rrmi 06.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 tu nie ma co fiukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 tu nie ma co fiukacno,ja wiem kolezanko, Ty wolisz sobie pofikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.11.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 rrmi, a nie lepiej nie podglądać, włóczysz się tam po hameryce, oczopląsu można dostać jak się tam wędruje, stanowczo wolę kraj ojczysty, matka, wybacz gosi, ona, ogarnięta niezdrową zazdrością, podprowadziła laskę, została za to ukarana, biedna, zresztą Aggi też, ale nie wiem dlaczego a mnie jest wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 rrmi, a nie lepiej nie podglądać, włóczysz się tam po hameryce, oczopląsu można dostać jak się tam wędruje, stanowczo wolę kraj ojczysty, matka, wybacz gosi, ona, ogarnięta niezdrową zazdrością, podprowadziła laskę, została za to ukarana, biedna, zresztą Aggi też, ale nie wiem dlaczego a mnie jest wstyd gosia ukarana ? z powozu jednej zlamanej laski ? to wy juz wytydu nie macie zeby sie tak tej inwentaryzacji trzymac A ile to kropl alkoholu w kroplowke poszlo ? toz to ni ejedna laske by na to zamienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.11.2005 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 tu nie ma co fiukacno,ja wiem kolezanko, Ty wolisz sobie pofikac to nie fikanie , to ostatnie poddrygi rrmi, a nie lepiej nie podglądać, włóczysz się tam po hameryce, oczopląsu można dostać jak się tam wędruje, stanowczo wolę kraj ojczysty, czuje sie winna za winklem bubek sie szykuje do skoku na latryne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 07.11.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 dobrze że mgła jeszcze nie opadła...poczatowałem , pofikałem i ...napiłem sie soczku a tera ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 rrmi, a nie lepiej nie podglądać, włóczysz się tam po hameryce, oczopląsu można dostać jak się tam wędruje, stanowczo wolę kraj ojczysty, matka, wybacz gosi, ona, ogarnięta niezdrową zazdrością, podprowadziła laskę, została za to ukarana, biedna, zresztą Aggi też, ale nie wiem dlaczego a mnie jest wstyd Kajam sie jak moge Laska mnie obiła na milion kawałków i grype, pewnie ptasia od Weronki przywlokła Wybacz matkazadaj pakute.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Chodź gosia@, posprzątamy po Gajowym w ramach dobrowolnego poddania się karze. Pomogę Ci. Mam spychacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Chodź gosia@, posprzątamy po Gajowym w ramach dobrowolnego poddania się karze. Pomogę Ci. Mam spychacz.Ja troche obrzydliwa jestem No, ale trudno......Dobra kobieta z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Ja troche obrzydliwa jestem No, ale trudno......Dobra kobieta z Ciebie Damy radę, wolisz kierować, czy naprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.11.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Ja troche obrzydliwa jestem No, ale trudno......Dobra kobieta z Ciebie Damy radę, wolisz kierować, czy naprowadzać?Naprowadzac, chociaz mozemy zbładzic, bo mnie telepie Zemsta matkinadal mnie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 gosia@ to Ty jesteś Gajowym Maruchą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 gosia@ to Ty jesteś Gajowym Maruchą ???? Nie, no co TY........Tylko rrmi wie kto nim jest, bo podejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 gosiu dziecko pójdź ja Cię, leczyć każę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 gosiu dziecko pójdź ja Cię, leczyć karzę a, kroplówke tez dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 nie wiem, nie wiem, czy to dobry pomysł.ta kroplówka nie jest hmmm oryginalnie zapakowana, jakby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Aggi, małostkowa jesteś, nic Ci nie dało przebywanie ze mną? czyż nie należy być miłosiernym? i dla gosi i dla Ciebie starczy miejsca przy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 razem z gosią@, przy Twym boku znaleźć przyjdzie wieczny spokój pobłogosław Drogi Panie wieczne to odpoczywanie zepsujemy się cichutko popłyniemy rzeczką smródką nie poleci żadna łezka bo nad rzeczką będzie imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.11.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 ale kto mówi o odpoczywaniu wpadasz z jednej skrajności w drugą Aggi nie będziemy spływać będziemy imprezować przecież życie jest tak krótkie, musimy z niego korzystaś, pełną piersią i stale i wciąż, od czego jest sok z weronki? czy Ty nie miałaś ostatnio kontaktu z rmmx`em jednynie on potrafi Was tak zdołować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 wpadasz z jednej skrajności w drugą Aggi co mi dokuczasz?! Ja jestem niestabilna emocjonalnie i mogę sobie wpadać ile chcę. Ja myślałam, że Ty się wzruszysz, albo zrozpaczysz, a Ty mnie tu racjonalnie przemówiłeś w dochtory sie pretenduje? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts