych a ja Cię uważałem za porządnego kota no przeca krowy ostatnio zarly wegiel tam za stodola lezy przetrawiony bio-wegiel bedziesz miał w sam raz na opał do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 czescwidze ze watek jest o demaskacji stunickowego kolegi/kolezanki.tak na moje oko ,to on/ona ma problemy z ustaleniem swojej sexualnosci.nie zeby trans.raczej homo.znaczy sie kochajacy po innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 zeby był smaczek raz dziołszka a raz chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 znaczy sie kaska-wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 O co tu chodzi ??? o ciebie chlopcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 to jest watek terapeutyczny tak dla jasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czesc widze ze watek jest o demaskacji stunickowego kolegi/kolezanki. tak na moje oko ,to on/ona ma problemy z ustaleniem swojej sexualnosci. nie zeby trans. raczej homo. znaczy sie kochajacy po innemu. hej Luc! No co Ty, przeceniasz stunickowego!!! Nie poświęcilibyśmy mu tego cudnego wątku. To był zalwdwie nieważny epizod. Martwię sie tylko, że Weronka mogła dostać żle skalibrowany zastrzyk, już trzeci dzieć leży biedactwo... zimne, nie oddycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.07.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Tylko świniesiedzą w kinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 wyrzucmy to z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.07.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Tylko świnie siedzą w kinie! ...chcesz o tym pomówić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 remx jest nas juz wiecej przybadz i dodaj otuchymam skrzydelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 przyczepila sie do mnie kozaze szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts